To są postacie literackie z którymi nie da się spotkać ponieważ pięknie piszą natomiast nie wychodzą z poza tekstu. Można lepiej wziąć "harlekina" do ręki i tak samo się zafascynować. Na jedno wychodz... Zobacz więcej

Wielka ściema. Znalazłem profile z tymi samymi zdjęciami w różnych lokalizacjach, a 2 profile nawet z tego samego województwa. Typowa ściema. Jak podasz swój numer telefonu lub mejla to jest on wygwia... Zobacz więcej

Uwaga na oszustów, portal do wyłudzania pieniędzy: konta w tym serwisie są tylko po to by czatować (co jest bardzo kosztowne), dodatkowo konta są takie same jak w podobnym serwisie: dojrzalerandko... Zobacz więcej

Nie polecam. Portal nastawiony na wyłudzanie pieniędzy. Nigdy nie umówicie się na spotkanie. Rozmowy prowadzone są w odpowiedni sposób, byś miał poczucie że rozmawiasz z osobą na poziomie. Rozmawi... Zobacz więcej

1,4

Bardzo słaba

Witam wczoraj też się oszukałem a…

Witam wczoraj też się oszukałem a raczej nawinołem na kasę zapłaciłem za zekome kredytu 350 kredytu za bakatela 260zł po 1 dniu już został pusty kredyt doładoj konto po zapłaceniu przez blik długo trzeba było czekać aż cud że nie zablokował mi konta bank po ponownym rejestracji napisali mi jest dużo chętnych mężczyzn do rantkowania mamy lepszy portal skorzystaj ale ja już nie dam się więcej nabrać a i obiecali jak nie będę miał randki to oddają mi kasę bzdety kompletne no tak moim zdaniem faceci są podatni na takie typu sytuację młode piękne kobiety i nagle profilowe gdzie takie zeczy mogą legalnie być wiem że tam są dorośli ludzie ale to jest późno biznes a co za tym idzie maszynka do zarabiania pieniędzy na poczciwych klientów sam poległem wczoraj aż z nerwów nie mogłem spać a rano przecież do roboty takie coś trzeba zgłosić na policję to czyste oszustwo a kasę na pewno nie zwrócą !!!.

13 czerwca 2024

Jak ktoś wierzy

Jak ktoś wierzy, że profile na tym portalu są prawdziwe to jest skończonym idiotą.
Serwis dla bezmózgich idiotów of których łatwo wyciągnąć kasę.

25 maja 2024

Zwykle naciąganie na kasę nie ma szans…

Zwykle naciąganie na kasę nie ma szans na spotkanie to zwykle boty wrzucają zdjęcia z neta.Jak zacząłem przy pierwszej coś podejrzewać i napisałem żeby słowami napisała numer bi blokują to zniknęła.Druga pracuje w Amazonie a nie ma jej na zdjęciach kadry zwykły wał.

20 kwietnia 2024

polećcie portal

Panowie, to jaki seks portal polecacie żeby poznać kobietę, spotkać się na żywo i nie utopić pieniędzy na wieczne pisanie? Oprócz Tinder.

16 kwietnia 2024

Totalna ściema

Totalna ściema , skarbonka bez dna!!!Od różnych „kobiet „ przychodziły mi prawie identyczne wiadomości, nie ma możliwości kontaktu na jakimkolwiek innym portalu bez opłat.W momencie kiedy dobijesz konto , nagle dostajesz kilka polubien i wiadomości o bardzo podobnej treści.Zdjęcia Pań w profilu są jak ze stron sponsoringu a prosząc zdjęcie w prywatnej wiadomości dostajesz odpowiedź,że się wstydzi lub że do sieci nie wrzuca takich fotek i dba o prywatność…😀a profilowe zdjecia lepsze niż z portali o sponsoringu.Nie pakujcie tam pieniędzy, żadnego innego kontaktu na spotkanie nie otrzymacie .Usuwan konto.

3 kwietnia 2024

Oszustwo!

Nie będę powtarzał po przedmówcach. Dno i chłam!!!
Jak odzyskać pieniądze? Pozew zbiorowy? Może ktoś ogarnia te tematy i napisze w recenzji jak sensownie domagać zwrotu kasy?

4 kwietnia 2024

Wyłudzenia w celu osiągnięcia korzyści majątkowej

Przestrzegam wszystkich przed tą stroną, a szczególnie przed wykupywaniem opcji premium, która jedyne co daje to to, że możesz w ciągu dnia wysłać cztery razy jeden z gotowych tekstów. Aby napisać wiadomość to musisz dokupić kredyty. Najtańsza opcja to 99 zł i niby dostajesz 200 kredytów, ale jedna wiadomość, która ma żeby było weselnej ograniczoną ilość znaków zżera ci 10, więc wyślesz raptem 20 wiadomości. Profile tak jak pisali wcześniej to jedna ściema, zdjęcia pościągane z innych portali. Dyskretne mężatki z małych miasteczek pokazujące nie tylko swe wdzięki, ale i twarze. Wieje ściemą na kilometr. Ustawiłem sobie na chwilę konto na niskiego otyłego gościa po 50-tce, wpisując w opisie, że grozi mi eksmisja komornicza, a moim fetyszem jest analna zabawa krucyfiksem i tarzanie nago w wymiocinach. Dostawałem wiadomości od 20. latek jaki jestem cudowny i serduszka z opisem"mogę się zakochać" Nie poznasz tam nikogo. Chodzi o wyciąganie kasy przez ciągłe pisanie. Jak chcesz email lub nr telefonu to wielkie oburzenie, że za wcześnie, że dbają o prywatność. Jeden z profili mnie wyzwał, że jestem sknerą i żałuję kilku złotych na kontynuowanie znajomości. Odpowiedzi często z błędami, wymijające, pytanie na zadane pytanie. Pomoc online niby jest, ale nikt ci nie odpisze. Tu by się przydał UOKiK, bo to zwykłe wyłudzenie. Nie warto nawet zaglądać

18 marca 2024

Strona od początku podejrzana po…

Strona od początku podejrzana po włączeniu kasy 100procent pewności. Wszystko stroworzone fałszywe konta bootowe by wyciągać kasę. Brak realnych kont kobiet wszystko wielką ściema łącznie ze zdjęciami kopiowany mi z sieci z innych kont. Zero kontaktu z serwisem. Strona zarejestrowana na Słowację. Piszcie na frontstol 🙈 Gmail kropka com. trzeba założyć sprawę jakaś o oszustwo.

16 marca 2024

Jedna wielka ściema kant naciąganie na…

Jedna wielka ściema kant naciąganie na kasę pierwszy i ostatni raz dałam się nabrać w ogóle osoby nie odpowiadają na temat przeciągają rozmowy ogłupstwach żeby tylko wysyłać śmieszne propozycje sexsualne na wabia omijajcie to szambo pozdrawiam identycznie myślących

11 lutego 2024

Totalne dno i naciąganie na kasę a…

Totalne dno i naciąganie na kasę a ktokolwiek siedzi tam po drugiej stronie i piszę te wiadomości strasznie się gubi, bo dostawałem wiadomości z pytaniem czy jestem tu nowy bo mnie nie widziała wcześniej na tym profilu a dopiero co pisaliśmy ze sobą kilka dni, normalnie żenujące. OMIJAJCIE TEN PORTAL Z DALEKA!!!!

31 stycznia 2024

Dno i wyciąganie tylko kasy pisałem i…

Dno i wyciąganie tylko kasy pisałem i wysłałem kilku kobieta mój nr i prosiłem o ich nr nie dostałem tylko że piszmy tu bo jest tu cudownie To są boty i dziewczyny czy faceci którzy odpisują są zatrudnieni tylko poto żeby nabijać .nie kupujcie tam kredytów bo nigdy nie będzie randki

11 stycznia 2024

Wyzysk

Wyzysk i boty. Zerowanie na naiwnych użytkownikach. Krótko ale dosadnie. Jeszcze Polska nie zginęła...

31 grudnia 2023

Tragedia i 100% portal do wyciągania…

Tragedia i 100% portal do wyciągania kasy i nie masz żadnych szans żeby się umówić w Realu. Podawałem swój nr telefonu do kontaktu i każda oszustka chciała tylko pisać na portalu i zawszę ci odpiszą o każdej porze nawet w środku nocy, to są boty albo jeden administrator obsługuje większość profili.

2 grudnia 2023

Pierwszy kontakt nastąpił jeszcze jak…

Pierwszy kontakt nastąpił jeszcze jak nie miałem zdjęcia, i było to stwierdzenie że można by się we mnie zakochać ☺️. Dostałem z ładnych profili serduszka zaczepnie, wykupiłem kredyty by rozmawiać. Dyplomatyczne wymijające odpowiedzi nie dążące do spotkania tylko do zużywania kredytów. Myślałem że to czat GPT przez moment, ale to raczej dziewczyny( lub faceci udający dziewczyny), które czerpią korzyść finansową z tych kredytów. W przeliczeniu 5 zł jedna wysłana wiadomość. Jeden dzień doświadczenia wystarczył by się mocno zawieść

19 września 2023

Wyłudzają pieniądze

Tak jak piszą poprzednicy. Ani jednej prawdziwej kobiety. Tylko chcą rozmawiać na portalu i się poznawać. Wszystkie mają identyczny schemat działania. Portal do wyłudzania pieniędzy. Stanowczo odradzam

3 września 2023

To naciąganie na kasę

To naciąganie na kasę, byle byś pisał i płacił za to. Te same teksty i ten sam schemat. Po dłuższej chwili już widać że coś jest nie tak. Radzę omijać ten portal szerokimi łukiem.

26 sierpnia 2023

Czy to Twoja firma?