Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Med tanke på vad man kan stöta för företag på nätet så är jag glad att det finns helt seriösa företag som dom i Taberg. All heder åt dom. Jag har bara positiva saker att säga och kan utan minsta tvek... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Tack för en fantastisk fin service av både Tilda och Sandra.Hade samma finna upplevelse för tre år sedan, då jag köpte min andra scooter. Kommer jag att behöva fler så återkommer jag gärna. //Mats

Oceniono na 5 z 5

Mycket nöjd med min 408 den är mycket stabil. Trevligt bemötande när vi besökte er, testade flera modeller. Snabb leverans inom 24timmar från det jag hade bestämt mig står den på garageuppfarten.

Oceniono na 1 z 5

Jätte trevligt bemötande när man skulle köpa promenad scooter för över 30.000kr, el fel alltså ej självförvållat, då blir det genast ett otrevligt bemötande! Deras text ang garantin är rena skitsnack... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Dostawca sprzętu dla osób z ograniczoną mobilnością
  2. Sprzedawca motorowerów
  3. Sprzedawca skuterów

Napisane przez firmę

Välkommen till Bilhuset i Taberg! Vi säljer hjälpmedel som drivs på 100% el. Vi har många olika modeller och prisklasser för att du ska hittar rätt hjälpmedel för just dig. Kontakta oss gärna så kan vi hjälpa dig att hitta rätt hjälpmedel.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia

4,4

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 27

Napisz recenzję

Nöjd

Fick min beställning snabbt och bra, hemskickad direkt till dörren och bra packad.
Storleken på scootern passar mig perfekt eftersom jag är bara 150 cm kort.

15 maja 2022

Odpowiedź od Bilhusetitaberg

Tack för ditt omdöme Ingrid.
Det gläder oss att du är nöjd!
Mvh
Bilhuset i Taberg, Sandra.

Jag är jättenöjd

Jag är jättenöjd, så skönt att slippa vara beroende av bussen.

Att jag bara ger 4 stjärnor beror på att den känns lite osäker när man svänger, även om jag kör sakta.

Sen tycker jag att manualen kunde vara bättre. Bilderna är på tok för små, speciellt de på skruvar och muttrar.

Det är kul att så många stannar och kommenterar den, hur liten och smidig den verkar vara.

12 maja 2022

Hej Pia,
Roligt att du känner dig nöjd det gläder oss!
Kommer att ta med din åsikt om manualen och titta på förbättringsmöjligheter på den.

Tack för du tog dig tiden att betygsätta din promenadscooter.

Mvh Bilhuset i Taberg, Sandra.

Bilhuset i Taberg nytt omdöme

💔💔💔😞😞😞Jag skulle få tillbaka pengar för promenadscootern pga god vilja sa de, trots att det är något fel på promenadscootern och dessutom så jag fick hem den en helt annat datum än vad som stod i papperna. Det står levererat den 21/3 av DHL. Men det stämmer inte för det var Sandra och hennes pojkvän som kom personligen hem till mig satte ner kartongen flera gånger på grusig gången och det var den 25/3. Jag trodde jag skulle få frihet. Men så blev det inte och det började med att det visade sig att den var svår att sätt ihop och mycket svårt att följa instruktionerna då det var så små bilder och skruvarna på bilderna såg precis likadana ut. Jag har svårt att skruva då jag har svår Fibromyalgi. Jag fick ingen som helst stöd av butiken gällande hur man skulle sätta ihop promenadscootern. Men jag är duktig på mycket och jag fixade ihop den. Jag blev tillsagd att prova den trots att jag tyckte att den vinglade. Du är bra ovan. Jag var nära på att åka i diket flera gånger. Det är ju inte friska människor som köper en promenadscooter utan människor med något slags funktionsnedsättning. Jag vågar inte sälja den vidare då för att riskera att någon annan dör pga mig. Nä det vill jag inte ha på mitt samvete. Jag har efter mycket om men gått med på en massa avdrag och jag trodde att de skulle hämta promenadscooter då jag har gått igenom två större kriser. Jag har förlorat en familjemedlem och även min käraste hund som dog i cancer och de kan inte hämta den trots att de även har dragit av emballaget som de har bett mig att använda? Hur jag ska få ihop denna då det var så kämpigt vet inte jag, Jag har även sjukersättning och löste lånet hos Mymoney så pengar därifrån kommer jag inte att få. Jag mår fruktansvärt dåligt att behöva bli såhär illa behandlad och att de inte lyssnat på något jag har sagt. Hoppas att inte fler blir lika illa bemött som jag. Jag undrar verkligen om de har bett nära och bekanta för att få högre betyg på exempelvis trustpilot? Jag ska skriva på fler ställen om hur de gjort mot mig här på Bilhuset i Taberg. 😞💔💔💔 Kan man ge minus i betyg?

8 kwietnia 2022

Hej Anette,
Tråkigt att höra att du inte är nöjd med din upplevelse hos oss.

Vi har flera olika betalningslösningar varav avbetalning via mymoney är ett av dem. Du har när som helst möjlighet att kostnadsfritt ändra löptiden på lånet och vill du betala av lånet snabbare än 12 år går det alldeles utmärkt.

Som köpare har du rätt att ångra ditt köp enligt distansavtalslagen. Om något är fel på scootern har du rätt att reklamera varan. Dessutom har alla våra produkter 1 års garanti + 2 års förlängd maskinskadeförsäkring det vill säga 3 års trygghet.

Har du ytterligare frågor är du välkommen att kontakta oss i kundtjänst.
Mvh Bilhuset i Taberg, Sandra.

Besviken

Dålig service, håller inte det de lovar

15 marca 2022

Odpowiedź od Bilhusetitaberg

Vi känner inte igen ditt namn som kund hos oss.
Du får gärna kontakta oss och berätta vad som gjort att du upplever dig besviken.
Mvh Bilhuset i Taberg, Sandra

Oceniono na 5 z 5

Trevligt bemötande av personal och god…

Trevligt bemötande av personal och god service i samband inköp. God information vid inköpet. Snabb leverans.
Kan rekommendera denna butik i Taberg.
Supernöjd med inköpet.

14 marca 2022

Odpowiedź od Bilhusetitaberg

Tack för ditt fina omdöme Jan!
Härligt att höra att du är nöjd!

Funkar kanon

Funkar kanon. Kom hem på två dagar.

11 marca 2022

Odpowiedź od Bilhusetitaberg

Tack för ditt omdöme Piere.
Härligt att höra att du är nöjd!

Oceniono na 5 z 5

Bästa service, pris och produkt

Jag var väldigt osäker på vilken scooter jag ville ha och ställde därför under lång tid frågor både på Mail, sms och per telefon till företaget. Fick alltid bra och snabba svar från företaget och den produkt jag till slut beställde är jag mycket nöjd med och upplever att den är både bättre och billigare än motsvarande hos företagets konkurrenter.

25 listopada 2021

Odpowiedź od Bilhusetitaberg

Tack för ditt fina omdöme Gunnar!

Oceniono na 5 z 5

Fick en Scooter som inte gick att…

Fick en Scooter som inte gick att starta motorproblem men det löste sig med att jag fick en ny och den fungerade utmärkt fin service snabb leverans trevlig personal .

25 listopada 2021

Odpowiedź od Bilhusetitaberg

Tack för ditt omdöme Bernt!

Allt får Toppbetyg

Allt får Toppbetyg, dock spar jag femte stjärnan tills jag testat batteriet.
Trots Litium verkar fysiska storleken ovanligt liten.
Jag litar på Garantin för Batteriet.
Jag bor på en Seniorgård där mitt köp kan inspirera andra.
Med vänlig hälsning, Håkan

13 listopada 2021

Odpowiedź od Bilhusetitaberg

Tack för ditt fina omdöme Håkan!
Batteriet sitter under fotplattan men kan lätt förväxlas med att det skulle sitta vid laddningsuttaget. Därför kan det bli lite förvirring kring storleken på batteriet.
Hör gärna av dig om du har någon mer fråga kring batteriet.
Hälsningar, Sandra

Köp av Taberg DDT077 elscooter

Fick snabba och bra svar på frågorna om scootern.
Tyvärr blev bakskärmen skadad under transporten, men det löstes genom att snabbt skicka en ny skärm.
Jättebra bemötande, det känns tryggt att ha handlat där!!

10 listopada 2021

Odpowiedź od Bilhusetitaberg

Tack för ditt fina omdöme, Håkan!
Härligt att höra att du är nöjd med din upplevelse hos oss.

Oceniono na 5 z 5

Bilhusetitaberg är en mycket positiv…

Bilhusetitaberg är en mycket positiv erfarenhet. Köpte en fyrhjulig scooter av dom, en toppengrjej. Tyvärr så gick voltregulatorn sönder (kanske lite mitt eget fel), blev jag lite orolig. Men det hade jag ingen anledning till. När jag tog kontakt med Bilhusetitaberg, så fick jag ett bemöta som tog bort all oro. Inga frågor om felet var mitt eller antydningar om att garantin inte gällde på just denna sak. Jag fick känsla att dom fanns där för mej, det kändes skönt. Hur gick det? Ja när vi konstaterat felet, så hade jag de delar jag behövde dagen efter. Något som förvånade mej var just deras villighet att hjälpa.

9 listopada 2021

Odpowiedź od Bilhusetitaberg

Tack för ditt fina omdöme!
Roligt att höra att du är så nöjd!

Hälsningar Sandra

Den absoluta promenad scootern

Den absoluta promenad scootern. Snygg stark så kan man åka 2st
Super nöjd. Den snyggaste Permon i min komun 😀

26 października 2021

Odpowiedź od Bilhusetitaberg

Tack för ditt fina omdöme! Roligt att du är nöjd!

Oceniono na 4 z 5

lätt och smidigt att köpa

lätt och smidigt att köpa, bra med fri frakt.

19 października 2021

Tack för din recension!
Roligt att du är nöjd med din köpupplevelse.

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej