Vi har igennem de sidste 16 år haft webshop. I efteråret tog vi fat i Bewise (Simon og Co.) da de blev anbefalet af DanDomain som preferred Partner på de behov vi havde. Vi er ovenud tilfredse me... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Både Thomas og Lars scorer topkarakterer i GULDKNAPPEN.DK - Altid meget seriøse, høj faglighed og super dygtige. Gør samarbejdet til en leg. De bedste anbefalinger herfra til alle der bruger Dandomain... Zobacz więcej
Har fået lavet ny webshop hos Simon Dyngby og er yderst tilfreds med resultatet. Simon er venlig og meget hjælpsom, hvilket er vigtig for mig, som nogle gange liiige skal have tingene forklaret et... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Bewise har i mere end et årti leveret design, moduler og innovative løsninger til Danmarks bedste webshop system, DanDomain webshop. Med mere end 500 webshops i bagagen, tør vi godt garantere et knivskarpt resultat. Vi kender DanDomain webshop systemet fra ende til anden, og ved hvor der skal skrues, hvis din webshop skal tunes eller justeres. Høj ydeevne og konverteringsdygtighed er yderst vigtigt i en tid, hvor konkurrencen er høj og udbudet er bredt. Kontakt os på 7199 2207 eller send en email til info@bewise.dk
Dane kontaktowe
P. Nørkjærs Plads 22, 9800, Hjørring, Dania
- 71992207
- info@bewise.dk
- bewise.dk
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Jak firma korzysta z Trustpilot
Inni użytkownicy przeglądali również
Lige i skabet - første gang
Jeg har samarbejdet med Bangoe.com - og Thomas op til flere gange i flere forskellige projekter.
Jeg er rigtig dårlig til at fortælle hvad jeg vil have, så de fleste gange har Bangsoe.com fået beskeden - "ja i har jo næsten frie tøjler, men jeg kan godt li grøn"
Og hver gang har de sat sig ind i min virksomhed og har resultatet har sparket r... HVER GANG!
Jeg kan virkelig kun anbefale Thomas og Co.
Der er ikke så meget at sige udover: de ved sgu hvad de laver!
Tak for hjælpen alle gangene!
Hurtig og professionel
Har fornyeligt lagt sidste hånd på min webshop Qton.dk. Dyngby.com har stået for designet af webshoppen og jeg er fuld tilfreds med resultatet. Dyngby.com har en fantastisk kundeservice, har fået hjælp på alle tider af døgnet, også i weekenden. Kan klart anbefale Dyngby.com til andre og vil selv bruge Dyngby.com i fremtiden.
Mvh Thomas Andreasen
Qton.dk
Seriøs og yderst professionel service
Vi skulle bruge et nyt "skin" til vores ATVshop.dk fra DanDomain. Simon fra Dyngby.com har specialiseret sig i grafisk udtryk på specielt DanDomanis shopsystem. Hele dialogen med Simon var fra start til slut yderst troværdig og meget professionel. Tingene blev afleveret til tiden og som aftalt. Efterfølgende justeringer og tweaks lavede Simon uden beregning for os. Vi har sidenhen brugt Simon til flere projekter, herunder endnu et shopsystem til Scooterdele.dk samt logoer, og et kommende auktionsprojekt hvor vi skulle bruge et grafisk udtryk. Dyngby.com´s kompetencer spænder bredt, men fælles for dem alle er, at varen der leveres er 112% i orden. Vi vil i fremtiden også bruge Dyngby.com til grafiske opgaver. Vi giver virksomheden de varmeste anbefalinger...
Med venlig hilsen
Rasmus Huus
Happy Factory ApS
Hvorfor kan man ikke give seks stjerner?
Vi har samarbejdet med Bangsoe.com omkring vores nye webshop og jeg tror seriøst ikke jeg tidligere har samarbejdet med et så seriøst og professionelt firma. Deres service, know-how og kompetencer overstiger enhver forventning og vi kunne ikke være mere tilfredse. Supporten pr. mail og telefon er second to none og vores webshop får mange roser p.g.a. opbygningen, designet osv. At deres priser så også er absolut rimelige er jo bare prikken over i'et.
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.
Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.