Oceniono na 1 z 5

Opfølgning på Bikeworlds svar: På trods af jeres forklaring og beklagelse er problemet stadig ikke løst. Efter udskiftning af styresystem opstod samme fejl igen efter 7 dage. Nu vurd... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Supergod service i værkstedet Har købt en elcykel for lige godt to år siden. Batteriet har skrantet på det seneste, men jeg fik først gjort noget ved det, efter de to års garanti var udløbet. Da jeg... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Super venlig og service minded personale. God tid til afprøvning. Købte to Specialized como. En var klar og den ene var på ekstern lager også i Silkeborg og her gik ejeren og samlede cykler (en lørdag... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Købte en el-cykel på KNALDtilbud og jeg var ærligt talt en smule bekymret for om den havde nogle skjulte skavanker, der ville dukke op hen af vejen. Jeg er KUN positivt overrasket. Cyklen kører som... Zobacz więcej

1. Sklep rowerowy

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Cykelbutik i Silkeborg - Vi har Danmarks største udvalg af cykler

Hurtig service

12 września 2023

Hej Mathias,

Tak for din anmeldelse!

Hos Bikeworld går vi altid efter at give en god service, det betyder meget for os og vores kunder.

Kasper / Bikeworld

Oceniono na 5 z 5

Rigtig god vejledning inden køb

Rigtig god vejledning inden køb. Da jeg havde bestemt mig, blev cyklen klargjort medens jeg ventede.

30 czerwca 2023

Hej Klaus,

Tak for din anmeldelse!

Hos BIKEWORLD forsøger vi altid at give vores kunder en god vejledning inden køb. Det betyder også meget for os at kunne klargøre cykler til vores kunder med det samme - det føler vi er en god service :)

God betjening

Jeg har fået en rigtig god betjening af Bikeworld i Silkeborg i forbindelse med køb af gravelcykel. Kan kun anbefale dem til andre.

28 lipca 2023

Hej Claus,

Tak for anbefalingen!

Vi har medarbejdere der kan hjælpe med alle slags cykler, også Gravelcykler. Vi bestræber os på at kunne give alle vores kunder god betjening.

Oceniono na 4 z 5

Rigtig fin service ved køb af elcykel

Rigtig fin service ved køb af elcykel. Var dog en smule skuffet over at jeg oveni at have købt en cykel + udstyr til 17.000kr. skulle betale for monteringen af min cykelkurv som tog 5 minutter

12 września 2023

Hej Signe,

Tak for anmeldelsen!

Vi forsøger altid at give vores kunder en god service. Men det er rigtigt at der er et monteringsgebyr hvis man køber ekstraudstyr. Håber du bliver glad for din nye elcykel!

Køb af cykel

Oplevede en god og imødekommende service i forbindelse med køb af cykel. Selvom tiden gik over deres lukketid, så sørgede de for at jeg fik cyklen med samme dag.

9 sierpnia 2023

Hej Rasmus,

Tak for din anmeldelse!

Vi prøver altid at give en god service til alle vores kunder. Det betyder meget for os at vores kunder kan gå glade fra butikken.

Køb af cykel.

Køb af cykel.
Yderst behagelig, kompetent og erfaren medarbejder, der tog sig tiden til at komme frem til det rigtige valg af cykel samt andet udstyr.
Yderligere plus var at cyklen var på lager og de kun skulle bruge ca. 20min på en klargøring, så cyklen kunne komme i brug med det samme.

7 września 2023

Hej Martin,

Tak for anmeldelsen og de fine ord!

Vi forsøger altid at give den bedste vejledning og service til alle vores kunder.
Super fedt, at du fik cyklen med, med det samme! Vi prøver så vidt muligt at have det muligt for vores kunder at få cyklen med samme dag.

Oceniono na 5 z 5

Super service og vejledning ifm køb af…

Super service og vejledning ifm køb af cykel til min søn. Hurtig klargøring. Køber der gerne igen

Hej MF,

Tak for din anmeldelse!

Hos BIKEWORLD vil vi altid gerne give vores kunder både god vejledning og service.

Og du skal være så velkommen :)

God og seriøs vejledning

God og seriøs vejledning omkring køb af el-cykel. Mulighed for at prøve og vælge mellem flere mærker og modeller. God stemning i butik og på værksted. Man føler sig genkendt.
4* = manglende kommunikation omkring nøjagtigt leveringstidspunkt - cyklen ikke monteret med korrekt/købt udstyr ved udleveringen.
/Bjarne T.

Hej Bjarne,

Tak for din anmeldelse!

Hos BIKEWORLD forsøger vi altid at give god vejledning og service. Det er også fedt at der er god stemning, det betyder også meget for vores kundeoplevelse.

Beklager at der har været manglende kommunikation, det plejer ikke at ligne os. Men alle kan lave fejl.

Håber du bliver glad for din nye elcykel!

Oceniono na 5 z 5

Jeg forbliver gerne kunde her

Jeg ankom for at købe en ny cykel i BikeWorld i Silkeborg.
De havde et stort udvalg af mange forskellige cykler til forskellige behov, hvilket var dejligt.
Det var nemt at få rådgivning, samt at få ro til at gå rundt og kigge, hvilket jeg satte stor pris på!
Jeg fik lov til at prøvekøre flere forskellige cykler for at finde den jeg kørte bedst på, hvilket var FANTASTISK!
Da jeg endelig fandt den cykel, som jeg ville have gik det hurtigt med betaling, samt montering af diverse ekstra ting der skulle på cyklen, såsom lås og kurv.
Alt i alt god oplevelse, god service og en god cykel at få med hjem samme dag!

5 maja 2023

Hej Isabella,

Tak for anmeldelsen og alle de rosende ord!

Alt i alt forsøger vi altid at give alle vores kunder den bedste service, og det lyder til at du var tilfreds!
Udvalg, rådgivning og service er noget vi går meget op i hos Bikeworld.
Og fedt at du fik den med samme dag, vi håber du bliver glad for cyklen!

God oplevelse

God oplevelse. Der var god vejledning inden købet.

8 czerwca 2023

Hej Mette,

Tak for din anmeldelse!

Hos Bikeworld forsøger vi altid at give en god vejledning.

Oceniono na 5 z 5

Har oplevet god service og et stort…

Har oplevet god service og et stort udvalg hos Bikeworld.

1 września 2023

Hej Hanne,

Tak for din anmeldelse!

Hos BIKEWORLD sørger vi altid for at have et stort udvalg af både cykler og udstyr. Og det betyder meget for os at kunne give en god service på samme tid.

Viborg til Silkeborg

Tog til Silkeborg fra Viborg grundet det store udvalg - og gode anmeldelser.
Fik god service og rigtig god vejledning.
Fik ikke hvad jeg kom , men efter rådgivning noget, der var bedre.

28 czerwca 2023

Hej Lars,

Tak for din anmeldelse!

Vi er glade for at høre at du kunne lide servicen! Og fedt at du fik en lækker cykel med tilbage til Viborg!

Hos BIKEWORLD forsøger vi altid at give den bedste vejledning til alle vores kunder.

Oceniono na 5 z 5

Rigtig god service og alt fungere som…

Rigtig god service og alt fungere som det skal

12 sierpnia 2023

Hej Krzysztof,

Tak for din anmeldelse!

Vi forsøger hos BIKEWORLD altid at give en god service til vores kunder! Godt at høre at det hele fungerede som det skulle.

Super god service

18 lipca 2023

Hej Kristian,

Tak for din anmeldelse!

Hos BIKEWORLD forsøger vi altid at give en super god service til vores kunder.

Oceniono na 5 z 5

Fik god og grundig hjælp til køb af min…

Fik god og grundig hjælp til køb af min første racer, kan klart anbefale at handle her!

28 lipca 2023

Hej Rasmus,

Tak for din anmeldelse!

Hos Bikeworld forsøger vi altid at give den bedst mulige rådgivning til vores kunder. Vi håber du bliver glad for din første racer!

Oceniono na 5 z 5

Oplevede professionel vejledning af…

Oplevede professionel vejledning af Bikeworld og levering af cykel til aftalt tid.

30 maja 2023

Hej Falkemanden,

Tak for din anmeldelse!

Hos BIKEWORLD forsøger vi altid at give en professionel vejledning, og vi gør vores bedste for at levere alle cykler til tiden! Det betyder meget for os og vores kunder.

Rigtig fin betjening

En af det bedre cykelbutikker og kunde betjening i Silkeborg var god 👍

Hej Ismet,

Tak for din anmeldelse!

Vi forsøger altid at give vores kunder god betjening - Så det er vi glade for lykkedes!

Anbefales klart!

Min kone og jeg har begge købt en cykel hos BikeWorld. Det var været en gennemgående god oplevelse. Vi har fået gode råd og vejledning. Også værkstedet får gode anbefalinger med på vejen.

21 czerwca 2023

Hej Peter og konen,

Tak for anmeldelsen!

Vi forsøger altid at give en god oplevelse til vores kunder. Gode råd og vejledning er noget vi går meget op i! Og fedt at i er tilfredse med værkstedet.

Vi håber i bliver glade for jeres nye cykler!

Rigtig fin betjening

Købte en el-cykel og fik rigtig god betjening og vejledning.
Klar anbefaling herfra.

12 sierpnia 2023

Hej Lone,

Tak for din anmeldelse!

Hos BIKEWORLD forsøger vi altid at give alle vores kunder en god betjening og vejledning.
Håber du bliver glad for din nye el-cykel!

Mvh Kasper / Bikeworld

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej