Billo Recenzje

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Inte haft några som helst bekymmer med Billo så här långt. Reser mycket och det är otroligt skönt att kunna få posten i telefonen. Bankkort osv har skickats hem till brevlådan. Litet varningens finger... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jag har använt Billo i över ett år och tjänsten har varit till stor hjälp för mig, särskilt när jag reser utomlands. De erbjuder dessutom en betalningstjänst för fakturor som kommer i pappersform, vil... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Bra tjänst på många sätt: - alternativ inloggning med Freja - digital post förstås - inskanning av vanlig post - betalning med Klarna ....och allmänt känns nytänkande. Enda "nackdelen" är att... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Mycket bra service hos kundtjänst, alltid trevlig och hjälpsam… ev problem fixas snabbt. Det negativa är att det tar ca 4 dagar att betala räkningar, om det sker via klarna… vilket kan resultera i at... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Usługi pocztowe
  2. Przelewy pieniężne
  3. Usługi płatnicze
  4. Poczta

O Billo

Napisane przez firmę

Billo är en kostnadsfri och statligt godkänd digital brevlåda.

Med Billo får du såklart digital post från företag och myndigheter – men du kan också välja att få den papperspost som annars hamnar i brevlådan, direkt in i mobilen. Dessutom får du tillgång till marknadens snabbaste betallösning, samtidigt som vi hjälper dig att betala räkningar i tid. Det är Billo!

All post i mobilen!
✓ Statligt godkänd brevlåda
✓ Digital post från företag och myndigheter
✓ Automatisk inskanning av din fysiska post
✓ Blixtsnabb och säker betalning av räkningar
✓ Betala räkningar med kreditkort eller via Klarna

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Inga konstigheter

Inga konstigheter

30 czerwca 2026

Hej Uffe,

Tack så mycket! Skönt att höra att du är nöjd med tjänsten.

Oceniono na 3 z 5

Jag testade Billo efter att jag såg…

Jag testade Billo efter att jag såg reklam på sociala medier.
Jag fick mina 250:- som utlovat efter betalning via Klarna.

Men att betala via Klarna så tas det ut en % avgift, det kanske inte är fel i sig, men reklamen på sociala medier säger enbart att om man betalar en räkning så får man tillbaka 250:- Det informeras inte om att Klarna tar en avgift i reklamen. Nu är inte 7:- så mycket för mig, men om räkningen är dyrare kommer avgiften att öka och det kommer bli en hel del i längden.
Tycker all sån här informationen borde skrivas ut när man vill locka nya kunder.
Jag kommer fortsätta betala mina räkningar via min bankapp hädanefter.

18 czerwca 2026

Enkelt och smidigt.

Enkelt och smidigt.

27 czerwca 2026

Hej Niclas,

Tusen tack! Det är precis så det ska vara, enkelt och smidigt.

Bra service

Bra o snabb service

26 czerwca 2026

Hej Håkan,

Stort tack för det fina omdömet, det gläder oss att höra.

Oceniono na 5 z 5

Fått fin god respons av er både via…

Fått fin god snabb respons av er både via telefon och mail. Ni är serviceminded och finner omedelbart lösningar.

15 czerwca 2026

Hej Camilla,

Stort tack för din feedback! Vi gör alltid vårt bästa för att hitta snabba lösningar för våra kunder.

Oceniono na 5 z 5

Jag är mycket nöjd me service tacksam…

Jag är mycket nöjd me service tacksam för hjälpen och glad midsommar

19 czerwca 2026

Odpowiedź od Billo

Tusen tack! Vi är superglada att kunna hjälpa till. Hoppas du hade en riktigt fin midsommar och får en fortsatt bra sommar!

Billos skanningstjänst

Billos skanningstjänst gör det möjligt att alltid snabbt nås av viktig post var i världen man än befinner sig. Det är ovärderligt för alla som reser mycket.

14 czerwca 2026

Hej Daniel,

Stort tack för det fina omdömet! Det är precis det som är tanken med Billo, att ge dig full kontroll över din post, oavsett var i världen du befinner dig. Riktigt kul att höra att tjänsten är värdefull för dig på dina resor.

Oceniono na 3 z 5

Informativt.

9 czerwca 2026

Hej Göran!

Tack för din feedback. Vad roligt att du tycker att kontakten med oss var informativ! Vi vill såklart gärna nå hela vägen upp till 5 stjärnor, så om du har några förslag på vad vi kan förbättra får du jättegärna höra av dig till hello@billo.life.

Oceniono na 4 z 5

Det var lite udda med stängningen

Det var lite udda med stängningen , men uppackning blir ju lättRe då inget lock är i vägen.
Väldigt lättsam o bära.

3 maja 2026

Hej Roger,

Hej! Tack för din feedback och för det fina betyget. Det uppskattar vi!

Otroligt vilken tjänst

Otroligt vilken tjänst, så smidigt med allt i mobilen. Speciellt jag som förr jobbade borta mycket sån otrolig lättnad. Nu fortsätter jag använda fast jag går förbi brevlådan varje dag.

12 czerwca 2026

Hej Andreas,

Vilket underbart omdöme, tack så mycket! Vi är superglada att vi kan underlätta din vardag och göra posthanteringen så smidig direkt i mobilen. Stort tack för peppen!

Har avslutat billo

13 czerwca 2026

Hej Abbas,

Vad tråkigt att du har valt att avsluta ditt konto. Om du har tid och vill dela med dig av varför du inte var nöjd, får du jättegärna maila oss på hello@billo.life. Din feedback hjälper oss att bli bättre.

Oceniono na 5 z 5

Slår ju Kivra med hästlängder!!!!

Slår ju Kivra med hästlängder!!!!
Och att ni har digital All post gör ju livet enkelt även när man är bortrest längre tid!!

Ny hos Billo men super överraskad

13 czerwca 2026

Odpowiedź od Billo

Tusen tack för det fantastiska omdömet! Att kunna resa bort utan att behöva oroa sig för den fysiska brevlådan är precis vad vi har siktat på. Det är superkul att ha dig som ny användare hos oss!

Är besviken på Billo

Är besviken på Billo. Jag betalade faktura via de och Klarna. Dubbelfakturering har skapats. Jag har betalat eran men ni tar inte bort originalfakturan som skapar problem för mig!

Ni säger pengarna dras om 4 dagar fast jag betalat nu och originalfakturan dras imorgon! Vem ska betala påminnelseavgift?

Det står tydligt på klarna det är betalt men ni tar ej bort originalfakturan.

Jag har betalat den på samma belopp + serviceavgiften

Det här är inte ok och tror tyvärr det kommer fortsätta krångla tills jag sett det löst

12 czerwca 2026

Hej Louise,

Jag ser att vi redan har ett pågående ärende med dig i vår support och hjälper dig där just nu för att lösa ditt ärende. Skulle du ha några fler frågor är det bara att svara på vårt senaste mejl eller mejla igen till hello@billo.life.

Oceniono na 1 z 5

Jag betalde räkning via klarna hos dem…

Jag betalde räkning via klarna hos dem men har inte fått någon 250kr som dom lovade . Bluffföretag

25 maja 2026

Odpowiedź od Billo

Hej Elias, och tack för att du hör av dig om detta!

Jag har sökt på din mejladress och kan se att du inte ännu har ansökt om elstödet. För att ta del av de 250 kronorna så ska du skicka ett mejl med din faktura till vår mejladress elstodet@billo.life. Återbetalningen sker sedan inom 2 arbetsdagar. Eftersom du inte har skickat ett sådant mejl ännu så vet vårt system inte om att du försöker ta del av vår kampanj.

Har du några andra fundering, hör jättegärna av dig till oss på hello@billo.life eller ring oss på 020 - 20 21 00.  Ha en fin sommar!

Helpful customer service!

I was worried that some important documents I needed in physical form would go to Billo first and get scanned. Talked to Elin and she reassured me that if it DHL has my home address, they will go there — and if for some reason they did go there, noted that I can request them to be mailed to me physically!

Thank you!

12 maja 2026

Hi Sam,

Thank you! We'll pass the kind words on to Elin, she'll be glad to hear she could clear things up for you.

Your friends at Billo

Oceniono na 5 z 5

Excellent service at a reasonable cost

Billo is a great way to pay bills and for other important transactions. A serious company that makes life a bit easier.

13 kwietnia 2026

Hi Leslie,

Thank you for the review. We are glad that the service is helping you manage your transactions efficiently.

Your friends at Billo

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej