Bil og Co i Sønderborg leverer altid en helt igennem fantastisk service. For første gang siden jeg købte min elskede Aygo i 2019, brokkede den sig i går højlydt. Jeg turde ikke køre videre med de "nye... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Bil og Co Sønderborg Nu har jeg været fast kunde her i over 5 år, først med min Aygo, og nu har jeg lige fået en CHR+ fra fabrikken af. I over 5 år med min Aygo har der ikke været det m... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Bedste service man kan ønske sig :-) André fra Bil & Co i Kolding har ydet den bedste service man kan ønske sig som mulig ny kunde. Professionel, meget hjælpsom og oplysende dialog som gav et super... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Bil til Reparation if med en forsikrings skade , samt der skulle laves et stenslag i forruden De havde bilen i 5 dage + at den skulle der ind igen da de ikke laver kvalitets kontrol på deres arbejd... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Bil & Co er autoriseret Toyota forhandler og værksted. Vi har bilhuse og værksted i Kolding, Haderslev, Aabenraa og Sønderborg.
Dania
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 48 godzin
Bil og Co. Kolding
April 2023 punktere min kæreste og får dækket lappet med en nødlapning med besked fra Vejhjælp på, at den skal have en ordentlig lapning på værkstedet.
Min kæreste kører selvfølgelig til værkstedet og bede dem fikse problemet. Løsningen for dem er åbenbart bare at skiftenover til sommerdæk og intet andet.
Ham kom så tilbage på sine vinterdæk i slut november. Vi skal ud på en længere køretur (600km) fra vores hjem (et sted i Tyskland). Vi overnatter der og dagen efter kommer vi ud til et dæk som igen er punkteret.
Udover vi venter 4 timer på at kunne kører videre finder vi ud af, at Bil og Co. Kolding IKKE har fikset dækket som var aftalt.
Vi klager selvfølge til dem, men får blot svaret “Sådan fikser vi altid dækket”…dvs. med en nødlapning som har været ulovlig siden 2018.. De påstår hårdnakket, at den er lovlig… jeg har siden da haft fat i en myndighed som bekræfter den IKKE er lovlig at kører med i længden, kun til nærmeste værksted…
Pas derfor på med at stole på mekanikerne der.. de springer åbenbart over hvor gærdet er lavest og er ligeglad med, at andre potentiel kan komme alvorligt til skade

Odpowiedź od Bil & Co A/S
Yderst venlig og hjælpsom sælger, tålmodig vejledning, hurtig klargøring af bil, gnidningsfri handel og en - indtil videre - velkørende bil. Jeg er meget tilfreds med at have handlet med dem.

bil og co. kolding afd.
tusind tak for et fantastisk og super hurtigt sevice ved montering af ny rude på en sidedør, efter knus rude. samt pænt oprydning efter de sidste glas der lå tilbage endnu en tak der.
jeg regnede ikke det ville gå så hurtig men med et kæmpe held fik de ruden hjem samme dag og jeg fik bilen retur ved lukketid..
tusinde tak og kæmpe ros med 5 stjerner her..

Odpowiedź od Bil & Co A/S
Jeg havde min chr.til stort service fik en lånebil som aftalt men der var kun benzin på bilen til ca 30 km kunne lige komme hjem og ud til værkstedet i sønderborg igen måtte så tanke for at komme ned i byen jeg har en service aftale på næsten 800kr pr måned kunne man ikke bare fylde 2liter mere på men i sønderborg sagde de Ayman selv skal fylde benzin på siden er det sagde den (venlige mand ironi kan forekomme) 2 gange er den ikke støvsuget en gang har man ikke efterfyldt sprinklervæske det kalder jeg dårlig service jeg skriver til jer da jeg ikke kunne snakke med medarbejderen i sønderborg åbenrå får et stort 10 tal sønderborg får et 5 tal med pil ned
Mvh.Finn Schrøder

Odpowiedź od Bil & Co A/S
Jeg har kun haft gode oplevelser med Bil & Co - jeg vil uden tvivl købe min næste bil hos bil og co igen.
Deres brugte biler er i god stand, og de lyver ikke med garanti - alle problemer jeg har oplevet blev hurtigt ordnet

Odpowiedź od Bil & Co A/S
Har købt en brugt Renault captur hos Bil og Co i Aabenraa, fik en fantastisk behandling og Nicolaj var en behagelig sælger. Fin klargøring af bilen samt service.
Claus-Jørn Hjelm

Odpowiedź od Bil & Co A/S
Et sted jeg helt sikkert aldrig vil handle.
Jeg har arbejdet med biler hele mit liv og magen til skambud på en bil har jeg aldrig oplevet.
De bruger et total ukyndigt vurderingsselskab som giver priser på 1/3 af markedsprise.....

Odpowiedź od Bil & Co A/S
Havde min Mercedes til service hos Bil & Co i Aabenraa.
Alt hvad P. Christensen i Padborg/Rødekro ikke kan, det kan de hos Bil & Co i Aabenraa.
Har haft en del biler og forskellige værksteder, dog er de med afstand nr. 1.
Havde Toyota så bare nogle biler egnet til sælgere, så ville det være dejligt.
Men hvor er de dog kundevenlige og servicemindet..
Flot

Odpowiedź od Bil & Co A/S
Købte min elskede Toyota Aygo hos bil og co i Kolding. God service, god sælger (skulder klap til Mads Trap)
Gode og snakke med, fornuftige og lyttende.
Klart anbefaldes.

Odpowiedź od Bil & Co A/S
Min datters Toyota Aygo, købt som demo bil. Den har fuld læderstue så ikke i den billige ende. Den har været på værksted 4 gange med en defekt info skærm, før løsning blev fundet. Nu har den fået ny frontrude. Vinduesvisker arm var fejl monteret, lim på bakspejlet og luftbobler i P skive. Vores oplevelse er at der mangler en slut kontrol, og værkstedet ikke lever op til det som sælger udtrykker 110%.

Odpowiedź od Bil & Co A/S
Købte en brugt Audi A3 i August måned hos BilogCO i Aabenraa. Vi fandt ret hurtigt ud af der var noget med gearkassen når man koblede ned i 1 gear. Da vi rettede henvendelse til BilogCO, fik vi at vide at vi bare kunne komme ned med bilen, og så kiggede de på det. Det viste sig at være synkromessen den var galt med så vi fik en anden gearkasse, og de endte med og skifte koblingen oveni, da de kunne se den var slidt.
2 måneder senere begyndte den og melde fejl på ABS og ESP, og vi fandt selv ud af at det var Hjullejerne med ABS ringe der var mørnet væk og de havde trykket på følerne, så de også var slidt. Sendte billeder til dem og foreslog at hvis de betalte for stumperne, kunne vi selv skifte det, da bilen allerede var skilt ad, det var de med på og bilen kører som den skal igen.
Så hvis man vil købe brugt bil (tænker det samme gælder for nye) med god service, kan jeg klart anbefale BilogCO
Har haft en super oplevelse med værkstedet. Var blevet påkørt, og skulle have lavet en skade. Super kunde behandling, fed lånebil
3 dage så var min bil klar, så god som ny
Bilogco Kolding
Vi købte en yaris hybrid hos biligco Haderslev fin bil fin betjening.
Efter Ca 3uger kom der en ekstra regning på 12000 kr som sælgeren havde glemt men det var ligemeget at de var skyld i det så skulle vi betale det var jo os der havde skrevet under på kontrakten.
Sælgeren havde jo også skrevet under på at hun havde fået dem men det var ligemeget bare betale.
Den bil vi gav i bytte fik vi 85000 kr og der kunde ikke gives mere men nu skal den sælges igen men til 120000 kr.
Jeg vil kalde det for svindel og fup vi kommer ikke igen vi vil ikke snydes af det firma igen.
Jeg var ved Toyota Sønderborg bilogco i går
efter min nye bruge bil.som jeg købte af Casper Bro
ud fra nogle billeder og jeg må bare sige jeg er SÅ glad for den
Jeg skal helt sikke handle med Casper Bro igen.
Fantastisk
Toyota i Kolding er fantastisk , ringer man får man et super godt svar og har man behov for et besøg på værkstedet klares det uden problem !!!!
Kommer helt sikker igen !!!!!!!!!!!!
Tak for god service..
Meget troværdigt Firma. De har hjulpet mig og min kæreste meget og sågar givet os professionel rådgivning ift. at spare penge. Det ser man ikke ved alle forhandlere.
Altid super service og acceptable priser hos bil og co. i Haderslev! Specielt værkstedet får 👏👏👏👏👏
Var ned og købe en brugt bil fra Bil & Co/Toyota Kolding igår og fik en rigtig godt oplevelse. Selvom bilen jeg købte var måske den billigste de havde til salg, blev jeg behandlet som om jeg købte en ny bil. Super professionelle service fra Daniel, og bilen var gennemgået som ny.
Jeg kan kun anbefale folk til at komme forbi Toyota i Kolding, hvor service er tops, og hvor priser er mere en rimeligt.
Hvis der skal handles igen, håber jeg at det bliver hos jer.
Mange tak!