Eerlijke en duidelijke informatie, over de fiets, het verzekeren en de voorwaarden die daar aan vastzitten zoals een verplichte GPS. Bij de accessoires zoals een 2e slot en fietstassen is ook een mooi... Zobacz więcej
Parkzoom, 27-29, 2922 CT Krimpen aan den IJssel, Zuid-Holland, NL
Reakcja na opinię
Top service en altijd vriendelijk! Wij komen hier al jaren met veel plezier. Voor ons hele gezin halen we onze fietsen bij deze fietsenwinkel en we zijn iedere keer weer ontzettend tevreden. Je wordt... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Snel, vakkundig geholpen. Na binnenkomst nieuw onderdeel, is deze met spoed gemonteerd op mijn fiets. Alleen maar positief.
Reakcja na opinię
Super goede sevice. Mocht gratis een bakfiets lenen om in het ijsselland zkh de voet van mijn zoon te laten gipsen toen de Algerabrug dicht was!
Napisane przez firmę
Parkzoom, 27-29, 2922 CT, Krimpen aan den IJssel, Zuid-Holland, Holandia
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Geweldige goede service! Blij met mijn nieuwe E-bike, aardig personeel wat met je meedenkt en verstand heeft van zaken. Is inmiddels met 2de ebike die ik hier koop en het onderhoud laat doen
Altijd vriendelijk personeel, goede service en duidelijk en eerlijk advies.
Ik kom er graag voor onderhoud en nu ook 2 nieuwe fietsen aangeschaft.
We wonen niet in de buurt, maar hebben er toch voor gekozen bij Bike Totaal Krimpen onze bakfiets te kopen. Hier hebben we geen spijt van gehad. Het contact is heel fijn en de service is echt heel goed. Wij zijn heel erg tevreden. Het personeel is vriendelijk en klantgericht.
Goede service meedenken en communicatie echt klantgericht.
Goed personeel vriendelijk en behulpzaam.
Kom er graag als het nodig is
Prima ontvangst. Vond het alleen een beetje knullig dat de Jongen ons niet kon helpen en iemand anders erbij haalde.
Zeer klantvriendelijk en deskundig geholpen bij aanschaf elektrische fietsen. Personeel legt gebruik fiets helder en duidelijk uit, en neemt alle tijd om vragen te beantwoorden. Zeer goed gevoel bij zowel de keuze van de aangeschafte fietsen, als de keuze voor Bike Totaal ! Robert-Jan - Capelle aan den IJssel
Normaal was mijn vaste dealer 1 uit Lekkerkerk maar deze werkt niet samen met Hello Rider. Ik ben erg vriendelijk geholpen door een aardige jongen. Nam alle tijd voor het aanhoren van de wensen en eerdere ervaringen. Invullen van alle gegevens etc was zo gedaan en uiteindelijk fietste ik precies een week later weg met de nieuwe fiets.
Netjes op tijd en volgens afspraak , netjes geholpen
Altijd goede communicatie en hele fijne service!
Geweldige winkel, met service die verder gaat dan je mag verwachten. Toppers.
Worden altijd fijn geholpen,ook al zijn we veeeel te vroeg 😂😂