Nigdy więcej nie zrobię zakupów online…
Nigdy więcej nie zrobię zakupów online w tym sklepie. Musiala sie nagimnastykować, żeby otrzymać swoje pieniądze za zwrócony towar.
W Glogowie jest tylko jeden sklep BigStar w Galerii Glogovia.Tam często dokonuję zakupów.Wczoraj jednak było to wyjątkowo przyjemne za sprawą sprzedającego tam od niedawna/ wcześniej go nie spotkałam/ Pana Mirosława. Pan Mirosław uśmiechnięty i bardzo pomocny w informacjach dotyczących towaru znajdującego się w sklepie.Widać że jest osobą kompetentną na swoim stanowisku i tym zwraca na siebie uwagę. Bardzo Panu Mirosławowi dziękuję za informację i pomoc w zakupach w sklepie BIG STAR. Jest wspaniałą wizytówką sklepu w którym pracuje.
Jeśli chodzi o bluzy to bardzo słabej jakości. Po pol roku wyglądają na bardzo sprane i naciągnięte. Spodnie szybko sie naciąga w pasie. Porównanie z innymi markami znanymi , to slabo wychodzi.
ZGŁOSZENIE DO FIRMY: Żądam niezwłocznej reakcji władz firmy na to co zaszło z inicjatywy i podstępu waszego pracownika w salonie w Żorach. Pracownica Patrycja-Mita właśnie rozbiła moje małżeństwo i rozbiła rodzinę z maleńkim dzieckiem. Uwiodła mojego męża kiedy przychodził tu na zakupy, wysyłała mu nagie zdjęcia i zaciągła do łóżka. Jak można być taką kobietą wyrachowaną? I jak firma Big Star może zatrudniać w ogóle takie osoby?!
Super spodnie na długie lata, polecam szczerze. Mam wiele par i na prawdę ciężko je zniszczyć
Przy zamówieniu dwóch par o tej samej numeracji - każda para różna. Różnice kilku centymetrów w obwodzie i w długości. W chwili reklamacji zbywają - zero reakcji. A przy zwrocie wszelkie zniżki przepadają, więc zwracają mniejszą kwotę. Chociaż winny dostarczenia złego rozmiaru jest tylko i wyłącznie sklep internetowy bigstar.pl Porażka!!! Nie polecam!!!
Kupiłam dwie pary jeansów online. Kupiła bym je stacjonarnie gdyby jakiekolwiek rozmiary powyżej 26 w danym fasonie były tego dnia w ogóle dostępne (zresztą rzadko kiedy są). Zadowolona z aktualnej (promocji - druga para 50% taniej) zamówiłam więc dwa modele online (sugerując się wymiarami z tabeli).
Oczywiście wymiary podane w tabeli mają się nijak z rzeczywistością. Jedna para okazała się dużo za duża, pojechałam więc do sklepu celem wymiany na mniejsze jeżeli są (oczywiście wymian nie ma, tylko zwrot i zakup drugich). Kilka razy pytałam czy dostanę pełny zwrot w związku z promocją, za każdym razem słyszałam że tak. Mając "farta" kupiłam tego dnia właściwy rozmiar z czyjegoś zwrotu. I tutaj zaczyna się cyrk. Zapłaciłam za nie pełną kwotę, bo przecież tylko jedna para (to akurat sensowne), a zwrot gotówki przyszedł pomniejszony o to co zaoszczędziłam na promocji...tak więc nie dość, że finalnie zapłaciłam całą kwotę, to straciłam czas i nerwy. Mój błąd, powinnam była oddać całość i zamówić drugi raz właściwe rozmiary (albo całkiem odpuścić sobie zakup). Wyjaśnianie sprawy poprzez kontakt z firmą tylko uświadomiło mnie, że wszystko im jedno byleby kasa się zgadzała. I nie ważne, że zostałam wprowadzona w błąd...ale przynajmniej wiadomo dlaczego wszędzie zaznaczany jest fakt, że nie z zakupów online ma wymian tylko zwroty. Za to z zakupów stacjonarnych nie ma zwrotów tylko wymiana. Firma nie jest więc do końca uczciwa. Jeżeli chodzi o spodnie to ogólnie ok, poza faktem że jedna para dość "specyficznie" pachniała.
Jeśli szukasz dobrych jeansów, to jest miejsce dla Ciebie. To doskonałe tkaniny i dobre krawiectwo. Ich szare dżinsy są po prostu idealne i noszone są przez bardzo długi czas.
Jeśli szukasz wysokiej jakości dżinsów, kup tutaj. Tak, ceny są droższe niż w innych, ale jakość jest tego warta.