Reakcja na opinię
We hadden een bestelling geplaatst, waarvan achteraf bleek dat niet alles voorradig was. We hebben telefonisch contact gezocht, we werden vriendelijke te woord gestaan en er werd gekeken naar oplossin... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Website is very easy to navigate, great assortment. Unfortunately the 1litre bottle was not available but the seller thought along and sent .75L ones. The quality of the bottle is amazing and perfect... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Snelle levering, flessen keurig verpakt zodat ze zeker niet kunnen breken tijdens transport. Reeds een fles gebruikt om zelfgemaakte gembersap in te bewaren; dop sluit heel stevig! Zeer tevreden ☺️
Reakcja na opinię
Beugelflessen-kopen.nl is specialist in glazen beugelflessen, potten en accessoires voor thuis en professioneel gebruik. Je vindt hier stevige, herbruikbare flessen van 100 ml tot 1 liter, standaard geleverd met beugelsluiting. Bestel je op werkdagen vóór 18:00 uur, dan heb je je bestelling de volgende werkdag al in huis. Vanaf €30 wordt er gratis verzonden binnen Nederland. Bij Beugelflessen-kopen.nl kies je voor kwaliteit, duurzaamheid en snelle service.
Kromstraat 33, 5421XZ, Gemert, Holandia
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Snelle levering, netjes verpakt, precies zoals afbeeldingen.

Odpowiedź od Beugelflessen Kopen
Er was 1 fles te weinig geleverd, waarschijnlijk eruit gevallen bij het depot, want de doos was hersteld met plakband. Mailtje verstuurd, snel antwoord en gelijk de volgende dag had ik de ontbrekende fles. Super service. En de flessen zijn ook mooi en goed.

Odpowiedź od Beugelflessen Kopen
Sportief de schade opgepakt die door DPD werd aangericht. Weg met deze pakketdienst.

Odpowiedź od Beugelflessen Kopen
De beugelflessen die we besteld hadden werden op tijd verzonden, maar bleven steken bij de vervoerder. De verkoper heeft er alles aan gedaan om dit op te lossen en ons hiervan aldoor op de hoogte gehouden, heel prettig.

Odpowiedź od Beugelflessen Kopen
Snel geleverd, netjes en stevig verpakt. De flessen zijn degelijk en van goede kwaliteit. Zeker een aanrader!

Odpowiedź od Beugelflessen Kopen
Goeie prijzen, komt snel, veilig en goed ingepakt aan, goeie kwaliteit. Echt tip-top in orde, eigenlijk. Niets ingewikkeld aan, zoals het hoort. Glas, rubber, en porselein. Perfect herbruikbaar en ze hebben vervangstukjes en flessenborstels ook. Geen klachten van mij. 2de bestelling ondertussen, zal zeker nog bestellen als ik nog inmaakpotten of flessen nodig heb in de toekomst.

Odpowiedź od Beugelflessen Kopen
Snel en goed verzonden, veilig verpakt. Al het glas is zonder breuken en barsten aangekomen. Echt fijn!

Odpowiedź od Beugelflessen Kopen
Snelle levering en flessen echt keurig en zorgvuldig verpakt !

Odpowiedź od Beugelflessen Kopen
Ik kwam deze site tegen omdat ik flessen zocht om zelf frisdrank in te maken en deze aan de eisen voldeden en veel goedkoper waren dan bijvoorbeeld Amazon of bol.
Na wat goeie reviews te hebben gelezen de gok genomen en geen spijt van!
Flessen zijn van goede kwaliteit en super goed verpakt, met netjes om de flessen en een hoop papier in de doos.
Beetje jammer dat ze met dpd verzenden want die verpesten het elke keer waar ik woon, net zoals deze keer (melden dat ik niet thuis was terwijl ze niet eens hebben aangebeld), Maar over het product en de manier van levering heb ik niks aan te merken!
Als ik in de toekomst nog meer flessen nodig heb bestel ik hier zeker weer.

Odpowiedź od Beugelflessen Kopen
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.