Leiet bil derfra for en dag. Fikk den 1 time sent og kjørte den i totalt ca 1. time ettersom at den kun ble leid inn pga bryllup. Vasket den likevel både innvendig og utvendig før den ble levert tilba... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Solgte bilen min via Bil for alle og jeg kan personlig anbefale dem på det sterkeste. Slik service som Bilforalle tilbyr er veldig sjeldent å se om dagen. Adam står virkelig på og gjør alt han kan for... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Bilen ble annonsert på FINN.no av Bil For Alle AS. Selgerne fortalte at bilen tilhørte faren deres. Under prøvekjøringen virket bilen i god stand, men den var ikke EU-godkjent på salgsti... Zobacz więcej
Det skal være enkelt for deg å både kjøpe og selge bil. Vi hjelper deg gjennom prosessen og sørger for at dette oppleves sikkert og uten bekymringer. Med mange års erfaring kan vi hjelpe deg med et sømløst bilsalg. Vi tar oss av alt det praktiske.
Odpowiada na 50% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia
Jak firma korzysta z Trustpilot
«Bil for alle» Solgte bilen min og jeg er super fornøyd!
10/10 Kommunikasjon
10/10 Bilder av bilen
10/10 pris (Solgte bilen på kort tid også)
Viss du vil selge bilen så må du først vurdere «Bil for alle»
Jeg er kanon fornøyd med salg av bilen min. Tusen takk for hjelpen

Odpowiedź od Bil For Alle
Jeg anbefaler forhandler Adam hos Bil for alle på det sterkeste! Han står virkelig på og gjør alt for at kunden skal føle seg ivaretatt. Han utfører jobben på den mest profesjonelle og ryddigste måten! Bedre forhandler enn Adam må du lete lenge etter!

Takk for handelen Adam 😃👌
Utrolig bra service 👍
Kan på det sterkeste anbefale å kjøpe bil hos Bil For Alle 👍

Odpowiedź od Bil For Alle
Ryddig og hyggelig firma!
God kommunikasjon under hele prosessen og alt gikk smertefritt.
Anbefales på det sterkeste!

Odpowiedź od Bil For Alle
Adam tok av seg salget på min Porsche 911. På under ett døgn fikk han solgt bilen. Utrolig fornøyd! Anbefales:-)

Odpowiedź od Bil For Alle
Bil for Alle var en svært profesjonell og dyktig aktør - alltid på ifm salgsprosessen og tilgjengelig. Adam var også svært ryddig gjennom hele som bør være en trygghet for kjøper. Fikk langt mer for bilen enn jeg kunne klart selv -via innbytte så et lurt valg
Takk til deg Adam - 👏👏
Vil sterkt anbefale Bil for Alle videreP

Odpowiedź od Bil For Alle
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.
Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.