Reakcja na opinię
zadel gekocht, mocht binnen 2 weken ruilen. Heb ik gedaan omdat t gekochte zadel niet lekker zat. Nu perfect zadel.
Napisane przez firmę
Westlandseweg, 17, 2624 AA, Delft, Zuid-Holland, Holandia
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Fijne fietswinkel waar aandacht voor de klant is. José en Kevin zijn toppers

Nu perfect zadel.

Odpowiedź od Bike Totaal - Wijtman Delft
Top service, niet te duur en vakkundige hulp. Zowel bij het uitzoeken van een nieuwe of tweedehands fiets als bij de reparatie of onderhoudswerkzaamheden. Ze denken ook met je mee naar alternatieven voor dure reparaties.

Odpowiedź od Bike Totaal - Wijtman Delft
Ik, rotterdammer, kocht de fiets bij u omdat u de enige was die snel een gazelle met een kleine maat banden en een middenmoter kon leveren, beide factoren beslissend voor een vrouw die behalve van een auto zeer afhankelijk is van de fiets.
We zijn met een kapotte rem handle naar u toegekomen, fiets in apart aangeschafte auto in de hoop dat we erop zouden kunnen wachten. Inderdaad, zo was het! Hartelijk dank voor de improvisatie om dit te repareren

Odpowiedź od Bike Totaal - Wijtman Delft
Top, fiets weer helemaal up-to-date na servicebeurt. Snelle service

Odpowiedź od Bike Totaal - Wijtman Delft
Al 2x heel goed geholpen met een klein dingetje wat zelf net even niet lukte (niet het goede gereedschap in huis en het boutje past niet op het moertje)
Zonder enige kosten weer op weg geholpen. Heel fijn!

Odpowiedź od Bike Totaal - Wijtman Delft
Erg tevreden over de service bij Wijtman Bike Totaal in Delft. Medewerkers Friso en José hebben mij deze zomer vakkundig geadviseerd en geholpen bij de aankoop van mijn eerste elektrische fiets. Fiets er nu een week mee rond en ik ben heel tevreden. In de winkel kun je ook meteen de beste accesoires voor je fiets aanschaffen; van een regenpak tot strakke fietstas. De prijzen zijn misschien wat hoger dan de gemiddelde online fietsenwinkel, maar wat mij betreft is de service het meer dan waard. Je krijgt bij aankoop van je fiets ook gratis onderhoudsbeurten erbij. (En ook die service is goed, weet ik van eerder onderhoud aan mijn andere fietsen!)

Odpowiedź od Bike Totaal - Wijtman Delft
Fietsreparatie en onderhoud. Goede service, blij met de investering: had het zelf niet kunnen doen, m’n fiets rijd als nieuw (goedkoper dan een nieuwe) en aardige gasten.

Odpowiedź od Bike Totaal - Wijtman Delft
Mijn probleem kon niet direct verholpen worden. Heeft 3 weken geduurd, Heel vervelend dat ze pas na 2 weken een leenfiets voor mij hadden.
Tot nu toe weer tevreden met mijn fiets.

Odpowiedź od Bike Totaal - Wijtman Delft
Goed advies over nieuwe fiets tas aankoop en hoe te monteren en wat ik kan verwachten bij de servicebeurt aan mijn fiets

Odpowiedź od Bike Totaal - Wijtman Delft
Tijdens de besprekingen had ik steeds het gevoel dat werd uitgegaan van wat goed was voor mij en wat ik wel en niet wilde, Niet van wat de winkel graag wilde verkopen.

Odpowiedź od Bike Totaal - Wijtman Delft
Fiets keurig en vakkundig onderhouden. Dit was de eerste keer in Delft, en bevalt veel beter dan in Vlaardingen. Top.

Odpowiedź od Bike Totaal - Wijtman Delft
Behulpzame en vriendelijke medewerkers die wisten waar ze over praatten en de tijd voor je namen. Ze bleven geduldig bezig het zadel en stuur een mm hoger of lager te zetten. Goed advies gekregen. En met een grote lach. Koffie was ook erg lekker
Na een nare ervaring bij Bike-Totaal in Vlaardingen en in Den Hoorn ben ik naar Bike- Totaal Wijtman in Delft gegaan, onder het mom van drie keer is scheepsrecht. Hier ben ik op een eerlijke en oprechte manier behandeld en werd er naar mijn wensen geluisterd. Waardoor ik een totaal ander merk en model e-bike heb gekocht dan dat ik in gedachten had, maar waar ik erg tevreden mee ben.

Odpowiedź od Bike Totaal - Wijtman Delft
Heel fijn en pragmatisch geholpen en het kostte niets! Erg prettig als er wordt meegedacht.

Odpowiedź od Bike Totaal - Wijtman Delft
Openheid over wat met de fiets moet gebeuren, en wat haalbaar/reëel is. Denken goed mee, overleggen tijdig. Afspraken op tijd. Tussendoor met kleine dingen word je altijd snel geholpen.

Odpowiedź od Bike Totaal - Wijtman Delft
Nadat ik omver was gereden door een scootmobiel kon ik ook niet meer met mijn fiets rijden. Na mijn verhaal bij Bike Totaal Wijtman is direct tijd genomen om naar mijn fiets te kijken en hem te repareren. Onder het genot van een beker koffie was het snel gefiktst!