Så fik jeg min Bikeair pumpe og en god ven som har købt 2 Bikeairpumper, en hos sig selv og en hos kæresten, viste mig lige hvor nem den er at bruge, så nu er jeg selvkørende. Super produkt 😊
Hvordan skal jeg beskrive den mest fantastiske pumpe. Jeg har nu i 6 mdr. brugt BIKEAIR PRO pumpen. Det er på ALLE måder den bedste pumpe. Den er nem at bruge, fylder (næsten) ingenting og kan pump... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Virkelig fin kundeservice. Jeg fik et sæt lygter i adventsgave og mistede uheldigvis den ene lygte. Bikeair tilbød mig gratis en ny forlygte, som de havde tilovers pga et returneret etui. Modtog den d... Zobacz więcej
God pumpe! To gange på weekendens graveltur var der en af de andre (tubeless) der punkterede og de var kørende igen indenfor få minutter (inkl. lapning) og der var stadig godt med strøm på pumpen. Kon... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Napisane przez firmę
Bikeair ønsker at revolutionere cykeloplevelsen ved at gøre det nemmere og mere bekvemt at pumpe dæk, uanset hvor du er. Vores mål er at tilbyde innovative, bærbare løsninger, der gør det ubesværet for cyklister at holde sig kørende. Med vores kompakte og brugervenlige pumper kan du hurtigt og effektivt fylde dine dæk på få sekunder – alt sammen med "luft i lommen". Vi kombinerer avanceret teknologi med et minimalistisk design, så du kan nyde pålidelig præcision og ydeevne uden at bære på tungt udstyr. Bikeair er til for cyklister, der sætter pris på både kvalitet og bekvemmelighed. Vores produkter er skabt til at gøre din hverdag lettere, uanset om du er pendler, fritidscyklist eller på eventyr. Vores mission er enkel: at sikre, at du altid kan være på farten uden bekymringer. Bikeair er din partner på vejen – hurtigt, enkelt og effektivt.
Dania
- bikeair.dk
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Hurtig levering og god kundeservice!
Hurtig levering og god kundeservice!
Super smart lille pumpe, som klarer opgaven lynhurtigt og nu slipper man for at få lange arme når cyklen eller fodbolden trænger til lidt luft😁

Odpowiedź od Bikeair
Fedeste mini pumpe jeg har set
Praktisk og fylder ingenting!
Hurtig leveringstid og super god service.
Kan helt klart anbefale bikeair.

Odpowiedź od Bikeair
Hurtig levering og effektiv pumpe
Modtog min Bikeair pumpe dagen efter jeg bestilte den og benyttede allerede pumpen samme aften til min søns fodbolde . En fin anbefaling her fra

Odpowiedź od Bikeair
Bestilt I Mandags og har pumped 3 dæk…
Bestilt I Mandags og har pumped 3 dæk i dag onsdag. Super godt produkt. Ingen problem med at pumpe 3 dæk til 80 psi på en opladning. Opladning tog næsten en time første gang, men siden kun 20 mins. Er mega glæde. Fik købt 2 styks (da svigerinden skulle også have), så der var rabat at få 😊

Super kundeservice hos Mai-Britt
Super kundeservice hos Mai-Britt. Varen ankom dagen efter ordren var afgivet.

Defekt mini pumpe
Købte en lille pumpe som så desværre efter små 2 måneder blev defekt (kan jo ske for alle prudukter)
Reklamerede og allerede dagen efter var der taget hånd om sagen og en ny er på vej..
DET ER SERVICE

Odpowiedź od Bikeair
Det er jo en smart lille og fiks…
Det er jo en smart lille og fiks løsning på problemet med børn, der 3 minutter i skoletid fortæller at deres cykel er flad, mens man selv har travlt med at komme ud af døren.
(Måske får fruen også en i julegave - hendes stationscykel mangler også luft i dækkene en gang i mellem 😉)

Odpowiedź od Bikeair
Troede aldrig jeg ville blive så glad…
Troede aldrig jeg ville blive så glad for en cykelpumpe ❤️

Virkelig smart og praktisk
Virkelig smart og praktisk, dejlig nem at have med på farten. Kæmpe anbefaling herfra

Virkelig god pumpe
Virkelig god pumpe!
Den er nem, at have med i tasken. Love it!

Odpowiedź od Bikeair
Hurtig og nemt og pumpe cyklen etc
Hurtig og nemt og pumpe cyklen etc. Fedt produkt👌

Super fed pumpe
Super fed pumpe. Overraskende hurtig, og overraskende højt tryk. Kan varmt anbefales.

Odpowiedź od Bikeair
Cykelpumpen er let anvendelig og meget…
Cykelpumpen er let anvendelig og meget belejlig - kan varmt anbefales til alle som cykler. En rigtig godt oplevelse over hele linjen

Odpowiedź od Bikeair
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.