Ze hebben mij geholpen om een goede keuze te maken voor mijn nieuwe telefoon. Alles overgezet van mijn oude telefoon. Kortom behulpzaam en zeer vriendelijk. Erg prettig!!!
Zobacz, co mówią recenzenci
Er wordt kort en bondig gezegd wat de verschillen zijn tussen de diverse smartphones. Maar wat ik vooral heb gewaardeerd is dat men de tijd neemt om alles van mijn oude smartphone over te zetten op de... Zobacz więcej
Bij de aanschaf van mijn nieuwe telefoon kreeg ik uitstekende informatie van vriendelijk en deskundig personeel. Er werd alle tijd voor mijn vragen genomen. De gegevens van mijn oude telefoon zijn do... Zobacz więcej
Belletje aan het einde van het contract. Wat ik wilde. Nieuwe telefoon? Niet? Dan maar omzetten naar sim only? Ga ik regelen. Geweldige service!
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
De teams van Welcom bij Bosselaar in Apeldoorn en Boxmeer staan voor de volledige ontzorging van de klant. Wij helpen u niet alleen met het juiste advies en aankoop, maar regelen ook alle zaken rondom het aansluiten, overstappen en overzetten van uw gegevens. Wij zijn een echte specialist op het gebied van mobiele telefoons en abonnementen. Daarnaast hebben wij een groot aanbod aan beschermhoezen, screenprotectors en laders. En kunt u voor reparatie van uw telefoon of tablet bij ons terecht!
Dane kontaktowe
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Jak firma korzysta z Trustpilot
Inni użytkownicy przeglądali również
Goede info over wat voorheen telefoon…
Goede info over wat voorheen telefoon ik nodig heb alles overgezet en vriendelijk
Goede service prettige gespreken er…
Goede service prettige gespreken er word naar je geluisterd
top geregeld
ik werd goed en snel geholpen door een…
ik werd goed en snel geholpen door een vriendelijk personeelslid
Ze hebben mij geholpen om een goede…klantvriendellijk
nieuwe telefoon
De firma kon een mankement niet oplossen !!
Desondanks heeft men alle moeite gedaan om het wél op te lossen.
Dat het dan toch niet lukt is jammer, maar er is wel moeite gedaan......!!!!
Dit waardeer ik zeer.
Goed geholpen
Belletje bij einde contract
Belletje aan het einde van het contract. Wat ik wilde.
Nieuwe telefoon? Niet? Dan maar omzetten naar sim only?
Ga ik regelen. Geweldige service!
Omdat ik zo geweldig ben geholpen
Zeer deskundig en klantvriendelijk…
Zeer deskundig en klantvriendelijk geholpen, prima
Hulpzaam en goed uitleg maar ik geef…
Hulpzaam en goed uitleg maar ik geef een hoog cijfer 10 voor personeel en ook een 10 voor uitleg.
snelle service door vakundig personeel
Nemen de tijd voor je
Nemen de tijd voor je. Niets is hen teveel om het uit te zoeken.
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.