Oceniono na 2 z 5

Rimelig service og kommunikation. Hurtig levering, men kvaliteten skal man ikke være kræsen med hvis man handler her og forventer man god kvalitet skal man finde et andet sted. De samme varer er til s... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Alt tip top. Service meget godt. Kommunikation,rådgivning og udlevering super. Hele køb og udlevering inden for 3 dage.👌👌👌

Oceniono na 5 z 5

Super fin kundeservice, blev betjent af Nadiia, som løste vores problem i et snuptag, Havde bestilt en impeller til en nyere Yamaha motor, og ud fra beskrivelsen skulle den passe, hvilket den... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Ligner umiddelbart et rigtig fint produkt, har ikke fået monteret dem i nu, men ser fine ud, prisen var også ok. tog under 24 timer fra bestilling til levering 👍🏻

1. Dostawca akcesoriów dla łodzi
  2. Sklep z silnikami zaburtowymi
  3. Sklep z wirnikami

Napisane przez firmę

Billigpropel.dk er generalimportør af bl.a. Hidea, JP Oliefyr og en lang række produkter. Disse produkter sælges til dig kun med os som mellemled - det sikre dit de absolut bedste online priser. Herudover sælger vi en lang række kendte mærker som Yamaha, Webasto og Hempel. Vi er DKs ubetingede største største webshop indenfor marinebrachen og vi tilbyder telefonsupport alle hverdage mellem 12 - 16:00

4,6

1 gwiazdka

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 48 godzin

Fine vare

Fine vare, god pris og hurtig levering, handler der gerne igen

3 lutego 2026

Odpowiedź od Billigpropel.dk

Dejligt at høre - forsat go dag fra Team Billigpropel.

Jeg er godt tilfreds

Jeg er godt tilfreds, derfor handler jeg ved Jer !
Hilsen Flemming

14 stycznia 2026

Odpowiedź od Billigpropel.dk

Hej Flemming, tak for de pæne ord - dem deler jeg med mine kollegaer på mandag ☺️

Oceniono na 4 z 5

Har købt et JP oliefyr køb og…

Har købt et JP oliefyr køb og forsendelse var i topklasse varer kom som bestilt og hurtig
Men kunne godt tænke mig der mere information med et menneske og ikke bare en mail eller lig.
Men kan kun sige en god oplevelse og positiv

Mvh
Erik Skov
Haslev

6 stycznia 2026

Hej Erik

Tak for din anmeldelse - vi har to søde piger der sidder i vores kundeservice - dem kan man altid ringe til på 30 36 55 33. Du er altid mere end velkommen til at ringe hvis du har spørgsmål.

Oceniono na 5 z 5

Jeg havde en reklamation som blev…

Jeg havde en reklamation som blev behandlet hurtigt og effektivt på mit jo combifyr

5 stycznia 2026

Odpowiedź od Billigpropel.dk

Hej Knud, dejligt at høre - reklamationer er altid trælse, men godt der blev taget om det hurtigt. Rigtig go weekend til dig og familien.

Oceniono na 5 z 5

Let af finde produktet på hjemmesiden

Let af finde produktet på hjemmesiden - Hurtig behandling, afsendelse og modtagelse.

Mv. Bo

2 stycznia 2026

Odpowiedź od Billigpropel.dk

Dejligt at høre - vores personale forsøger også at gøre det så brugervenligt som overhovedet muligt. Og dejligt du så også modtog pakken hurtigt :-)

Meget hurtig levering

Meget hurtig levering
Produktet fungerer som det skal.

22 grudnia 2025

Odpowiedź od Billigpropel.dk

Dejligt at høre, sådan skal det helst være. Tak for handlen og godt nytår.

Hurtig service

Hurtig service

5 grudnia 2025

Perfekt, vi gør vores bedste for at pakke og afsende lynhurtigt - Go jul 🎄

Kære Rene,

Den anmeldelse er ikke helt fair. Den vare du har bestilt er afsendt 4 dage efter du har bestilt den, og der står på varen på vores hjemmeside at denne ikke er på lager, og afsendes indenfor 3-5 hverdage. Vi afsender 4 dage efter, så 100% indenfor det vi har lovet. Og bemærk her det er en del der kommer fra udlandet (Holland).

Ret skal være ret, men det syntes jeg ikke er fair at give os 2 stjerner for at holde det vi har lovet.

Go dag trods alt :-)

Oceniono na 2 z 5

Dårlig support og ringe behandling

Købte et oliefyr med en meget uforståelig brugsanvisning. Efter ca 3 måneders drift virkede fyret ikke, og ved telefonisk henvendelse til sælger fik jeg besked på at henvende mig pr. mail. Efter flere ugers venten fik jeg besked på, at årsagen var et defekt gløderør, og at det måtte skyldes en fejl fra min side. Jeg blev henvist til at købe et nyt, men kunne dog efter en del rykken undtagelsesvis få 50 % rabat på en meget dyr reservedel. Jeg ønskede at sælger skulle tage fyret retur, når nu vedkommende var sikker på, at der ikke var noget galt med fyret, men det blev pure afvist. Jeg har fået en helt utilstrækkelig support og dårlig behandling.

13 listopada 2025

Hej Jan

Tak for din anmeldelse - jeg har lige undersøgt sagen lidt nærmere og kommer lige med vores kommentarer - en sag har altid to sider.

Hvis fyret er 3 måneder gammel, så er det dækket af produktets garanti, såfremt det ikke er en almindelig forbrugsdel (som eksempelvis gløderøret). Vores reklamationssystem er elektronisk, så derfor henviser vi altid til brug af det system, så alle i huset kan følge korrespondancen og processen. Det er faktisk for at gøre det så let som muligt for alle at gennemskue hvad der er op og ned i en reklamation.

I dette tilfælde var du i dialog med Maria som har arbejdet med salget af disse fyr i snart 8 år - så hun kender rigtig meget til disse enheder. Hun fortalte dig ud fra din beskrivelse af problemet, at du meget gerne måtte sende fyret ind. I samme ombæring nævnte hun også for dig at du skulle være opmærksom på at hvis det eksempelvis var gløderøret så var det ikke dækket af en garanti. Dette skyldes at det er en forbrugsdel som kun holder X antal timer.

Den omtalte reservedel er ikke dyr, i alt fald ikke i de flestes optik - den koster ca. 1/3 af hvad den gør til eksempelvis Webasto.

Så du har fået den bedste support, men valgte ikke at benytte dig af, at lade os kigge på det. Det er din fejl, ikke vores.

Jeg kan også se at du efterfølgende reelt købte den omtalte del med 50% rabat - og så kunne det jo være interessant at vide om det løste problemet :-)

Det svarer lidt til at klage over at din bils bremser er slidte og ikke holder evigt. Det går nok heller ikke.

Håber du fik varme igen, ellers er du altid mere end velkommen til at tage fat i os.

Go vinter.

Oceniono na 5 z 5

Hurtig levering, et helt igennem førsteklasses produkt, ingen sure miner herfra 👍👍

3 listopada 2025

Dejligtat høre - rigtig go jul 🎄

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej