Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Med tanke på vad man kan stöta för företag på nätet så är jag glad att det finns helt seriösa företag som dom i Taberg. All heder åt dom. Jag har bara positiva saker att säga och kan utan minsta tvek... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Tack för en fantastisk fin service av både Tilda och Sandra.Hade samma finna upplevelse för tre år sedan, då jag köpte min andra scooter. Kommer jag att behöva fler så återkommer jag gärna. //Mats

Oceniono na 5 z 5

Mycket nöjd med min 408 den är mycket stabil. Trevligt bemötande när vi besökte er, testade flera modeller. Snabb leverans inom 24timmar från det jag hade bestämt mig står den på garageuppfarten.

Oceniono na 1 z 5

Jätte trevligt bemötande när man skulle köpa promenad scooter för över 30.000kr, el fel alltså ej självförvållat, då blir det genast ett otrevligt bemötande! Deras text ang garantin är rena skitsnack... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Dostawca sprzętu dla osób z ograniczoną mobilnością
  2. Sprzedawca motorowerów
  3. Sprzedawca skuterów

Napisane przez firmę

Välkommen till Bilhuset i Taberg! Vi säljer hjälpmedel som drivs på 100% el. Vi har många olika modeller och prisklasser för att du ska hittar rätt hjälpmedel för just dig. Kontakta oss gärna så kan vi hjälpa dig att hitta rätt hjälpmedel.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia

4,4

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 27

Napisz recenzję

Oceniono na 5 z 5

Har nu haft min röda pärla

Eskilstuna. Har nu haft min röda pärla, T408-2, i 1,5 mån (29/8 -25--14/10 -25). Är så glad att den återförsäljaren jag till slut valde var Bilhuset Taberg. Man kan ha kontakt med de vid behov och råd, vilket är bra och de är också trevliga. Fram till idag är jag väldigt nöjd med min scooter och Taberg. Går bra, snygg, stark och varit ute o kört nästan varje dag, på vägar jag inte kunnat gå på. Fått så mycket komplimanger av folk om scootern. Hade ett litet problem med stora ladd luckan men Taberg skickade en ny så det löste sig, som det verkar nu så funkar den. Att köra med scootern känns friare lokalt än med bilen då som jag inte kan gå längre sträckor. Nu väntar jag på vintern för att se hur den agerar då. Glömde skriva att snabb o smidig leverans o Dhl körde den rakt in i mitt garage, så tack för det ;)

29 sierpnia 2025

Odpowiedź od Bilhusetitaberg

Hej Jaana, stort tack för ditt omdöme!
Det glädjer oss att du är nöjd med vår service och promenadscooter.
Önskar dig en fortsatt härlig höst tillsammans med din promenadscooter!

Oceniono na 5 z 5

Har inte hunnit använda el skotern

Har inte hunnit använda el skotern. Så mycket ännu har åkt ca 1km går hur bra som helst lätt att fälla ihop skönt för mig så jag slipper att gå

8 września 2025

Odpowiedź od Bilhusetitaberg

Hej Kjell, tack för ditt omdöme!
Önskar dig mycket glädje med din nya promenadscooter!

Oceniono na 5 z 5

Ni gav mig bra hjälp med vad det var…

Ni gav mig bra hjälp med vad det var för fel att jag inte kunde betala räkningen i tid. Tack

21 sierpnia 2025

Odpowiedź od Bilhusetitaberg

Hej Curt, tack för ditt omdöme!
Önskar dig mycket nöje med din nya promenadscooter.

Oceniono na 5 z 5

Serviceinriktad kundtjänst, snabb återkoppling och leverans. Uppskattas!

Har alltid fått fin service både på plats och över telefon. Senaste inköp var ny laddare och trots att köpet inte verkade gå igenom online så bekräftade kundtjänst att de såg köpet i sitt system. De återkopplade snabbt gällande mitt ärende och leveransen var snabb och smidig direkt till brevlådan.

21 sierpnia 2025

Odpowiedź od Bilhusetitaberg

Tack för ditt fina omdöme Minna!
Så roligt att höra att du är nöjd.

Oceniono na 5 z 5

Väldigt alerta på att svara på denne…

Väldigt alerta på att svara på denne gamle mannens frågor.
Dessutom det enda företaget som svarat direkt när jag ringt.
Underbart för mig som numera behöver all hjälp jag kan få.

13 sierpnia 2025

Odpowiedź od Bilhusetitaberg

Stort tack för ditt mycket fina omdöme Bror!
Det glädjer oss att du är nöjd och hoppas du får många fina turer framöver.

Med vänlig hälsning
Bilhuset i Taberg, sandra

Trevligt och hjälpsamt bemötande

Trevligt och hjälpsamt bemötande. Kunnig personal.

28 lipca 2025

Odpowiedź od Bilhusetitaberg

Hej, tack för ditt omdöme!
Önskar dig mycket nöje med din nya promenadscooter!

Resultat.

Snabb respons på mina frågor.

11 lipca 2025

Odpowiedź od Bilhusetitaberg

Hej Gian! Stort tack för ditt omdöme.
Önskar dig en forsatt fin sommar!

Tydlig hemsida,kunnig personal…

Tydlig hemsida,kunnig personal (Tilda),som svarat på alla frågor,visade oss skillnaderna på de olika modellerna och bra att kunna provköra på plats i varierad miljö.
Dagen efter vi beställde kunde vi hämta scootern färdigmonterad i butiken!
Testkörning direkt när vi kom hem i olika terränger, gick strålande!
Har nu 3 olika "Tabergare" ,som vi är mycket nöjda med!!
Dessutom prisvärda!

25 lipca 2025

Odpowiedź od Bilhusetitaberg

Hej Anneli, stort tack för ditt fina omdöme!
Det glädjer oss att du är nöjd med våra promenadscootrar och service.
Önskar dig en fin sommar med många härliga turer!

Mycket nöjd!

Beställde på hemsidan, fick bekräftelse och leveransbesked. Ett par dagar senare kom min promenad scooter med Dhl. Allt är till belåtenhet kan inte bli bättre. Jag är så nöjd. Jättefin scooter fungerar perfekt.

7 lipca 2025

Odpowiedź od Bilhusetitaberg

Hej Inger, stort tack för ditt omdöme! Jag önskar dig en glad sommar med många härliga turer med din nya promenadscooter!

Jättenöjd

Jättenöjd! Tack för snabb leverans.

11 lipca 2025

Odpowiedź od Bilhusetitaberg

Stort tack för ditt fina omdöme! vad roligt att höra.
Önskar dig en trevlig sommar.

Oceniono na 5 z 5

Jag valde mellan två modeller o ringde…

Jag valde mellan två modeller o ringde ett antal gånger med mina frågor
Personalen svarade klart och tydligt
De är mycket serviceinriktade och trevliga
Till sist valde jag en modell
Den levererades idag och jag är mycket nöjd

7 lipca 2025

Odpowiedź od Bilhusetitaberg

Hej Gunilla, stort tack för ditt omdöme! Önskar dig många härliga turer med din nya promenadscooter.

Oceniono na 4 z 5

Nu är den ordentligt testad från…

Nu är den ordentligt testad från Linne-staden och upp och nedför backarna här. Måste säga att den " går som ett spjut" som det hette förr i tiden. Nu väntar jag bara på en liten reservdel för byte. 🤗🤗

26 czerwca 2025

Odpowiedź od Bilhusetitaberg

Stort tack för ditt fina omdöme Matz! Så kul att höra.
Trevlig sommar.

Med vänliga hälsningar
Bilhuset i Taberg, Sandra

Fri och snabb leverans

Fri och snabb leverans. Kontinuerlig info från beställning till leverans.

2 czerwca 2025

Odpowiedź od Bilhusetitaberg

Hej Rose, stort tack för ditt omdöme! Önskar dig mycket glädje av din nya promenadscooter. Med vänlig hälsning Bilhuset i Taberg, Tilda

Taberg 408-2 med Litiumbatteri

Gjorde en liten marknadsundersökning och fick skriftligt svar omgående. Älskar sådant arbetssätt. Upplever er ärliga och respektfulla! Jag har elskattervana och valde att köpa en Taberg 408-2 och den är otroligt bra. Upplever den stark, stabil och säker oavsett hastighet. Har en hund som måste ut så den är igång minst fyra gånger om dagen vilket varvas med snabbare körning för andra ärenden. Tyvärr har jag inte grepp om dragläget för långsam start vare sig det är framåt eller bakåt. Men varje gång hunden sköter sitt tränar jag framåt och bakåt. Någon gång ska det sitta. Maskinen är döpt till "Manicken" och jag är så nöjd!

5 maja 2025

Odpowiedź od Bilhusetitaberg

Tack snälla Maria för du tog dig tiden att skriva omdöme om oss! Härligt att höra att du är nöjd önskar dig många fina turer!

Möjligheter och frihet

Bara haft den en vecka men än så länge tillräcklig kraft även i lite terräng. Dock var ju monteringsbeskrivni gen bedrövligt dålig. Det var helt ändrade delar o konstruktion på ryggstödet så det stämde inte alls med verkligheten. Tur man inte har tummen mitt i handen utan klarar att klura ut det! Gångjärnen till locket på bakre korgen var rätt värdelösa men skiter i att skruva dit det alls. I hopfällt läge gick den tom placera stående i vår volvo xc60!

30 kwietnia 2025

Odpowiedź od Bilhusetitaberg

Tack för du tog dig tiden att skriva ett omdöme Nina!
Roligt att höra att du är nöjd. Vi ska se till att uppdatera manualen och när vi gjort det skickar vi såklart ut den till dig.

Med vänliga hälsningar
Bilhuset i Taberg, Sandra

Oceniono na 5 z 5

köpte en T-408-2 för 2 år sen---Inga…

köpte en T-408-2 för 2 år sen---Inga problem än med den...enda som Taberg skulle utveckla är ju laddaren...följer ju med en smartladdare.men skulle utvecklas och tillverka en underhållsladdare också som kan sitta i hela tiden, underhålls Smartladdaren går in och underhållsladdar batterierna när den känner att det behövs. Till skillnad från en vanlig batteriladdare kan den här laddaren vara tillkopplad hela tiden.

27 stycznia 2025

Odpowiedź od Bilhusetitaberg

Hej Per Erik, stort tack för ditt fina omdöme! Vi arbetar ständigt med produktutveckling och är tacksam för din feedback. Vi tar med oss ditt förslag. Med vänlig hälsning Tilda, Bilhuset i Taberg

Väldigt trevligt bemötande

Väldigt trevligt bemötande, bra service. Snabb lev. Köpte utan att jag var och tittade o provkörde.
Köpte en elrullstol. Op foten så gips 6 veckor. Med hund så behöver jag ändå komma ut med hundarna. Billigare att köpa ny än att jag skulle hyra någonstans. Fungerar över förväntan , jätte nöjd. Vi har grusväg och den tuffar på där med. Bra lyse . Skön o sitta på. Lätt att styra. Kört jätte mycket och jag har inte behövt ladda den ännu.Det jag saknar om det är något så är det reflexer. Ska se om jag kan åka till hundmässan med den. Men väldigt nöjd .

13 lutego 2025

Odpowiedź od Bilhusetitaberg

Hej Catherine, stort tack för ditt fina omdöme! Vi hör av oss till dig så ordnar vi att vi skickar ut reflexer till dig. Mvh, Tilda Bilhuset i Taberg

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej