Vriendelijk en kundig geholpen bij de aanschaf van mijn nieuwe elektrische fiets. Vanuit Tilburg speciaal naar Hilvarenbeek gereden vanwege de grootte van de winkel en het assortiment. Eerste service... Zobacz więcej
Diessenseweg 45, 5081 AE Hilvarenbeek, Noord-Brabant, NL
Reakcja na opinię
Had plotseling geen fietsondersteuning meer. Ik werd snel en vakkundig geholpen op de zaterdagmiddag. Compliment voor de monteur, het was meer werk dan gedacht maar in alle rust zonder stress werd de... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Ik kom uit Tilburg. Woon nu 7 jaar in Hilvarenbeek, met fiets uiteraard uit Tilburg. Deze werd altijd uitstekend onderhouden door Baars vanaf dat ik in Hilvarenbeek woonde. Dat heb ik zeer gewaar... Zobacz więcej
nog steeds blij dat ik in januari 2012 daar binnenstapte, herstellende van mijn hartinfarkt en op zoek naar een electrische fiets. Dat werd een Cannondale e-bike die mij 40.000 km goed gediend heeft e... Zobacz więcej
Napisane przez firmę
Diessenseweg 45, 5081 AE, Hilvarenbeek, Noord-Brabant, Holandia
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Jak firma korzysta z Trustpilot
Aan beide fietsen op deskundige wijze onderhoud gepleegd en waar nodig onderdelen vervangen. Reële prijs en klantvriendelijke opstelling.
Hele mooie Trek Checkpoint gekocht.
Zelfs tussen kerst en nieuwjaar eventjes afgeleverd, waarvoor dank.
Super aftersales, fietshouding was nog niet top; even terug geweest, kleine bike fitting gedaan en nu helemaal top.
Fijne winkel dus
Prima en deskundige service. Tijdsafspraken goed nagekomen en afterservice is ook OK.
Klantvriendelijk, behulpzaam, kennis van zaken en goede service.
Prettig in contact en duidelijk in het maken van afspraken.
Ze zijn klant vriendelijk en vakkundig.
Het is een gezellig binnenkomen met een grap en een grol, de koffie staat altijd klaar !
Maken altijd een afspraak voor onderhoud van de fietsen zodat we deze na enkele uurtjes weer mee kunnen nemen, nooit een probleem.
Kortom, wij zijn erg tevreden en hebben goede ervaring bij Henk Baars.
Mieke en Joost uit Tilburg
Al jaren goede ervaring met deze winkel. Degelijke service. Geen gedoe en altijd een even vriendelijke behandeling met een vleugje humor. Mijn reparatie van mijn e-bike duurde enkele weken maar ik kreeg een prima leenfiets mee waar ik met plezier honderden kilometers op gefietst heb tot mijn eigen fiets gerepareerd keurig thuis werd afgeleverd,

Odpowiedź od Bike Totaal - Baars