Reakcja na opinię
Reakcja na opinię
Een hele goede uitgebreide uitleg gehad van Paul Willemsen. Hij heeft ons goed geholpen. Wat een rustige, ervaren man is hij. En die rust straalt hij ook uit over de klanten en zijn personeel. De... Zobacz więcej
Afspraak maken per telefoon ging soepel, kon op eerste werkdag na weekend al terecht. Prima gerepareerd en service beurt fiets
Napisane przez firmę
Woudseweg, 6, 2635 CC, Den Hoorn, Zuid-Holland, Holandia
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Jak firma korzysta z Trustpilot
Ik ben goed geholpen. Eerst werd er goed geluisterd naar mijn wensen. Vervolgens kreeg ik goede informatie over de keuze van de juiste fiets. Ik mocht een proefrit maken. Hiervoor werd de fiets eerst goed ingesteld. Daarna werd de fiets besteld om de juiste maat eerst te passen. Bij de aanschaf volgde een duidelijke instructie over het gebruik van de fiets. Dik tevreden!
Goede service. Fijn personeel,altijd vriendelijk en behulpzaam . Zeer goede ervaring.TOP!!!!
Goede service en betrouwbaar adres. Nu voor de tweede maal een fiets hier gekocht.
Mijn speciale verzoek was een oplossing om bij het stoplicht en dergelijke met mijn voeten bij de grond te kunnen en met fietsen hoger te zitten! Met een zadelpen drop de ideale oplossing gekregen✅. Topservice weer door dit kundige personeel! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Vriendelijk personeel.
Vakkundig advies, met name van het personeel in de werkplaats.

Odpowiedź od Bike Totaal - Paul Willemsen
Mooie zaak met veel keus.
Er werken echt vakmensen,
Je kan altijd langs komen met problemen en lossen het probleem snel op.

Odpowiedź od Bike Totaal - Paul Willemsen
De fiets is fantastisch. Een degelijke, robuuste fiets.
Bike Totaal in den Hoorn is dan ook een echte aanrader!
Keurig geholpen
Leenfiets