Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 1 z 5

Leiet bil derfra for en dag. Fikk den 1 time sent og kjørte den i totalt ca 1. time ettersom at den kun ble leid inn pga bryllup. Vasket den likevel både innvendig og utvendig før den ble levert tilba... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Solgte bilen min via Bil for alle og jeg kan personlig anbefale dem på det sterkeste. Slik service som Bilforalle tilbyr er veldig sjeldent å se om dagen. Adam står virkelig på og gjør alt han kan for... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Bilen ble annonsert på FINN.no av Bil For Alle AS. Selgerne fortalte at bilen tilhørte faren deres. Under prøvekjøringen virket bilen i god stand, men den var ikke EU-godkjent på salgsti... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Salon samochodowy
  2. Dostawca elementów karoserii samochodowych

Napisane przez firmę

Det skal være enkelt for deg å både kjøpe og selge bil. Vi hjelper deg gjennom prosessen og sørger for at dette oppleves sikkert og uten bekymringer. Med mange års erfaring kan vi hjelpe deg med et sømløst bilsalg. Vi tar oss av alt det praktiske.

Dane kontaktowe

Odpowiada na 50% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia

Jak firma korzysta z Trustpilot

Oceniono na 5 z 5

«Bil for alle» En som tar vare på deg og bilen

«Bil for alle» Solgte bilen min og jeg er super fornøyd!
10/10 Kommunikasjon
10/10 Bilder av bilen
10/10 pris (Solgte bilen på kort tid også)
Viss du vil selge bilen så må du først vurdere «Bil for alle»
Jeg er kanon fornøyd med salg av bilen min. Tusen takk for hjelpen

26 kwietnia 2022

Odpowiedź od Bil For Alle

Tusen takk for den fantastiske tilbakemeldingen!
Så utrolig hyggelig å høre at du er så fornøyd med både kommunikasjon, bilder og resultatet av salget. Vi setter stor pris på tilliten og de fine ordene – det betyr mye for oss å se at du er så fornøyd med hele prosessen. Takk for samarbeidet, og lykke til med neste bil!

Oceniono na 5 z 5

Jeg anbefaler forhandler Adam hos Bil…

Jeg anbefaler forhandler Adam hos Bil for alle på det sterkeste! Han står virkelig på og gjør alt for at kunden skal føle seg ivaretatt. Han utfører jobben på den mest profesjonelle og ryddigste måten! Bedre forhandler enn Adam må du lete lenge etter!

1 kwietnia 2022

Odpowiedź od Bil For Alle

Tusen takk for den utrolig hyggelige tilbakemeldingen!
Adam og resten av teamet setter stor pris på de fine ordene. Vi legger mye stolthet i å levere en trygg, profesjonell og personlig opplevelse for hver kunde, så det er ekstra hyggelig å høre at du opplevde nettopp det. Takk for tilliten – du er alltid velkommen tilbake!

Takk for handelen Adam 😃👌

Takk for handelen Adam 😃👌
Utrolig bra service 👍
Kan på det sterkeste anbefale å kjøpe bil hos Bil For Alle 👍

29 marca 2022

Odpowiedź od Bil For Alle

Tusen takk for den hyggelige tilbakemeldingen!
Veldig glad for å høre at du er fornøyd med både bilen og servicen. Adam og teamet setter stor pris på anbefalingen – og ønsker deg mange fine mil videre!

Oceniono na 5 z 5

Ryddig og hyggelig firma!

Ryddig og hyggelig firma!
God kommunikasjon under hele prosessen og alt gikk smertefritt.
Anbefales på det sterkeste!

23 marca 2022

Odpowiedź od Bil For Alle

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen!
Så hyggelig å høre at du opplevde prosessen som ryddig og enkel. Vi setter stor pris på tilliten og anbefalingen – og håper vi sees igjen ved en senere anledning!

Oceniono na 5 z 5

Adam tok av seg salget på min Porsche…

Adam tok av seg salget på min Porsche 911. På under ett døgn fikk han solgt bilen. Utrolig fornøyd! Anbefales:-)

11 marca 2022

Odpowiedź od Bil For Alle

Tusen takk for den hyggelige tilbakemeldingen!
Så gøy å høre at du er fornøyd med salget av din Porsche 911 – og ekstra moro at det gikk så raskt! Vi setter stor pris på tilliten og anbefalingen.

Svært fornøyd…

Bil for Alle var en svært profesjonell og dyktig aktør - alltid på ifm salgsprosessen og tilgjengelig. Adam var også svært ryddig gjennom hele som bør være en trygghet for kjøper. Fikk langt mer for bilen enn jeg kunne klart selv -via innbytte så et lurt valg
Takk til deg Adam - 👏👏
Vil sterkt anbefale Bil for Alle videreP

11 marca 2022

Odpowiedź od Bil For Alle

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen!
Så hyggelig å høre at du er fornøyd med både oppfølgingen og resultatet av salget. Vi setter stor pris på tilliten og de fine ordene – og det gleder oss å vite at du opplevde prosessen som trygg, ryddig og profesjonell. Adam takker spesielt for tilliten og samarbeidet!

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej