Van Stolberglaan, 45-47, 2713 ES Zoetermeer, Zuid-Holland, NL
Reakcja na opinię
Prettig contact. Goede begeleiding in het maken van een keuze. Je krijgt alle ruimte en rust om verschillende type fietsen te bekijken en er mee te rijden
Reakcja na opinię
We zijn enthousiast, behulpzaam, snel goed geholpen. Enige echt enige jammere is dat wij niet wisten dat alles wat gemonteerd zou zijn op de fiets dit mee verzekerd zou zijn volgens de verzekering.... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
We zijn prettig geholpen bij de aanschaf van twee stadsfietsen. Men had alle tijd om de diverse modellen stadsfietsen in alle prijsklassen toe te lichten en waar nodig werd er een collega uit de we... Zobacz więcej
Napisane przez firmę
Van Stolberglaan, 45-47, 2713 ES, Zoetermeer, Zuid-Holland, Holandia
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
ik ben goed en vriendelijk door meerdere medwerkers van de fietsenwinkel geholpen. Goede uitleg ook

Odpowiedź od Bike Totaal - Thijs Brand Zoetermeer
Prettig personeel. Heb goed advies gekregen bij de aankoop van de fiets.

Odpowiedź od Bike Totaal - Thijs Brand Zoetermeer
Altijd attent behulpzaam en vriendelijk met hele goede service.

Odpowiedź od Bike Totaal - Thijs Brand Zoetermeer
Vriendelijk personeel die bereid was om mij , gezien mijn fiets die kapot was gegaan, en niet meer gerepareerd kon worden, toch dezelfde dag nog een fiets rijklaar te maken en te verkopen . Er zat een hoop papierwerk achter zoals registratie fiets, motor, Installatie fietsapp enz. En als ik vragen heb kan ik altijd even langs komen. Bike Total is top.

Odpowiedź od Bike Totaal - Thijs Brand Zoetermeer
Snel, duidelijke afspraken en goede service; ook wanneer je nog iets aangepast wilt hebben achteraf.

Odpowiedź od Bike Totaal - Thijs Brand Zoetermeer
Uitstekende service en een deskundig en eerlijk advies. Enthousiaste mensen die met je meedenken en altijd voor je klaar staan.

Odpowiedź od Bike Totaal - Thijs Brand Zoetermeer
Snelle en deskundige behandeling bij vragen en aanpassingen. De aanpassingen zijn ook meestal de juiste.
Daarnaast altijd snelle service en de sfeer in de winkel (Zoetermeer).
Kortom TOP…..

Odpowiedź od Bike Totaal - Thijs Brand Zoetermeer
Prima fietsen die zij aanbieden, zeker ook de duurdere merken. Gelukkig ook goed onderhouden tweedehandse fietsen.

Odpowiedź od Bike Totaal - Thijs Brand Zoetermeer
Behulpzaam en attent en snel reageren. Prima zaak en medewerkers.

Odpowiedź od Bike Totaal - Thijs Brand Zoetermeer
Vriendelijke behandeling en duidelijk advies bij de aanschaf van een nieuwe e-bike. Volop ruimte voor een proefrit en snelle levering na bestelling. Goede service bij het afstellen van de nieuwe fietsen op de persoonlijke wensen. Thijs Brand is een betrouwbare fietsenzaak die al lang in Zoetermeer is gevestigd.

Odpowiedź od Bike Totaal - Thijs Brand Zoetermeer
Zeer prettig contact, er werd direct meegedacht en mijn fietsreparatie zeer snel opgelost.

Odpowiedź od Bike Totaal - Thijs Brand Zoetermeer
Top service. Nemen altijd de tijd voor je, eerlijke informatie, denken met je mee en zijn heel service gericht.

Odpowiedź od Bike Totaal - Thijs Brand Zoetermeer
Wij hebben een fiets gebracht zonder afspraak vanwege lekke band en moest vervangen worden, dezelfde dag klaar!
Super snel en Super vriendelijk personeel!