Fiets weggebracht nieuwe remblokken te laten plaatsen. Kon er op wachten! Maar enkele dagen later door een noodstopsituatie toch weer problemen met het achterwiel. Na een telefoontje kon ik da... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Ik ben erg tevreden over mijn aankoop. De service was vriendelijk en professioneel. Ik kreeg duidelijke uitleg over de fiets en al mijn vragen werden beantwoord. Bedankt voor de goede service, ik kan... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Heb een goed advies gekregen, mooi fiets kunnen aanschaffen, bij ophalen goed uitleg gekregen. Top bedrijf.
Uitgebreide uitleg gehad over de fiets en aangegeven dat de eerste service beurt dient te geschieden na 500 km. Ook dat de banden iedere 5 à 6 weken dienen te worden opgepompt in de winkel. Vriendel... Zobacz więcej
Napisane przez firmę
Margrietstraat, 8, 5401 DH, Uden, Noord-Brabant, Holandia
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Jak firma korzysta z Trustpilot
Eerlijk en persoonlijk advies gekregen en hele ruime keuze aan electrische fietsen .
Er is veel vraag en het is doorgaans erg druk in de winkel waardoor een afspraak maken geen garantie is voor snelle service .
Alles volgens afspraak en mijn fiets helemaal gecontroleerd en mooi op tijd klaar!
En hele vriendelijke behandeling.
Na aankoop goed jaarlijks onderhoud gepleegd, eveneens de komende beurten optijd aangekondigd via de mail.
Eventuele vervanging van versleten onderdelen vooraf doorgesproken.
Een misverstand met een open eerlijk gesprek verholpen.
Heb fiets ingeleverd nadat blek dat maat niet overeenkwam met mijn fyusiek. Kreeg geld terug.Niet allse, maar ben tevreden over afhandeling
Afspraak klopte niet, terwijl we dit toch met z’n tweeën hebben gehoord.
Een beurt van 75 euro: hadden we niet afgesproken: reparatie achterwiel, zadelpen en de piep en kraak eruit hadden we afgesproken.
Wiel is gerepareerd, zadelpen niet en de kraak en piep ook niet.
Wel een gepeperde rekening.
Fijn dat er gereageerd wordt op mijn review. De piep en de kraak zijn inmiddels verdwenen. Ik hoop dat ie wegblijft.

Odpowiedź od Bike Totaal - De Wilt
Ook dat de banden iedere 5 à 6 weken dienen te worden opgepompt in de winkel.
Vriendelijke bediening door de medewerkers wat ook als heel prettig ! is ervaren.
De mensen hebben passie voor hun werk gecombineerd met een persoonlijke - en klantgerichte aanpak.
Fijne zaak met kundige en vriendelijke mensen.
Komen al meer dan 40 jaar bij deze familie.
Bike totaal de wilt Uden.