bilplus.dk Recenzje 383

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

4,6

Oceniono na 5 z 5

Har nu brugt Bilplus i 3 år, super konkurrence dygtige priser, nem og enkel kommunikation, jeg har både min helårs bil og mit sommer legetøj (season leasing 6 mdr.) Hos dem.... har kun rosende ord til... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Normalt anmelder jeg ikke, da kritik ofte bliver anmeld og fjernet af virksomheden. Men har er en undtagelse! Da jeg har følt mig ekstremt godt behandlet og nogle meget imødekommende menneske - alle... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Så bliver det vist ikke lettere at sælge sin bil. 1. Indtast nummerplade 2. Beskriv stand og upload 3 fotos 3. Modtag tilbud 4. Accepter og modtag penge før afhentning 5. Bil afhentes på hjemm... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Overordnet - Nemt og ligetil. Jeg har ingen erfaring med brugtvognshandel. Så jeg kan ikke bedømme om prisen er på niveau med markedet. Men, hele processen gik nemt og jeg blev mødt med tålmodighed... Zobacz więcej

1. Eksporter samochodów
  2. Aukcja samochodów
  3. Pośrednik sprzedaży samochodów
  4. Giełda samochodowa
  5. Salon samochodowy
  6. Dealer pojazdów mechanicznych

Napisane przez firmę

Vil du sælge din bil? Vi giver et uforpligtende bud på din brugte bil. Vi køber både person og varebiler med og uden afgift. Det er 100% gratis at modtage et bud fra os og altid inkl. afhentning hos dig. Vi opkøber biler i hele Danmark og betaling er altid via bankoverførsel. Vi har eksporteret biler siden 2006 og er beliggende i Skødstrup lidt nord for Århus. Kontakt os endelig for et bud på din brugte bil. Hurtigt, nemt og trygt!

4,6

1 gwiazdka

Oceniono na 1 z 5

Useriøst!!!!

Useriøst!!!!
Jeg fik et tilbud på 5.000 kr for en bil jeg solgte for 25.000 kr. Det mener jeg er ret useriøst. Efterfølgende har jeg været nødt til at dokumentere tilbuddet fra Bilplus.dk,, noget jeg selvfølgelig har gjort og derfor er min anmeldelse også verificeret af Trustpilot. Selv om Bilplus.dk har kæmpet imod.

29 czerwca 2020

Hej Heine Bonde Larsen,

Du har modtaget et 100% gratis og uforpligtende bud på din brugte bil. Du har selv henvendt dig til os, og ønsket dette. Men så efterfølgende at skrive en anmeldelse, hvor det eneste du skriver er "Useriøst" er simpelthen for alt for nemt og trist af dig. Derfor bedes du venligst dokumentere hvorfor du mener vi er useriøse. Lad mig venligst se nogle tal, handelspriser og afgifter på biler som underbygger din påstand om at vi skulle være useriøse. Det glæder jeg mig rigtig meget til at se, således jeg kan fortæller dig. hvorfor vi netop IKKE er useriøse. På forhånd tak.

OPDATERET den 27-08-2020.
Som forventet så har Heine Bonde Larsen IKKE sendt noget dokumentation for hvorfor vi skulle være useriøse. I min optik er det absolut ikke useriøst at byde på en bil, hvor kunden selv har henvendt sig til os. Det er helt fint at vores bud er lavere end hvad kunden kan sælge den for andetsteds. Men at vi så skulle være useriøse af den grund, skriger simpelthen til himlen. Vi har ikke forsøgt at kæmpe imod noget som helst. Du svarer mig ikke når jeg beder dig dokumentere din påstand. Derfor måtte jeg gå igennem Trustpilot. Du har iøvrigt stadig ikke dokumenteret noget som helst. Jeg håber at eventuelle læsere selv kan konkludere hvem den useriøse part er her!!!

Mvh. Henrik - bilplus.dk

Rigtig god oplevelse.

Rigtig god oplevelse.
Hurtig svar fra bilplus. Havde ordnet alt inden for 24 timer overholdte alle aftaler.

Rigtig god oplevelse

26 czerwca 2020

Hej Martin,

Fantastisk at høre og mange tak for handlen af din Mazda. God sommer:-)

Fantastisk oplevelse

Fantastisk oplevelse, giver bilhandlere et helt nyt ry

26 czerwca 2020

Hej Kasper,

Det er vi super glade for at høre. Tak for handlen og rigtig god weekend:-)

Fin service

Fin service. Hurtig svar på kontakt via mail.
Præcis . Alt kørte efter info.
Kan kun anbefale brug af dette firma.

12 czerwca 2020

Hej Mona,

Super dejligt at høre. Mange tak for handlen af bilerne:-)

Oceniono na 5 z 5

Jeg solgte min bil til bilplus👍Kanon…

Jeg solgte min bil til bilplus👍Kanon service synes jeg fik en rigtig god pris, har senere fået en pris på en anden bil jeg skulle af med der kunne de ik helt være med på prisen, men stadig et godt tilbud,de overførerte pengene som straks overførsel, Og jeg havde pengene med det samme, Henrik er flik og imødekommende når man komme der op

12 czerwca 2020

Hej Ras,

Det er dejligt at høre og tak fordi du tog du tid til at skrive så pæne ord:-)
God weekend og tak for handlen.

Oceniono na 5 z 5

Der er ikke behov for andre end Bilplus.dk

Tak for hurtig og professionel behandling ved prisforespørgsel og tak for hurtig, god og rimelig handel for begge parter... Prisniveau ligger bedre end den lokale forhandler...

5 czerwca 2020

Hej Jarne,

Det er vi super glade for at høre. Tak for handlen af den fine Audi:-)

Meget fin og nem handel

Meget fin og nem handel

Ingen problemer, og penge udbetalt før bil blev hentede.

Kan klart anbefales.

1 czerwca 2020

Hej Michael,

Dejligt at høre. Mange tak for handlen af BMW:-)

Hurtig og nemt..

Hurtig og nemt... tak for handlen

Hej Lars,

Sådan skal det nemlig være. Mange tak for handlen:-)

Oceniono na 5 z 5

Handlen gik fint og Bilplus holdt alle…

Handlen gik fint og Bilplus holdt alle aftaler, samt informerede godt om handlen :-)

Hej Ole,

Dejligt at høre. Rigtig god weekend og tak for handlen:-)

Nem og hurtig handel.

Hurtig svar med bud på bil. Hurtigt og problemfrit forløb. Fair pris på bil. Aftaler er overholdt til punkt og prikke.
Super tilfreds kunde.

Hej Louise,

Det er vi glade for at høre. Tak for handlen af Citroen:-)

Oceniono na 5 z 5

De gav et seriøst bud på min bil

De gav et seriøst bud på min bil, afhentet til tiden. Total styr på betaling.

Professionel folk.

17 maja 2020

Hej Thomas,

Dejligt at høre og tak for det. Tak for handlen af Mazda:-)

God og hurtigt feed-back

God og hurtigt feed-back, godt og gnidningsfrit forløb. Bilen blev afhentet hjemme i garagen, og alt forløb som lovet.

15 maja 2020

Hej Charlotte,

Fantastisk at høre. Mange tak for handlen af den fine Audi:-)

Nemt

Afleverede bilen og fik med det samme pengene overført til min konto.

10 maja 2020

Hej Aage,

Tak for handlen af Citroen og rigtig god dag:-)

Hurtigt og nemt

Hurtigt og nemt. Kan anbefales.

9 maja 2020

Hej Enrique,

Det er dejligt at høre. Mange tak for handlen af Audi og rigtig god weekend:-)

Oceniono na 5 z 5

Solgte min Subaru til 'bilplus' til…

Solgte min Subaru til 'bilplus' til aftalt tid, sted og beløb.
Superprofessionelt og til fuld tilfredshed

9 maja 2020

Hej Palle,

Tak for handlen af den fine Subaru og rigtig god weekend:-)

Mvh. Henrik

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej