Onze fietsen zijn weer als nieuw Gevraagde reparaties zijn goed uitgevoerd. In verband met ons verzoek om de twee fietsen ook in het geheel te controleren, werden we gebeld over de bevindingen en de... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Ik had afgesproken voor een proefrit en de verkoper had alle tijd voor mij zodat ik een goede uitleg kreeg over de verschillen tussen twee fietsen. Op basis daarvan ben ik overgegaan tot aankoop van... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Vandaag fantastisch geholpen door van Hulst. Bike totaal Oegstgeest!!!!!! Binnenventiel van mijn band kapot. Binnen 5 minuten vervangen door een. Gevraagd naar de kosten zei de monteur “service mij... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Fiets is netjes onderhouden. Fietst weer fijner. Jammer dat ik een gebrek bij aanschaf niet eerder heb gemeld en nu wel. Nu kostte correctie geld waar hij voorheen mogelijk onder garantie was verholpe... Zobacz więcej
Napisane przez firmę
Geversstraat, 43, 2341 GA, Oegstgeest, Zuid-Holland, Holandia
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Jak firma korzysta z Trustpilot
Ik vond heel goed dat ik kon de fiets leasen met afbetaling zonder problemen of grotere bedrag te betalen.And dat voor mij was al positief en vriendelijkheid was ook top.

Odpowiedź od Bike Totaal - van Hulst Geversstraat
Goede service!
Echt de tijd genomen om te vragen naar wensen en uitleg te geven over verschillende modellen elektrische fietsen. Met meerdere fietsen een testritje kunnen maken. Meegedacht over de best passende optie voor mij.
Super!
Klantgericht, duidelijke uitleg van systeem, ervaren monteurs, prima behandeld!!
Konden de volgende dag al leveren dat ik er weekendje mee weg kon. Goed advies toen ik twijfelde tussen 2 modellen.
Ik had voor 2 fietsen een proefrit gepland. Via de website was me niet duidelijk of dat kon, dus ik had hierover gebeld en het bleek te kunnen. Ik heb direct na de proefrit besloten 1 van de fietsen te kopen (na een check een paar dagen later gaan ophalen) en ik ben er ontzettend blij mee. Ook vond ik het personeel van de winkel vriendelijk en kundig. De winkel is wat mij betreft een aanrader!
Van het moment dat je de winkel komt binnenlopen tot het moment dat je de fiets gaat ophalen wordt je goed geholpen. Het personeel is vriendelijk en kundig. Ik zou iedereen aanbevelen om bezoek te brengen aan deze winkel. Heb de fiets nu een aantal dagen en nog geen dag spijt van.
Vakkundig en duidelijk over de prijs. Werd snel geholpen. Aanrader
Heel fijne voorlichting en veel geduld tijdens proefrit.
Fiets weer fijn op orde na de bandenwissel. Er bleek nog wat met de versnelling te zijn, maar ook dat is snel op orde gebracht.
Vriendelijk, kundig en behulpzaam.
Goede voorlichting, vriendelijk personeel, goede aflevering. Jammer dat de sleutel en het laadapparaat even zoek waren wat vetraging gaf bij de aflevering
Goede uitleg van mogelijkheden en verschillen tussen de modellen. Best snel tot een beslissing kunnen komen op die manier.
Er is rustig en begrijpelijk uitgelegd , hoe de thuja werkt. Daarna heb ik er een poosje meegeoefend. Ik dacht dat het makkelijker was, maar geen overmoedigheid. Ook bij thuisaflevering heet de instructeur gezegd er de tijd voor te nemen.
Mooie winkel, volop keus en vakkundig personeel, nemen alle tijd en geven duidelijke uitleg.
Erg tevreden over de heldere uitleg over de fiets
Ik ben heel goed en eerlijk geïnformeerd over de aanschaf van een e-bike.