Bilhuset Sommer Recenzje 8

3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Oceniono na 5 z 5

Dejligt efter en række besøg hos…

Dejligt efter en række besøg hos diverse forhandlere endelig at finde en hvor der var god tid og hvor man blev befriet for salgsgas og direkte usandheder! Det hjalp selvfølgelig at Peter havde den bil jeg søgte til en virkelig god pris. Efter køb og levering forsætter den rigtig gode service! Kan kun anbefale Bilhuset Sommer.

16 lutego 2026

Hej Dennis,

Tusind tak for din flotte anmeldelse - Det sætte vi pris på! Mvh Peter Sommer

Oceniono na 5 z 5

Vi har lige købt bil hos Peter

Vi har lige købt bil hos Peter. Rigtig god oplevelse. Bilen var importeret, og trods lidt udfordringer med papirerne fra Tyskland. Peter var hele tid på og sendte mails til os, så vi hele tiden var med i processen. Alt i alt en fem stjernet oplevelse. Peter er der altid, og har god tid, til at svare på spørgsmål og blot hygge snakke om alt muligt. Super oplevelse. Her kunne mange andre bilsælgere virkelig lære noget af Peter. Man er tryg hele vejen igennem. Tak for dig Peter.

3 marca 2026

Perfekt oplevelse!

Jeg har haft en rigtig god oplevelse med at købe bil hos Peter. Jeg købte en Seat Leon, og hele forløbet var både trygt og professionelt fra start til slut.

Peter overholdt alle vores aftaler og var meget hjælpsom gennem hele processen. Kommunikation var klar og ærlig, og jeg følte mig godt informeret hele vejen.

Som en ekstra god service tilbød han endda at hente mig fra togstationen, hvilket jeg virkelig satte pris på.

Alt i alt en meget positiv oplevelse, og jeg kan klart anbefale Peter til andre, der overvejer at købe bil.

10 marca 2026

En sand fornøjelse

Det var en sand fornøjelse at se på bil i Bilhuset Sommer. Peter var imødekommende, gav sig tid til at vejlede, uden at forsøge at overtale.
Derudover var det bare fedt, at tale om biler, med en kæmpe bil entusiast!

1 marca 2026

Odpowiedź od Bilhuset Sommer

Tusind tak Katja for det pæne skriv, det værdsætte vi! Jeg håber at vi ses igen snart!

Oceniono na 5 z 5

Rigtig god oplevelse hos Bilhuset…

Rigtig god oplevelse hos Bilhuset Sommer!

Jeg har haft en super god oplevelse hele vejen igennem. Personalet var venlige, ærlige og tog sig god tid til at svare på alle mine spørgsmål. Man føler sig tryg og godt behandlet, og der var ingen pres – bare god service og professionel rådgivning.

Handlen gik nemt og hurtigt, og alt blev forklaret grundigt. Det er tydeligt, at Bilhuset Sommer går op i kundetilfredshed og ordentlighed.

Kan klart anbefales, hvis man vil have en tryg og seriøs bilhandel!

2 marca 2026

Odpowiedź od Bilhuset Sommer

Tusind tak for de varme ord! Det betyder meget for os at i har haft en god oplevelse :)

Tryg bilkøb

Jeg har for nylig købt en Citroen Ec4 hos Peter.

Jeg følte mig i trygge hænder fra start til slut. Jeg kunne mærke der blev brugt tid på mig på trods af at der ellers var travlt.

Da jeg skulle hente bilen blev der brugt tid på at vise de forskellige funktioner bilen havde samt opsætning af telefon.

Det føltes ikke som jeg var blot et tal og de satte jeg stor pris på!! Alt i alt en stor anbefaling herfra

6 lutego 2026
Opinia niezależna

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej