Covid olduğum için bilet iadesi talebinde bulundum açıkçası umudum yoktu, başka kurumlar gibi dönüş yapilmicak ve iade işlemi m gerçekleştirilmicek diye düşündüm ancak biletix cok hızlı bir şekilde dö... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Bilet ücreti iade talebi başvuruma dair soru sormuştum. Yanlış hesabım ve gözümden kaçan ekstre sebebiyle, sorumun anlamsız olduğu ortaya çıktı. Bu süreçte, Biletix'teki arkadaşlar sabırla ve çok kısa... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Merhabalar , Antalya yangınları nedeniyle ve sonucunda yaşanan kayıplardan dolayı bu kadar acılar varken tatil planımıza devam etmeme kararı aldık. Ancak Aspendos antik tiyatrosunda Anadolu Ateşi gö... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Biletix müşteri hizmetleri müşterilerine en üst seviye hizmet vermek ve yardımcı olmak için elinden geleni yapıyor. İptalsiz bir bileti keyfi olmayan bir durumdan dolayı iptal etmemiz gerekti, son der... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
"Türkiye'nin eğlenceye giriş noktası" olarak 2000 yılından beri eğlence ve sanat tutkunları etkinliklerle buluşturan Biletix: Live Nation Entertainment çatısı altında Kuzey Amerika, Avrupa ve Ortadoğu başta olmak üzere 21 ülkede faaliyet gösteren dünyanın lider biletleme firması Ticketmaster Ailesi'nin bir üyesidir.
Ayazağa mah. Azerbaycan Cad No:3B Kat: 2 İç Kapı: 2-3 Sarıyer/İstanbul, 34396, İstanbul, Turcja
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Jak firma korzysta z Trustpilot
This company looks like racist
«for TM citizens ticket issuance for this route is not available at the request of supplier . Please chose another flight
That what was written !
Quick response via customers center for the request. Best one!
5 Gün sonrası için bilet almıştım. Ama bir aksilik sebebiyle gidemeyeceğim için tarih değişikliği istedim. Yalnızca aldığım tarihe kadar olan başka bir konser için bilet değişikliği yapabiliriz dediler. Mecburen param yanmasın diye gitmeyi tercih ettim. Keşke ileriki başka bir konser tarihi için olabilseydi daha iyiydi. Ama bu seçeneği sunmuş olması da memnun edici. Hemen cevaplıyor olmasıda memnun edici. İkinci bir bilet aldım ve önceki bilet iadesi gerçekleşecektir mesajı gelmesi de memnun edici. Teşekkür ediyorum. Gönül rahatlığıyla alabilirsiniz.
Konser biletimle ilgili sorunu çok kısa zamanda çözdüler.Müşteri hizmetlerinde çalışan arkadaşlara ve konuyla ilgili yetkililere yardımları için teşekkür ederim.
We reserved 4 places for an event. But later the place of the event changed and we got informed by SMS and E-mail right the way. And we asked for refund since the new place wasnt what we expected and Biletix's team was quick to respond and resolve our problem. Thank you very much🙏🏻🙏🏻
Mail attıktan sonra 1-2 dakika içinde dönüyorlar ve tek tek her soruya cevap veriyorlar. Teşekkürler.
Çok hızlı ve memnuniyet sağlayan bir müşteri hizmetleri var. Emekleriniz için çok teşekkür ederimm. Çalışanları tebrik ederim.
Ertelenen konser için iptal başvurusu yaptım ve beni hic bekletmeden hemen dönüş yaptılar. Teşekkür ederim Biletix çağrı ekibi.
Çok hızlı, çözüm odaklı ve nazik bir dille destek aldım. Gerekli ve etkili yönlendirmeler ile 15 dakikada talebim sonuçlandı.Çok teşekkürler ilginiz için..
Hızlı ve çözüm odaklı geri dönüşünüz için teşekkür ederim.
Hatalı bir işlemimi hızlı bir aksiyon alarak, beni mağdur olmaktan kurtardılar
hızlı çözüm ve sorunuma yardımcı oldular teşekkürler biletix
Ich bin sehr zufrieden mit dem Kundenservice von Biletix! Das Team war äußerst hilfsbereit und konnte mir schnell und unkompliziert bei der Verschiebung meines Konzerttickets helfen. Die Kommunikation war freundlich, professionell und effizient - ich habe immer zügig eine Antwort erhalten. Vielen Dank für den großartigen Service!
Gerçekten çok kaliteli bir satış sitesi Biletix💜kar sebebiyle ulasim saglayamadigim için biletimi yarım saat içinde iade ettiler🌸mağduriyet yasatmadilar teşekkür ederim
Gerçekten ilgili ve çözüm sunan bı firma Biletix 💯💯💯
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.
Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.