Billigpropel.dk Recenzje

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

Oceniono na 5 z 5

Købte en ny Hidea bådmotor i december - den blev leveret helt. perfekt som aftalt, Havde ved montering en smule selvforskyldt udfordringer med gas og gear. - support via chatten. virker mere end 10... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Super fin kundeservice, blev betjent af Nadiia, som løste vores problem i et snuptag, Havde bestilt en impeller til en nyere Yamaha motor, og ud fra beskrivelsen skulle den passe, hvilket den... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

I recently brought a new outboard, and bundled ot with the engine prep service, I bundled it with the prep service (oil and run test) quite glad I did as they ran it for an hour which means that par... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Billigpropel er billig. Sparede mange tusinde kroner på at købe en påhængsmotor og tilbehør i Danmark i stedet for Sverige. Er en glad amatør, så jeg fik en del gode råd. De svarer detaljeret og sober... Zobacz więcej

1. Dostawca akcesoriów dla łodzi
  2. Sklep z silnikami zaburtowymi
  3. Sklep z wirnikami

Napisane przez firmę

Billigpropel.dk er generalimportør af bl.a. Hidea, JP Oliefyr og en lang række produkter. Disse produkter sælges til dig kun med os som mellemled - det sikre dit de absolut bedste online priser. Herudover sælger vi en lang række kendte mærker som Yamaha, Webasto og Hempel. Vi er DKs ubetingede største største webshop indenfor marinebrachen og vi tilbyder telefonsupport alle hverdage mellem 12 - 16:00

Doskonała

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

192 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 48 godzin

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 104

Napisz recenzję

Oceniono na 5 z 5

Købte en påhængsmotor med 5 dages…

Købte en påhængsmotor med 5 dages leverings tid. 2 dage gik der kun, så fik jeg en mail med varen er sendt og bliver leveret i morgen.
UPS, der er jeg nød til at være i mit sommerhus, der kommer håndværker.
Jeg skrev en mail til Billig propel.
Der blev svaret på min mail straks og vi skrev sammen 2 - 3 gange med en meget venlig og hjælpsom dame.
Problem løst, varen blev dagen efter leveret til mit sommerhus.
Det kalder jeg SUPER SERVICE.

4 sierpnia 2018

Odpowiedź od Billigpropel.dk

Hej Torben - hvor er det bare dejligt når kunder som dig bruger tid på at komme med rosende ord til vores medarbejdere. Jeg har naturligvis sendt den videre til min flinke kollega Maria som håndterede din sag. Forsat go sommer.

Oceniono na 5 z 5

Rigtig god erfaring med firmaet

Rigtig god erfaring med firmaet. Bestilte en vare, der blev leveret dagen efter. Jeg havde desværre begået en fejl ved min ordreafgivelse, og måtte derfor returnere varen. Ved hjælp af firmaet fik jeg bestilt den rigtige vare, der ligeledes ankom dagen efter. God service og god betjening.

2 lutego 2018

Hej Eric

Tak for de pæne ord - de er bragt videre til min flinke kollega :-)

Go dag herfra.

Hurtig ekspedition

Hurtig ekspedition. hurtig levering til den aftalte pris.
Kan varmt anbefales

23 stycznia 2018

Hej Søren

Tak for de 5 stjerner - det varmer altid når kunderne viser at de er glade og tilfredse.

Oceniono na 5 z 5

Lidt oversættelses vanskeligheder i …

Lidt oversættelses vanskeligheder i deres beskrivelse, men super hurtig levering og gode produkter 👍👍

27 maja 2017

Odpowiedź od Billigpropel.dk

Tak, vi er glade for at du er tilfredse med vores leveringstider og ikke mindst produkter af høj kvalitet.

super

Super hjælpsom hurtig levering

27 maja 2016

Odpowiedź od Billigpropel.dk

Rart at høre du er godt tilfreds :-)

Oceniono na 5 z 5

Ser ud til det er rettet .........

Jeg betalte over 500 kr. for 10 små pakninger, da der var gebyr på "håndtering" og porto der var 400% dyrere end det reelt var !

6 marca 2016

Odpowiedź od Billigpropel.dk

Det er korrekt at vi tidligere har haft et mindsteordregebyr, dette skyldes at når man bestiller eksempelvis pakninger, som skal hjem fra udlandet (som i dette tilfælde Amsterdam, da de kommer fra Yamaha) så er fragten herfor meget høj. Så det er ikke fordi vi har lagt pengene for det gebyr i lommen, men derimod til at dække fragten for dem hjem til os og kun på de mindre ordre.

Det er dog ændret for et godt stykke tid siden, så vi samler alle ordre og bestiller samlet en gang om ugen. Det giver lidt længere leveringstid, men det betyder at ingen ordre har mindsteordregebyr længere.

Fragten er jeg lidt uforstående overfor, da vi kører med Post Danmarks priser, og vores system er sammenkoblet med deres, så fragtraten følger deres 100%. Jeg er klar over at eksempelvis GLS har lidt lavere fragtrater, men det kræver at man sender over 5.000 pakker årligt, og det kommer vi desværre ikke op på.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej