Top service en altijd vriendelijk! Wij komen hier al jaren met veel plezier. Voor ons hele gezin halen we onze fietsen bij deze fietsenwinkel en we zijn iedere keer weer ontzettend tevreden. Je wordt... Zobacz więcej
Parkzoom, 27-29, 2922 CT Krimpen aan den IJssel, Zuid-Holland, NL
Reakcja na opinię
Snel, vakkundig geholpen. Na binnenkomst nieuw onderdeel, is deze met spoed gemonteerd op mijn fiets. Alleen maar positief.
Super goede sevice. Mocht gratis een bakfiets lenen om in het ijsselland zkh de voet van mijn zoon te laten gipsen toen de Algerabrug dicht was!
Napisane przez firmę
Parkzoom, 27-29, 2922 CT, Krimpen aan den IJssel, Zuid-Holland, Holandia
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Jak firma korzysta z Trustpilot
een fijne winkel met tijd voor de klant.
wat kan beter... mijn fiets is thuis afgeleverd door een oudere heer, deze was nier volledig op de hoogte van het merk en de mogelijkheden. Dit vond ik niet professioneel en jammer.

Odpowiedź od Bike Totaal - Krimpen
Heel prettig en vakkundig bent ik geholpen met uitzoeken van fiets en ook bij het ophalen veel geduld en advies met uitzoeken van fietstas en extra slot. Echt top.
Zeer fijne fietsen winkel.Goede begeleiding.
Altijd behulpzaam.
Ik heb de servicebeurt bij Bike Totaal als positief ervaren. Vooraf had ik aangegeven, welk 'probleem' mijn fiets had en dit werd serieus genomen. Tussendoor (toen ze bezig waren met de servicebeurt) werd ik gebeld voor navraag/overleg. Het probleem is goed verholpen! Ook vind ik ze erg vriendelijk in de winkel, qua begroeten en gedag zeggen. Daar wordt echt aangedacht aanbesteed. Fijn!
Ik werd goed geholpen, snel en diverse opties werden uitgezocht. De fiets die meest geschikt was, stond in magazijn, maar werd nog dezelfde dag klaargemaakt voor proefrit.
Die is het ook geworden!
Hele vriendelijke mensen, super goede service en een hele goede aanbieding.
Is een fijne winkel, personeel denkt mee en helpt je zo snel en zo goed mogelijk weer op weg....
Eerlijk over de kosten en de staat van je fiets; gewoon duidelijk en goed!

Odpowiedź od Bike Totaal - Krimpen
Goede service, zeer behulpzaam en vriendelijk personeel, duidelijke uitleg over de werkzaamheden

Odpowiedź od Bike Totaal - Krimpen
Mijn elektrische fiets is weer tip top in orde.
Ik had geklaagd dat mijn actieradius van de accu zo omlaag was gegaan na de winterperiode,
Daar kreeg ik een helder antwoord op, dingen waar ik zelf op moet letten: zijn je banden hard?
: fiets je de accu goed leeg?
: er liep een remschijf aan.
dit geeft allemaal weerstand, dus dat werkt tegen, ik fiets er nu weer lekker op los.

Odpowiedź od Bike Totaal - Krimpen
Mooie betrokken en kundige mensen werken bij Bike totaal. Oprechte interesse en weten alles van de fietsen.