Servicebeurt is naar behoren door vakmanschap goed uitgevoerd. Gelukkige viel de kapottedislay nog onder de garantie. Mijn Eay Compact rider fiets weer beter nadat hij op een ander programma is inge... Zobacz więcej
Super goede service. Ik was mijn verlengde garantie vergeten, kwam erachter na reparatie van een dode accu e.d. kreeg te horen dat er geen kosten aan zaten ivm garantie. Alles goed en snel geregeld.... Zobacz więcej
Mijn fiets heeft een servicebeurt gehad. Het was niet goedkoop, de totaalprijs was €207 maar hij rijdt weer als een zonnetje. De remmen zijn vervangen en goed afgesteld en de achter-en binnenband zijn... Zobacz więcej
We werden vriendelijk en correct ontvangen. Het belangrijkste probleem werd opgelost, maar ze kregen een wat ingewikkeldere kwestie niet voor elkaar. Ik kwam ook voor een nieuw zadel. Op advies van de... Zobacz więcej
't Woud, 4, 3232 LN, Brielle, Zuid-Holland, Holandia
De verkoopster dacht goed mee. Wilde eigenlijk een andere kleur, maar daar was de levertijd 6 weken voor. Dus toch voor andere kleur gekozen. Verkoopster heeft de fiets toch besteld en deze bleek toch leverbaar te zijn(1week). Dit hebben ze dus prima geregeld!
Vriendelijk en redelijke prijs gerekend voor de repsratie
Fijne winkel ruim opgezet heerlijk op je gemak rondkijken. Vriendelijke medewerkers en als je iets wilt tijd om te luisteren en te helpem met wat je wilt.
Bij probleem heeft Bike Totaal Oudenaarden de klacht serieus genomen en prima opgelost.
Wouter heeft ons de fietsen verkocht.
Hij heeft goed geluisterd wat onze wensen waren en heeft ons goed geadviseerd. En we hebben de fietsen gekocht en met afleveren goede uitleg gekregen. Mooie zaak en top geholpen en mooie fietsen.
Wouter bedankt !
Hebben de zelfde dag nog mijn fiets gemaakt . Top service . En het viel nog onder mijn garantie 😁
Goede fiets op juiste hoogte, nu kan ik eindelijk mijn voeten op de grond zetten. Wel vond ik de uitleg over de display erg summier.

Odpowiedź od Bike Totaal - van Oudenaarden
Onderhoudsbeurt voor mijn klever.
En die was prima!
Daarnaast heel klantvriendelijk !
Prima uitleg , keuze is reuze en levering bijzonder snel . Dus nieuwe fiets kan mee op vakantie .
vriendelijke mensen. en snelle service had een fiets besteld stond de volgende dag netjes in elkaar gezet
Weer fijn geholpen aan een mooie fiets voor een goede prijs.
Mooie zaak, vriendelijk personeel.