Beugelflessen Kopen Recenzje

Wynik TrustScore: 5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

We hadden een bestelling geplaatst, waarvan achteraf bleek dat niet alles voorradig was. We hebben telefonisch contact gezocht, we werden vriendelijke te woord gestaan en er werd gekeken naar oplossin... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Website is very easy to navigate, great assortment. Unfortunately the 1litre bottle was not available but the seller thought along and sent .75L ones. The quality of the bottle is amazing and perfect... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Snelle levering, flessen keurig verpakt zodat ze zeker niet kunnen breken tijdens transport. Reeds een fles gebruikt om zelfgemaakte gembersap in te bewaren; dop sluit heel stevig! Zeer tevreden ☺️

Informacje dotyczące firmy

1. Sprzedawca szkła

Napisane przez firmę

Beugelflessen-kopen.nl is specialist in glazen beugelflessen, potten en accessoires voor thuis en professioneel gebruik. Je vindt hier stevige, herbruikbare flessen van 100 ml tot 1 liter, standaard geleverd met beugelsluiting. Bestel je op werkdagen vóór 18:00 uur, dan heb je je bestelling de volgende werkdag al in huis. Vanaf €30 wordt er gratis verzonden binnen Nederland. Bij Beugelflessen-kopen.nl kies je voor kwaliteit, duurzaamheid en snelle service.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Jak firma korzysta z Trustpilot

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 61

Napisz recenzję

Prima

Prima. Mooie flessen. Snel geleverd.

17 października 2025

Odpowiedź od Beugelflessen Kopen

Bedankt voor de fijne review!!

Precies zoals gehoopt

Snelle levering, netjes verpakt, precies zoals afbeeldingen.

21 października 2025

Odpowiedź od Beugelflessen Kopen

Wat leuk om te lezen! 😊 We zijn blij dat alles precies was zoals je had gehoopt. Bedankt voor je vertrouwen en hopelijk tot snel weer!

Topservice nadat er 1 fles te weinig geleverd was

Er was 1 fles te weinig geleverd, waarschijnlijk eruit gevallen bij het depot, want de doos was hersteld met plakband. Mailtje verstuurd, snel antwoord en gelijk de volgende dag had ik de ontbrekende fles. Super service. En de flessen zijn ook mooi en goed.

12 października 2025

Odpowiedź od Beugelflessen Kopen

Bedankt voor je bericht! Het kan inderdaad altijd eens gebeuren dat er iets misgaat in het magazijn of bij de pakketdienst. Fijn om te horen dat het snel en goed is opgelost, en dat je tevreden bent over de service en de flessen! Daar doen we het voor.

Service rapide.

Service rapide et très bonne qualité de leurs produits.

5 października 2025

Odpowiedź od Beugelflessen Kopen

Merci beaucoup pour votre avis!

Oceniono na 5 z 5

Sportief de schade opgepakt die door…

Sportief de schade opgepakt die door DPD werd aangericht. Weg met deze pakketdienst.

16 września 2025

Odpowiedź od Beugelflessen Kopen

Bedankt dat je dit met ons hebt gedeeld. We nemen je feedback zeker mee in onze keuzes rondom samenwerkingen met partners.

Helaas verloopt de bezorging bij pakketdiensten niet altijd zoals gepland, maar we denken altijd graag mee in oplossingen. Fijn om te horen dat we je, ondanks de vertraging en de kapotte fles, toch nog van dienst konden zijn!

Oceniono na 5 z 5

De beugelflessen die we besteld hadden…

De beugelflessen die we besteld hadden werden op tijd verzonden, maar bleven steken bij de vervoerder. De verkoper heeft er alles aan gedaan om dit op te lossen en ons hiervan aldoor op de hoogte gehouden, heel prettig.

7 września 2025

Odpowiedź od Beugelflessen Kopen

Bedankt voor je fijne review! Jammer dat de levering bij de vervoerder niet helemaal volgens plan is verlopen. Gelukkig hebben we samen gezocht naar een passende oplossing, en het is fijn te horen dat je onze communicatie daarbij hebt gewaardeerd!

Goed

Snel geleverd, netjes en stevig verpakt. De flessen zijn degelijk en van goede kwaliteit. Zeker een aanrader!

10 września 2025

Odpowiedź od Beugelflessen Kopen

Super bedankt voor je mooie woorden! Fijn om te horen dat de flessen goed bevallen en dat alles naar wens is aangekomen.

Tip-top in orde

Goeie prijzen, komt snel, veilig en goed ingepakt aan, goeie kwaliteit. Echt tip-top in orde, eigenlijk. Niets ingewikkeld aan, zoals het hoort. Glas, rubber, en porselein. Perfect herbruikbaar en ze hebben vervangstukjes en flessenborstels ook. Geen klachten van mij. 2de bestelling ondertussen, zal zeker nog bestellen als ik nog inmaakpotten of flessen nodig heb in de toekomst.

4 września 2025

Odpowiedź od Beugelflessen Kopen

Bedankt voor je geweldige review! Wat leuk om te lezen dat alles tip-top in orde was en je zelfs al voor de tweede keer bij ons besteld hebt. Daar doen we het voor! We hopen dat je nog veel plezier hebt van de flessen en accessoires, en we zien je graag weer terug voor een volgende bestelling.

Snelle levering, goede kwaliteit

25 sierpnia 2025

Odpowiedź od Beugelflessen Kopen

Dankjewel dat je de tijd hebt genomen om een review achter laten!! Goed om te horen dat de flessen bevallen :)

Snel en goed verzonden

Snel en goed verzonden, veilig verpakt. Al het glas is zonder breuken en barsten aangekomen. Echt fijn!

9 sierpnia 2025

Odpowiedź od Beugelflessen Kopen

Wat goed om te horen! Super dat alles heel is aangekomen en dat je tevreden bent. Dank voor je fijne berichtje, dat waarderen we echt!!

Oceniono na 5 z 5

Snelle levering en flessen echt keurig…

Snelle levering en flessen echt keurig en zorgvuldig verpakt !

2 sierpnia 2025

Odpowiedź od Beugelflessen Kopen

Bedankt voor je positieve review! Fijn om te horen dat de flessen snel en netjes verpakt zijn aangekomen. Veel plezier met het gebruik ervan!

7 sierpnia 2025

Odpowiedź od Beugelflessen Kopen

Bedankt voor je leuke review! Wat een mooie toepassing om de flessen te gebruiken voor je eigen gembersap. Fijn om te horen dat alles goed verpakt aankwam en de dop stevig afsluit. Geniet van je drankje, dat smaakt vast nóg beter uit een stevige beugelfles! ;)

Oceniono na 5 z 5

Snel geleverd met goede prijs

Snel geleverd met een prima prijs kwaliteit verhouding!

26 lipca 2025

Odpowiedź od Beugelflessen Kopen

Bedankt voor je positieve review. Dat is erg waardevol voor ons! Fijn om te horen dat je tevreden bent over de snelle levering en de prijs-kwaliteitverhouding. Veel plezier met de flessen!!

Oceniono na 5 z 5

Website naam en prijzen maakte me skeptisch, maar aangenaam verrast!

Ik kwam deze site tegen omdat ik flessen zocht om zelf frisdrank in te maken en deze aan de eisen voldeden en veel goedkoper waren dan bijvoorbeeld Amazon of bol.

Na wat goeie reviews te hebben gelezen de gok genomen en geen spijt van!
Flessen zijn van goede kwaliteit en super goed verpakt, met netjes om de flessen en een hoop papier in de doos.

Beetje jammer dat ze met dpd verzenden want die verpesten het elke keer waar ik woon, net zoals deze keer (melden dat ik niet thuis was terwijl ze niet eens hebben aangebeld), Maar over het product en de manier van levering heb ik niks aan te merken!

Als ik in de toekomst nog meer flessen nodig heb bestel ik hier zeker weer.

29 lipca 2025
Opinia niezależna

Odpowiedź od Beugelflessen Kopen

Bedankt voor je positieve en uitgebreide review! Fijn om te horen dat je aangenaam verrast bent door de kwaliteit van de flessen en de verpakking. Daar doen we ons best voor! Jammer dat DPD de levering in jouw regio weer liet afweten, dat blijft helaas soms een uitdaging. We hopen je bij een volgende bestelling opnieuw te mogen verwelkomen en doen er alles aan om het weer zo soepel mogelijk te laten verlopen. Veel plezier met je zelfgemaakte frisdrank!

Oceniono na 3 z 5

Wel goede producten

Wel goede producten, alleen de verzending was trager dan verwacht.

3 lipca 2025

Odpowiedź od Beugelflessen Kopen

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze producten. Jammer dat de levering trager was dan verwacht. We streven er altijd naar om bestellingen die vóór 18:00 uur worden geplaatst, de volgende werkdag te leveren. Door vertraging bij de pakketdiensten kan het echter voorkomen dat er een dag vertraging optreedt. Onze excuses daarvoor.

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej