Super oplevelse. Jeg skulle bruge affugtere a.s.a.p og de kunne levere samme dag. I tiden efter var der bøvl med mit forsikringsselskab, men Billigmaskinleje var super hjælpsomme og fleksiblesamt svar... Zobacz więcej
Skulle bruge nogle maskiner i forbindelse med en kælderrenovering. Faldt over billigmaskinleje.dk som havde et godt udvalg og det jeg skulle bruge til gode priser. Kommunikationen med Jacob var super... Zobacz więcej
Nem bestilling og super vejledning fra Jacob ved levering. Da vi havde problemer med maskinen på en helligdag, gik der kun få minutter fra vi kontaktede Jacob, til problemet var løst i samarbejde m... Zobacz więcej
Der kan ikke sættes en eneste finger på service, maskiner eller priser, når det gælder Billigmaskineleje.dk Jakob er top professionel, mega sød, han er altid er til at få fat i og han ved virke... Zobacz więcej
Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji
Inni użytkownicy przeglądali również
God service og fornuftige priser.
God service og fornuftige priser.
Har mange gange lejet minigraver samt motorbør fra Billigmaskinleje.dk det er altid blevet leveret og afhentet som aftalt.
Og maskinerne har altid virket efter hensigten.
Lejede køreplader til minigraver
Lejede køreplader til mine graver. Hurtig kommunikation, fleksibel afhentning, god pris. Kan anbefale Billigmaskinleje og vil selv bruge dem igen.
Nem bestilling og super vejledning fra…
Nem bestilling og super vejledning fra Jacob ved levering.
Da vi havde problemer med maskinen på en helligdag, gik der kun få minutter fra vi kontaktede Jacob, til problemet var løst i samarbejde med Jimmy.
Kæmpe anbefaling til dem og vil bruge dem igen.
Flishugger virkede ikke
Flishugger virkede ikke, og bragte mere bøvl på min opgave end hjælp..
Fik lovet rabat ved næste leje af Jacob, efter tekniker og Jacob selv ikke kunne lave den.
Meeen nu er de fuldt med undskyldninger, og siger at deres maskine virkede fint.
truer tilmed at sende faktura på tekniker nu.
Flishuggeren virkede ikke fra start…
Find et professionelt sted, hvor de holder deres ord, og maskinerne virker.
Kæmpe anbefaling herfra!
Kæmpe anbefaling herfra!
Jeg fik yderst god sevice god vejledning til brug af min læsseren.
Den blev leveret og afhentet.
De varmeste anbefalinger herfra
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.