Super hurtig og professionel flytning til den rigtige pris. Først et besøg med aftaler om omfang og pris mv. På den aftalte dag kom et par friske gutter og flyttede alt vores indbo på 4 timer (d... Zobacz więcej
Super effektive og dygtige folk - På trods af at huset, vi flyttede til, har et hav af trapper og snævre opgange, så lykkedes det dem rigtig flot at transportere tunge møbler op uden at ridse hverken... Zobacz więcej
Uden kendskab til firmaet, entrerede jeg med BG Flyt, Silkeborg - og jeg vandt i lotteriet❗️ Dagen blev en utrolig positiv oplevelse. Flinke, glade, hjælpsomme og kompetente flyttefolk, som fjernede a... Zobacz więcej
Tværgade, 8600, Silkeborg, Dania
- Kontakt@bgflyt.dk
- bgflyt.dk
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Kæmpe anbefaling!
De har i dag flyttet hele min lejlighed. Det tog ingen tid for dem at flytte det hele, men samtidig passede de rigtig godt på alle tingene!
Og sidst men slet ikke mindst var det nogen rigtig flinke mennesker.
Kæmpe anbefaling herfra!
Blev i dag flyttet af 4 brave…
Blev i dag flyttet af 4 brave flyttefolk.
De var alle flinke, hurtige og totalt effektive. Højt humør og humor. Meget fin service og kan varmt anbefales.
Virkelig god og professionelt flyttefirma
Virkelig god og professionelt flyttefirma. Og til rimelige priser. Meget nænsomt mod vores møbler. Ingen slinger i valsen og en rigtig god stemning blandt flyttefolkene. Kan varmt anbefales
Flytning til UG
Flytning til UG.
Her snakker vi seriøse, kompetente flyttemænd der ved, hvad de har med at gøre. Super professionelle og venlige. Skal vi flytte igen, så bliver det klart dem igen.
Flyttemænd i verdensklasse!!
Vil du/ I have flyttemænd, der ved hvad de laver, samt overholder deres aftaler, så bestil BG Flyt. De kommer ud og ser på hvad du har og giver et godt tilbud. Et par dage før, skrev de om vi var klar, så fedt👍
De var Utrolig forsigtigte og de havde styr på det hvad de lavede.
De bedste anbefalinger fra os til BG Flyt, de var sjove, venlige og fantastisk dygtige flyttemænd.😁
Hvis vi skal flytte igen så bliver det helt sikkert dem vi ringer til.
Verdensklasse flyttemænd 😁
Verdensklasse flyttemænd 😁
Fandt dem på Facebook og bookede dem. Vi boede et stykke væk så sendte dem salgsopsptillingen. De ville se huset og hvor meget der var. De gav en fair pris og så skrev de et par dage før, om vi var klar.
Utrolig forsigtigte og det var tydeligt de havde styr på det. Der var ingen spor efter dem.
Vi flyttede fra hus til 2 plads lejlighed.
Jeg kan kun varmt anbefale dem, sjove venlige og dygtige flyttemænd.😁
Et virkelig godt stykke arbejde.
Jeg har brugt BG flyt og hvis jeg skal flytte igen er det dem jeg ringer til.
Det hele gik glat. Første kontakt med Gösta var meget behagelig og professionel.
Flyttefolkene Brian og Micki gjorde et perfekt stykke arbejde og var i godt humør hele vejen. De var søde og virkelig effektive.
Desuden fik jeg rengøringshjælp via firmaet som jeg overhovedet ikke kan sætte en finger på.
Jeg er virkelig virkelig godt tilfreds.
BG flyt får mine aller bedste anbefalinger.
Fantastisk flytning
Fantastisk flytning, søde hjælpsome flyttemænd, jeg er flyttet 5 gange indenfor 12 år og BG flyt er bare de bedste, kan varmt anbefales.
Helt igennem en i orden flytning,,hel…
Helt igennem en i orden flytning,,hel bil fuld, pakket med nænsom hånd, ikke en skramme på noget,, 100% kompetente fyre, kan kun anbefales,
Efter mere end 45 år i samme bolig…
Efter mere end 45 år i samme bolig valgte vi at flytte. Vi kontaktede BG Flyt og fik et fast tilbud - var der et par ekstra ting var det OK. Et team på tre arbejdede effektivt og professionelt med vort indbo og et keramikværksted samlet blev det til114 flyttekasser + møbler. Som lovet blev sengen opsat, så vi dagen efter kunne begynde udpakningen.
Herfra de allerbedste anbefalinger til firmaet og deres ansatte.
Ragna og Svend Kristensen
Vi havde en rigtig god oplevelse med…
Vi havde en rigtig god oplevelse med BGflyt. Flyttemændene var venlige, effektive og behandlede vores ting meget nænsomt under flytningen. Vi giver vores varmeste anbefalinger af BGFlyt.
Kh Lis og Per
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.