Oceniono na 1 z 5

Absolut billige TEMU varer de sælger til de priser man kan se i deres hjemmesiden Og reklamation og fortrydelse kender ikke i denne forretning. Køber varen den 24/3-2026 skriver en mail an... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Jeg har købt en radio gennem Bilmedie til 2.000 kroner, som herefter begyndte at crash på tilfældige tidspunkter når man hørte musik. Den ville først hakke helt vildt, gå i sort og dernæst genstarte... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Virkelig god support hvis noget driller. Jeg har nu handlet med Bilmedie 3 gange og er stadig yderst tilfreds. Man kan givetvis finde lignende produkter billigere i østen, men trygheden ved en dans... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

Købte en radio til polo, men jeg havde lidt problemer med rammen og da min bil har canbus ville knapperne i mit rat ikke virke med radioen… skrev lidt med Casper som anbefalede jeg kom fordi en... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

1. Sklep z samochodowym sprzętem audio

Napisane przez firmę

Bilmedie er en danskejet webshop, der specialiserer sig i moderne bilradioer og infotainmentsystemer med Apple CarPlay og Android Auto til en lang række bilmærker og modeller.

3,5

1 gwiazdka

Odpowiada na 84% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 2 tygodni

Oceniono na 1 z 5

Absolut billige TEMU varer de sælger…

Og reklamation og fortrydelse kender ikke i denne forretning.

Køber varen den 24/3-2026 skriver en mail angående defekt vare og jeg fortryder købet d3/4-2026 da mener de det er forsent.

Selvfølgelig nægter de fejlen på den.
Som osse kan ses af andre forbruger

3 kwietnia 2026

Køb ikke fra Bilmedie

Jeg har købt en radio gennem Bilmedie til 2.000 kroner, som herefter begyndte at crash på tilfældige tidspunkter når man hørte musik. Den ville først hakke helt vildt, gå i sort og dernæst genstarte radioen.

Deres support var til ingen hjælp og nægtede at påtage sig noget ansvar. Det blev heller ikke ligefrem bedre, når jeg senere blev givet et bakkamera derfra i gave til min fødselsdag. Det fungerede slet ikke, men blev i stedet meget varm når det fik strøm, og viste ingenting på skærmen. Jeg vil ikke anbefale andre at købe herfra.

1 marca 2026

Det hele gik perfekt

Det hele var som det skulle være ingen problemer overhovedet.

30 marca 2026

Odpowiedź od Bilmedie

Tusind tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse!

Det glæder os rigtig meget at høre, at alt gik som det skulle, og at du ikke oplevede nogen problemer. Det er netop den oplevelse, vi ønsker at give alle vores kunder - en nem og problemfri proces fra bestilling til installation og brug.

Vi arbejder løbende på at gøre både produkter og service så enkle og pålidelige som muligt, så det er virkelig rart at høre, når det hele bare spiller.

Mange tak fordi du valgte Bilmedie, og du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du får brug for hjælp eller har spørgsmål fremover.

Kina skrammel til 4000kr de vil ik give pengene tilbage

Fraråder stærkt alt handel fra bilmedie

Købte en radio til en værdi af 4000kr.

Det viser sig at være noget Kina skrammel hvor farven er forkert og lyden er forsinket samt bilens idrive var halvt ude af billedet.

Alt er håndteret professionelt dog ikke noget der er dokumenteret. Når det så er sagt så er der ikke et eneste brugsspor på radioen og jeg får sendt radioen retur og Bilmedie giver mig et estimat på ca 30% værdiforringelse.

Efter de har modtaget den går der 2 uger uden jeg hører noget hvor jeg beder om en opdatering. Da svarer de så at de har modtaget den og deres “teknikere” vil se på produktet snarest muligt.

Der går igen 2 uger uden jeg hører noget og der beder jeg om en opdatering igen.

Her får jeg så svar og de har “vurderet” at radioen nu kun er 1500kr værd. Det er 62,5% værdiforringelse.

Jeg har bedt om dokumentering på at værdiforringelse er så slemt at det fordobler deres estimat, hvilket jeg ikke har fået endnu - efter jeg har bedt om det to gange nu.

Alt er stadig en fortsat sag der er kørende da jeg ikke acceptere at jeg skal miste 2500kr på at de skal nulstille radioen.

1 kwietnia 2026

Odpowiedź od Bilmedie

Vi kan ikke genkende beskrivelsen af vores produkter. Vores enheder er i fornuftig kvalitet og et prisniveau, der afspejler dette sammenlignet med originale løsninger.

Hvis der er tale om en defekt vare, har man altid mulighed for at reklamere, hvor vi tilbyder reparation eller ombytning. I denne sag er der dog valgt fortrydelse på en brugt vare.

Ved fortrydelse vurderes varens gensalgsværdi, og da enheden ikke var i ny stand ved modtagelse, er der foretaget et fradrag for værdiforringelse. Det tidligere estimat var vejledende, da den endelige vurdering først kan fastlægges ved gennemgang af varen.

Rigtig god kundeservice

Rigtig god kundeservice
Hurtig levering og gode priser

18 marca 2026

Odpowiedź od Bilmedie

Tusind tak for din flotte anmeldelse og for at dele din oplevelse!

Det glæder os rigtig meget at høre, at du har haft en god oplevelse med vores kundeservice. Vi gør os umage for at være tilgængelige og hjælpe hurtigt, så det er virkelig rart at høre, at det er noget, du har mærket.

Det er også dejligt at høre, at du oplevede hurtig levering og gode priser. Vi arbejder løbende på at sikre en god samlet oplevelse, hvor både service, levering og pris hænger godt sammen.

Mange tak fordi du valgte Bilmedie, og fordi du tog dig tid til at skrive din anmeldelse. Du er altid velkommen til at kontakte os igen, hvis du får brug for hjælp eller har spørgsmål fremover.

HOLD JER LANGT VÆK FRA BILMEDIE
Elendigt firma, jeg kan desværre kun give en stjerne, de burde have minus 2, de aner ikke hvad de sælger, der findes ingen manual, ingen montage vejledning.
Jeg mangler canbus koder for at få radioen til at virke, dem kan de ikke levere, jeg har fået deres eget værksted til at montere radioen, han kunne heller ikke få koderne, de aner intet om deres egne produkter, så nu står jeg med en radio der ikke virker, og de vil heller ikke tage den tilbage, tak for l...

24 marca 2026

Odpowiedź od Bilmedie

Vi er kede af at høre om din oplevelse.

Vi hjælper dagligt mange kunder med vejledning via vores vejledningsside, telefon og email, og oplever generelt, at vores produkter fungerer som de skal.

Vi sælger produktet, men står ikke for monteringen, og kan derfor ikke tage ansvar for installation udført privat eller af eksterne værksteder. I dit tilfælde blev der bestilt en særlig variant specifikt til din bil, som vi ikke har samme detaljerede kendskab til som vores standardmodeller. De generelle factory settings koder er dog oplyst og findes også på vores hjemmeside.

Oceniono na 5 z 5

Beställde en Android-radio till min…

Beställde en Android-radio till min Volvo V70. Leveransen gick snabbt och installationen fungerade bra. CarPlay fungerar utan problem.

24 marca 2026

Odpowiedź od Bilmedie

Stort tack för din fina recension och för att du tog dig tid att dela din upplevelse!

Det gläder oss verkligen att höra att leveransen gick snabbt och att installationen i din Volvo V70 fungerade smidigt. Vi vet hur viktigt det är att allt passar och fungerar som det ska direkt, så det är väldigt positivt att höra att du fick en problemfri upplevelse.

Det är också riktigt roligt att höra att CarPlay fungerar utan problem. Det är en av de funktioner som många uppskattar i vardagen, och vi lägger stor vikt vid att det ska fungera stabilt och enkelt.

Tack för att du valde Bilmedie och för ditt förtroende. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor eller behöver hjälp framöver.

Vänliga hälsningar

Oceniono na 5 z 5

Virkelig god support hvis noget…

Virkelig god support hvis noget driller.

Jeg har nu handlet med Bilmedie 3 gange og er stadig yderst tilfreds. Man kan givetvis finde lignende produkter billigere i østen, men trygheden ved en dansk support er en del værd for mig.

23 marca 2026

Odpowiedź od Bilmedie

Tusind tak for din flotte anmeldelse og for din tillid til os gennem flere køb!

Det betyder rigtig meget for os at høre, at du oplever vores support som hjælpsom, når der opstår spørgsmål eller udfordringer. Vi gør os umage for at være tilgængelige og sikre, at vores kunder får en god oplevelse hele vejen igennem.

Det er også dejligt at høre, at du værdsætter trygheden ved dansk support. Det er netop noget, vi prioriterer højt, så du altid har et sted at henvende dig, både før og efter dit køb.

Tusind tak fordi du handler hos Bilmedie igen og igen – det sætter vi stor pris på.

Oceniono na 5 z 5

Havde et par spørgsmål omkring pasform…

Havde et par spørgsmål omkring pasform til min Passat b6, og anders hjalp hurtigt. Radioen fungerer perfekt nu.

10 marca 2026

Odpowiedź od Bilmedie

Tusind tak for din flotte anmeldelse og for at dele din oplevelse!

Det glæder os rigtig meget at høre, at du fik hurtig og god hjælp i forbindelse med dine spørgsmål om pasform til din Passat B6. Vi ved, hvor vigtigt det er, at man føler sig tryg, inden man bestiller, så det er dejligt at høre, at du fik den nødvendige vejledning.

Det er også rigtig godt at høre, at radioen nu fungerer perfekt i bilen. Vi lægger stor vægt på, at vores løsninger passer korrekt og fungerer som forventet, så du får en god og problemfri oplevelse efter installationen.

Mange tak for de pæne ord og fordi du valgte Bilmedie. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du får brug for hjælp eller har spørgsmål fremover.

Oceniono na 5 z 5

Jeg fik hurtig levering.savner manualen…

Jeg fik hurtig levering.savner manualen til min ordre

27 lutego 2026

Hej Torbjørn

Tak for din anmeldelse - og dejligt at høre, at du fik hurtig levering.

Vi sender meget gerne manualen til dig på mail. Du kan også finde vores vejledninger inde på vores hjemmeside under “Vejledninger”.

Hvis du har brug for hjælp, er du også altid velkommen til at ringe til os på 39 39 30 29 alle hverdage mellem kl. 12–15.

Endnu en gang tusind tak for din anmeldelse og fortsat rigtig god dag.

Køb ikke noget her!

Scam scam scam ... 🛑🛑🛑🛑🛑

Det tydeligvis helt galt ved bilmedie

Bestiller en skærm til min motorcykel 999kr og ser der er 2-3 ugers levering , jeg sender en mail at jeg vil annullere købet

Dagen efter modtager jeg en mail fra andr'e som skriver at han vil kontakte lageret men ordren nok allerede er pakket , 1.5 time senere bliver der skrevet en label ud og den er på vej

Tænker det er et flabet svar men at jeg må få det bedste ud af det , så afbestiller den anden skærm jeg har bestilt

Modtager pakken som er helt intakt men indeni er der en skærm hvor emballagen er beskadiget (stor revne) , skærmen er der tydeligvis pillet ved da der er fingeraftryk på den og der er pillet i folien som ligger på skærmen , udover det så starter skærmen heller ikke op dvs jeg har modtaget en beskadiget defekt vare

Har nu bestilt en skærm mere magen til fra Kina til 640kr

Kundeservice svarer ikke og det er tydeligvis svindel , læser man de andre anmeldelser her på Trustpilot kan man se at det sidste halve år er der kommet flere og flere dårlige anmeldelser og dem fra 2026 viser et firma der har ramt bunden

Hold jer langt væk fra bilmedie 🛑🛑🛑🛑🛑

hvis man googler cvr nr kan man finde ejer af virksomheden

Næste skridt er polti anmeldelser og håber kontant også vil kigge ind i det

9 marca 2026

Odpowiedź od Bilmedie

Vi er kede af, at du ikke har været tilfreds hos Bilmedie.

Vi kan desværre ikke altid nå at stoppe en ordre, da nogle varer pakkes og afsendes hurtigt fra vores lager. Vi har også enkelte varer på fjernlager med længere leveringstid.

Hvis du har modtaget en beskadiget eller defekt vare, har du naturligvis ret til at reklamere hos os. I så fald tilbyder vi reparation eller ombytning. Vi sender nye varer, men pakker dem selv, hvilket i sjældne tilfælde kan give mindre spor. Skulle du mod forventning have fået en forkert varer, hjælper vi naturligvis også.

Vi svindler ikke vores kunder, og du har 2 års reklamationsret fra levering.

Du er velkommen til at kontakte os, så vi kan hjælpe med en løsning.

Dårligt køb.

Enheden som jeg modtog virker ikke på canbussen. Monterings vejledning var til en anden type enhed. Lyden på FM radioen og navigation er meget mørk. Der er også ecco på navi. Har skrevet og ringet til dem mange gange, men de forsøger et skrive sig ud af at den ikke virker som den skal. Man får ikke pengene retur, man kan kun reklamere over enheden, selv om den ikke virker som den skal.
Jeg måtte købe en anden enhed, som så virket med det samme.

27 lutego 2026

Odpowiedź od Bilmedie

Vi oplever meget sjældent, at en CANBUS ikke fungerer. I enkelte tilfælde kan der dog skulle bruges en anden type til den specifikke bilmodel, og det hjælper vi normalt gerne med at afklare. Vejledningen der følger med er en generel installationsvejledning, og vi tilbyder derudover løbende hjælp via både e-mail og telefon.

Hvis en enhed har en fabriksfejl, er man naturligvis dækket af 2 års reklamationsret, hvor vi tester og ombytter eller udbedrer enheden. I din sag valgte du dog at fortryde købet og købe en anden enhed, og derfor behandles sagen efter reglerne for fortrydelse og ikke som en reklamation.

Vi hjælper altid gerne med at finde en løsning, hvis en sag ønskes behandlet som reklamation.

Markedsføres som “plug and play” – krævede 30+ timers fejlfinding

Jeg kan desværre ikke anbefale Bilmedie.dk.

Jeg købte en bilradio med Apple CarPlay, bakkamera, trådløs adapter og parkeringssensor-sæt, som blev markedsført som “komplet”, “plug and play” og med “alt nødvendigt inkluderet”.

Det var langt fra virkeligheden.

Der manglede væsentlige kabler, korrekt videostik og korrekt CAN-bus protokol. Installationen var på ingen måde plug and play. Der fulgte ikke en tilstrækkelig og produktspecifik dansk installationsvejledning til sikker montering i bilens 12V-system.

Resultatet:

Bakkamera viste sort/hvid og dobbelt billede

Mikrofon fungerede ikke

Sensorboks fungerede ikke

Kabler passede ikke

Et videokabel blev overophedet

Jeg har brugt over 30 timer på fejlfinding og gentagen dialog med virksomheden uden en reel løsning.

Hvis man forventer et færdigt og kompatibelt system, som markedsføringen antyder, bør man være forberedt på selv at fungere som tekniker og fejlfinde på egen hånd.

Meget skuffende oplevelse.

19 lutego 2026

Odpowiedź od Bilmedie

Vi er naturligvis kede af at høre, at du har haft en dårlig oplevelse, men vi mener samtidig, at der mangler nogle væsentlige nuancer i beskrivelsen.

I forløbet modtog vi gentagne e-mails fra dig inden for meget kort tid - flere af dem inden for samme time. Da vi har mange henvendelser dagligt, er det desværre ikke muligt for os at besvare alle beskeder øjeblikkeligt. Vi behandler altid henvendelser kronologisk, så alle kunder får hjælp i den rækkefølge, vi modtager henvendelserne.

Vi tilbød flere gange at hjælpe med fejlfinding og bad blandt andet om fotos samt en tydelig beskrivelse af installationen, så vi kunne identificere problemet korrekt. Der blev også ringet til os telefonisk, hvor samtalen desværre udviklede sig på en måde, hvor vores personale blev talt til i en tone, vi ikke kan acceptere. Af den årsag måtte vi desværre bede om, at den videre dialog foregik via e-mail.

Det er efter vores opfattelse heller ikke korrekt, at der skulle mangle produkter i leveringen. Vi har sendt de varer, som fremgår af ordren. Ud fra de oplysninger vi har modtaget, tolker vi umiddelbart situationen som et installationsproblem. Skulle det, mod vores vurdering, vise sig, at der mangler dele, eller at enheden har en reel fejl, er du naturligvis berettiget til at oprette en reklamation. Den mulighed står fortsat åben.

Vores produkter kan i mange tilfælde installeres selv, men vi anbefaler generelt altid en professionel montering, da installation i bilens elektronik, canbus og 12V-system kan variere fra bil til bil. Dette fremgår også på hjemmesiden. Når kunder vælger selv at montere, hjælper vi naturligvis så godt vi kan både via. e-mail og telefon.

Vi står fortsat til rådighed, hvis du ønsker at fortsætte dialogen og finde en løsning.

Oceniono na 5 z 5

Har haft den installeret i en måned nu…

Har haft den installeret i en måned nu – ingen fejl eller bugs. Backupkameraet fungerer upåklageligt. Rart at handle et sted, hvor man faktisk kan få fat i support på tlf

26 lutego 2026

Odpowiedź od Bilmedie

Det glæder os at høre, at enheden har fungeret stabilt den sidste måned, og at bakkameraet også virker som det skal. Vi sætter også pris på, at du fremhæver vores telefonsupport.

Tak fordi du valgte Bilmedie! Vi håber på, at se dig igen som kunde i fremtiden.

Oceniono na 5 z 5

Bra support före och efter köpet

Bra support före och efter köpet. Hade några frågor om kompatibilitet men fick tydliga svar direkt. Produkten känns gedigen och välbyggd.

26 lutego 2026

Tack för din recension.

Det gläder oss att höra att du upplevde bra support både före och efter köpet, och att du fick tydliga svar på dina frågor om kompatibilitet. Det är också roligt att höra att produkten känns gedigen och välbyggd.

Tack för att du valde Bilmedie.

Oceniono na 5 z 5

Bestilte om eftermiddagen og pakken…

Bestilte om eftermiddagen og pakken blev sendt samme dag. Alt var pakket forsvarligt ind.
Installationen tog ca. 1,5 time, og alt passede i stik og ramme. Meget tilfreds.

12 lutego 2026

Odpowiedź od Bilmedie

Det glæder os at høre, at pakken blev leveret hurtigt, og at alt var pakket forsvarligt. Dejligt også at høre, at installationen gik godt, og at både stik og ramme passede som de skulle.

Tak fordi du valgte Bilmedie.

Oceniono na 5 z 5

Virkelig god oplevelse hele vejen…

Virkelig god oplevelse hele vejen igennem. Bestilte en 10” Performance til min VW Golf, og den passede perfekt. Monteringen var nemmere end forventet, og CarPlay virker uden problemer. Levering dagen efter. Kan klart anbefales.

11 lutego 2026

Odpowiedź od Bilmedie

Det glæder os at høre, at du har haft en god oplevelse hele vejen igennem, og at radioen passede perfekt i din VW Golf. Dejligt at høre, at monteringen gik nemt, og at CarPlay fungerer som det skal.

Tak fordi du valgte Bilmedie og for din anbefaling. Det sætter vi rigtig stor pris på!

Oceniono na 5 z 5

Fik hurtig og kompetent hjælp fra…

Fik hurtig og kompetent hjælp fra kundeservice, da jeg var i tvivl om modelvalg. Radioen spiller super, og skærmen er meget skarp. Det føles som originalt udstyr. Pengene værd.

23 lutego 2026

Odpowiedź od Bilmedie

Det glæder os at høre, at du fik hurtig og kompetent hjælp fra vores kundeservice, og at radioen lever op til dine forventninger. Det er også dejligt at høre, at både lyd og skærm fungerer godt, og at det føles som originalt udstyr.

Tak fordi du valgte Bilmedie - du er mere end velkommen i fremtiden.

Oceniono na 4 z 5

Apple CarPlay fungerer

Mercedes-Benz W211 - 7" Radio m. Apple CarPlay
Selve enheden fungerer perfekt med alle Apple CarPlay funktioner i min MB W219 CLS350 CGI årg. 2008. Jeg er overbevist om at det for nogle bilmodeller gælder at det er snydenemt at udskifte den originale radio med en enhed fra Bilmedie. Enhver med lidt fingersnilde kan gøre det. For andre modeller gælder at man så absolut bør overlade udskiftningen til professionelle, der har erfaring med den slags. Det gælder f.eks. for ovennævnte køretøj. I denne forbindelse vil jeg gerne rose wirelessdrive.dk for super god og professionel service. Af Bilmedie´s hjemmeside fremgår ikke helt klart hvilket ekstraudstyr, der skal bruges. Det er mit indtryk at man hos Bilmedie ikke ved ret meget om hvad der gælder for de enkelte bilmodeller. Der anbefales en Fiberoptisk Box, i virkeligheden skulle der til min bil bruges et kabel, der går fra CarPlay enheden til bagagerummet. Efter lidt snak frem og tilbage var Bilmedie dog flink til at bytte.

30 stycznia 2026

Odpowiedź od Bilmedie

Tak for din anmeldelse og for de pæne ord om enheden, det er vi glade for at høre.

Du har helt ret i, at sværhedsgraden ved montering kan variere meget fra bil til bil. Nogle modeller er relativt enkle, mens andre, som f.eks. Mercedes med fiberoptisk system, kan kræve ekstra tilpasning eller erfaring med den type installation. Derfor anbefaler vi også ofte professionel montering til mere komplekse biler. Fiberoptiske systemer kan ofte drille og kræver derfor enten en hvis erfaring eller "fingersnilde", som du skriver.

Vi forsøger løbende at forbedre vores vejledninger og information om kompatibilitet og tilbehør til de enkelte modeller. Samtidig er vi glade for, at vi sammen fik fundet en løsning og kunne hjælpe med en ombytning.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej