Bike Totaal - Rob Recenzje

Wynik TrustScore: 5 na 5

Stationsweg, 16, 5831 CR Boxmeer, Noord-Brabant, NL

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Mij hoor je niet klagen over de fietsenzaak ik wordt altijd goed geholpen en totaal niet beroerd om mee te denken en de prijzen zijn leuk. Anderen fietsenzaken in de buurt doen alles puur om het geld... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

De fiets kreeg een jaarlijkse onderhoudsbeurt, de afspraken met dit bedrijf zijn heel gemakkelijk te maken, er werd gebeld voordat een grotere reparatie werd uitgevoerd. Heel fijn om een goede leenfie... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Duidelijke info. Ook is er moeite gedaan om een collega te bellen omdat de fiets welke ik voor ogen had, niet in de winkel stond. Daarnaast kreeg ik de kans om voor een andere kleur te... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Werd meteen geholpen goede service en kan het zo ruilen geen probleem eerste was duurde andere was goedkoper was gepint maar kreeg mijn geld terug geen gezeur van dat gaat dat noem service .

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep rowerowy
  2. Naprawa rowerów
  3. Sklep z akcesoriami rowerowymi
  4. Sklep z używanymi rowerami

O Bike Totaal - Rob

Napisane przez firmę

Bike Totaal wil dat iedereen de fiets pakt. Inderdaad, héél Nederland. We hebben daarvoor ook alles in huis: de expertise, de service en het mooiste assortiment. Met modellen van topmerken als Gazelle, Dutch ID, Cube, Cortina, Sparta, Batavus en Urban Arrow. We helpen, coachen en adviseren je. Van oriëntatie tot aanschaf, van onderhoud tot onderweg. Bike Totaal is er voor jou. Letterlijk, want met het grootste aantal vestigingen is er altijd wel eentje bij jou in de buurt. Je wordt met veel liefde geholpen, door je eigen vertrouwde vakman.

Standaard superveel extra service bij aankoop van een nieuwe fiets
Het klopt: alleen bij Bike Totaal krijg je standaard superveel extra's bij een nieuwe fiets. En ook daarna blijf je altijd welkom. Voor hulp, service en een glimlach. We zijn er echt voor je. Zo krijg je standaard 5 jaar dealergarantie bij je nieuwe elektrische fiets, zijn er altijd omruilmogelijkheden voor je oude fiets en is de eerste servicebeurt altijd inbegrepen.

Zien we je snel?
Je kan bij Bike Totaal terecht voor fietsen, elektrische fietsen, elektrische bakfietsen, fietsaccessoires, fietskleding en nog veel meer. Online, en in één van de meer dan 160 winkels. Ja, Bike Totaal is dé fietsenwinkel van Nederland. Kom je snel eens langs?

Bekijk elektrische fietsen

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Jak firma korzysta z Trustpilot

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 11 736

Napisz recenzję

Fijne winkel

De winkel in Boxmeer is gewoon een hele fijne winkel. Personeel altijd vriendelijk en de service is goed.

19 czerwca 2026

Dag Jaap,

Vriendelijkheid en service vinden wij erg belangrijk!

Oceniono na 3 z 5

Prachtige, ruime zaak, gunstig gelegen!

Tevreden qua reparatie, alleen het geven van advies kan wel wat beter, want de beloofde rugsteun en bagagedrager kussentje voor onze kleinkinderen kon uiteindelijk toch niet op de bagagedrager worden gemonteerd!

10 czerwca 2026

Dag Ina,

Zoals met u is besproken, zouden we deze wel kunnen monteren echter is de ruimte voor de kleinkinderen dan te krap waardoor dit niet comfortabel is. Dit is vaak in de werkplaats pas zichtbaar, waardoor we met u in overleg zijn gegaan en het advies wat eerder gegeven is hebben moeten bijstellen.

Wel fijn dat je tevreden bent over de reparatie, wij zien u in de toekomst graag terug in onze winkel.

Reparatie van fiets

Hele goede service de fiets opgehaald en weer terug gebracht na banden reparatie. Gezien onze leeftijd netjes geregeld.

13 czerwca 2026

Dag Thea,

Dit is precies de reden waarom wij een haal en breng service hebben.

Oceniono na 5 z 5

Goede service , fijn personeel en een snelle levering .
Kort samengevat " een top bedrijf "
Zeker een aanrader !

29 maja 2026

Dag Heidi

Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze service, het personeel en de snelle levering.

Goede service!

Goede service, er wordt goed meegedacht bij de aankoop van nieuwe fietsen! Top team.

27 maja 2026

Dag Dhr/Mevr Smetsers

Dank voor deze mooie woorden.
Hier is ons team altijd blij mee

Oceniono na 5 z 5

Geholpen door jens bij het kopen van mijn fietsNamen de tijd bij de verkoop van mijn…

Namen de tijd bij de verkoop van mijn fiets. En bij het ophalen was er ook een fijne duidelijke uitleg van de fiets. Ze namen echt de tijd voor me.

24 maja 2026

Beste,

Fijn om te lezen dat je je prettig hebt gevoeld bij de aankoop en ophaling van je nieuwe fiets. Het is mooi dat onze medewerkers de tijd voor je hebben genomen en alles duidelijk hebben uitgelegd.

Groeten,
Bike Totaal

Oceniono na 4 z 5

Na klein onderhoud ,voelde de fiets…

Na klein onderhoud ,voelde de fiets niet goed ,zonder er gebruik van te maken werd de fiets geremd door iets.
Weer terug naar de zaak bleek er een spaak te zijn geknapt ,deze werd kosteloos vervangen.
Dankjewel voor de service

23 maja 2026

Beste,

Fijn dat we je direct hebben kunnen helpen met de gebroken spaak. We vinden het belangrijk dat je weer veilig op de fiets kunt stappen. Bedankt voor je vertrouwen.

Groeten,
Bike Totaal

Goed advies

Fijne voorlichting, goed advies. Fijne afhandeling. Klantvriendelijk

29 maja 2026

Dag Willy,

Dank voor deze review.

Oceniono na 5 z 5

Werd zeer goed en vriendelijk geholpen.

Werd zeer goed en vriendelijk geholpen.
Verkoper attendeerde me erop dat ik via provincie nog 20 euro korting kreeg.
Hij regelde dit voor mij

20 maja 2026

Dag Albert,

Er loopt in de provincie noord Brabant inderdaad een actie als stimulans om een nieuwe helm aan te schaffen. Wat fijn dat u hier gebruik van heeft gemaakt.
Veel veilige fietskilometers gewenst

Goed voor gelicht

Goed voor gelicht! Goede service aardige mensen

23 maja 2026

Dag Hanny,

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej