Biervaneigenbodem Recenzje 54

Wynik TrustScore: 5 na 5

4,8

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Super fijn voor cadeau te geven aan een echte bierliefhebber ! De gene die dit cadeau kreeg heeft er echt van genoten. En wanneer er iets niet klopt Neem gerust contact op Er word gelijk ge... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Biervaneigenbodem heeft ons in contact gebracht met een goede Bier sommelier voor het Hogan Lovells Expat event dat op 30 oktober jl. plaatsvond. Het contact verliep uitstekend. De offerte was helder... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Op de website stonden prachtige bierpakketten, maar wij wilden graag een groter bierpakket, als bedankje voor de aannemer die de verbouwing van ons nieuwe huisje heeft begeleid. Wij waren op zoek na... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Twee lekkere pakketjes bier besteld als cadeau voor vrienden. Het ene pakket kwam binnen 2 dagen. De andere had vertraging. Na een apje werd dit snel opgelost en kwam het pakket toch op tijd. We krege... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep z piwem
  2. Sklep z wędlinami
  3. Sklep z podarunkami

Napisane przez firmę

Bierpakketten met speciaalbier van Nederlandse brouwerijen. Dat is waar we bij Biervaneigenbodem in gespecialiseerd zijn! Wij maken samengestelde bierpakketten met uitgebreide informatie over de bieren. Want: "bier is beleving!". Deze bierpakketten zijn verkrijgbaar als proefpakket en als cadeau pakket in een robuuste houten veilingkist. Daarnaast kun je bij ons bierpakketten van specifieke brouwerijen bestellen, de brouwerijpakketten. Zo kun je het hele assortiment van een brouwerij ontdekken. Hier zijn ook veel unieke cadeau pakketten te kiezen. Ook is het mogelijk om uit ons gehele assortiment aan speciaalbieren een eigen selectie te maken. Zo is er altijd voor ieder wat wils. Bij je bierpakket kun je diverse lekkernijen toevoegen om de borrel compleet te maken. Zoals een schuitje kaas met mosterd dille of een bierworst. Ga naar: www.biervaneigenbodem.nl

Dane kontaktowe

2 gwiazdki
1 gwiazdka

Jak firma korzysta z Trustpilot

Op maat gemaakt

Een speciale aanvraag gedaan, waarbij de pakketten op maat zijn gemaakt (een mix van alcoholvrije- en normale bierpakketten). Er wordt goed meegedacht en de communicatie liep erg vlot. Hierbuiten is de prijs/kwaliteit verhouding goed.

18 maja 2024

Odpowiedź od Biervaneigenbodem

Beste DL, goed om te horen dat onze service in de smaak is gevallen. We waarderen de review enorm!

Oceniono na 2 z 5

Slechte communicatie, verlate verzending

Bestelling geplaatst geen goede info over verzending. Verzending is pas dagen later uitgevoerd. Ook de
Gepersonaliseerde tekst is niet mee verzonden. Hierdoor wist de ontvangen niet van wie die het cadeau had ontvangen. Gemiste kans. Communicatie kan absoluut beter. Op mails is nl ook niet gereageerd.

10 kwietnia 2024

Beste Cas,
Bedankt voor uw review.
Wat vervelend om te horen dat de bestelling niet is bevallen zoals verwacht. Ten tijde van uw bestelling is er door omstandigheden helaas iets is misgegaan in de afhandeling en communicatie van uw bestelling.

Onze oprechte excuses voor dit ongemak, dit willen wij (nogsteeds) graag voor u rechtzetten. Het netjes oplossen van problemen als er toch iets mis gaat is voor ons enorm belangrijk. Daarom hebben wij u op diverse manieren proberen te bereiken. Mocht u hier voor open staan dan maken we deze ervaring graag tot een positieve oplossing :) U kunt ons bereiken via info@biervaneigenbodem.nl, de chat of 06-15520413.

Wouter van der Meer
Biervaneigenbodem.nl

Oceniono na 4 z 5

Mooi dat er zoveel nieuwe biertjes zijn.

Mooi dat er zoveel nieuwe biertjes bij elkaar te krijgen zijn van nieuwe brouwerijen. Minpuntje is dat je elke bestelling apart geleverd worden. Van de 9 pakjes komt de bezorger op andere tijden.

1 kwietnia 2024

Odpowiedź od Biervaneigenbodem

Beste Jef, bedankt voor je review! Ik begrijp de verwarring bij het leveren. Wij werken in vrijwel alle gevallen direct samen met de brouwerij, hierdoor worden de bierpakketten direct vanaf de brouwerij verzonden. In het geval van 9 pakketten (bedankt voor de mooie bestelling overigens!) denk ik dat wij dit beter vanaf onze locatie als één zending kunnen versturen. We zullen hier in de toekomst handiger mee omgaan om de ervaring nog soepeler te maken. Bedankt voor de tip!

heerlijke biertjes.

heerlijke biertjes.
Goede keus op de site en probleempje meer dan adequaat en naar volle tevredenheid opgelost
echt een aanrader

19 marca 2024
Oceniono na 5 z 5

Super service en snelle communicatie

De bestelling werd direct verstuurd, kwam helaas pas na een week binnen. Dat probleem ligt bij de bezorgservice dus daar was niets aan te doen. Het pakket kwam kapot binnen, zonder moeite werd er direct een nieuw pakket opgestuurd. Super service, snelle communicatie en heel blij met de mooie bieren!

7 lutego 2024

Snelle en soepele comunicatie

Wij hadden last minute relatie geschenken nodig, dit is heeft Biervaneigenbodem perfect voor ons verzorgt.
de communicatie verliep erg snel en soepel en ze hebben er zorg voor gedragen dat alles snel geleverd was.
kwalitatief goede producten

17 grudnia 2023

Verzending niet beschikbaar

Tried to order to an address within NL, kept saying "Verzending niet beschikbaar". You don't need my 100eur? Ok, then.

EDIT: problem was quickly solved and I was able to place the order. Quick response from support team.

1 lutego 2024

Dear Bogdan,

Thank you for the message.
In the broken checkout I can see that you forgot to fill in the house number. I think that causes the problem in the checkout. You can also contact us via chat so I can walk you through the whole checkout. (on the bottom right)

CORRECTION: there was a shipping error in one of the products so that caused the problem with the checkout. This is now solved and you should be able to complete the checkout without problems.

Kind regards,
Wouter van Biervaneigenbodem

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej