Bike Totaal onderhoudt mijn electrische fiets altijd optimaal. Ik geniet al 8 jaar van deze fiets en heb er al 20.000 km mee gereden. Ik maak vaak lange fietstochten, bijvoorbeeld van Vlissingen naa... Zobacz więcej
Zesstedenweg, 287, 1613 JG Grootebroek, Noord-Holland, NL
Nette rustige uitleg. Verschillende fietsen mogen proberen. Na een week nadenken nogmaals langs geweest en weer alle tijd gekregen om mooie fietsen uit te zoeken.
Kwam met fiets voor de 2e onderhoudsbeurt, verliep allemaal vlekkeloos van afspraak maken tot en met fiets weer ophalen. Vriendelijke behulpzame mensen bij vragen.2e hands fiets hier ook gekocht, top... Zobacz więcej
Goede communicatie over extra kosten echter om 11:00 uur hierover gebeld, omdat ze aan de fiets begonnen, echter om 17:00 uur gebeld dat de fiets pas volgende dag gereed kon zijn. Niet verwacht dat ee... Zobacz więcej
Zesstedenweg, 287, 1613 JG, Grootebroek, Noord-Holland, Holandia

Nette rustige uitleg.
Verschillende fietsen mogen proberen.

Odpowiedź od Bike Totaal - Nan
Bike Totaal onderhoudt mijn electrische fiets altijd optimaal. Ik geniet al 8 jaar van deze fiets en heb er al 20.000 km mee gereden. Ik maak vaak lange fietstochten, bijvoorbeeld van Vlissingen naar Den Helder.
Altijd probleemloos, dankzij goed onderhoud.

Odpowiedź od Bike Totaal - Nan
Het personeel is vriendelijk, behulpzaam en bekwaam. Dat dit soms leidt tot wat wachten is vervelend maar daarna nemen ze de tijd voor jou.

Odpowiedź od Bike Totaal - Nan
Goede uitleg van de fietsen.
Goede service en vriendelijk personeel.
We zijn heel tevreden en niks op aan te merken.

Odpowiedź od Bike Totaal - Nan
Personeel is behulpzaam, eerlijk, vriendelijk en nemen de tijd. Het zijn echte fietsfanaten waardoor je nog meer zin krijgt in je fietstocht.

Odpowiedź od Bike Totaal - Nan
Zeer klantvriendelijk en zeer goede werknemers weten waar over ze praten en smeren je niets aan

Odpowiedź od Bike Totaal - Nan
Leuke winkel, nette ontvangst en duidelijk in communicatie omtrent de prijs.
Goed advies omtrent wat goed is en waar je aan moet denken.

Odpowiedź od Bike Totaal - Nan
Vriendelijke en goede service, informatief, meedenkend en helpend

Odpowiedź od Bike Totaal - Nan
Zeer vriendelijk geholpen. Goed advies en meedenken in de mogelijkheden. Alle tijd werd voor ons genomen. Dit is waarom Bike Totaal - Nan het verschil maakt voor ons