Betsie Boutique Recenzje 50

Wynik TrustScore: 1.5 na 5

1,3

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 1 z 5

I ordered a red waterproof jacket. The money went out of my account on6th October but it still hasn't arrived. I am going into my bank to report this as a scam,

Oceniono na 1 z 5

Ik heb 2 dingen besteld oorbellen en een decoratief hondje samen 70 euro kreeg bericht dat het verstuurd was maar niets gekregen ook post nl wist van niets. Mail gestuurd maar niets zeggend antwoor... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Een ster is zelfs te veel. Op 17 augustus besteld en 3 september ontvangen. Op de site die inmiddels offline is werden handgemaakte beelden van glas en lood aangeboden. Gemaakt door een ouder... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Pure oplichterij! Hele mooie website dat er heel aantrekkelijk uit ziet. Aanbiedingen zijn te mooi om waar te kunnen zijn. Hoe dom zijn we geweest dat we in die val zijn gelopen. Aangekocht product... Zobacz więcej

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji

Jak firma korzysta z Trustpilot

Oceniono na 1 z 5

Pure oplichterij!! Niet kopen!

Pure oplichterij! Het aangeboden product komt helemaal niet overeen met het aangeboden product. Bovendien komt het van China en is het 4 keer duurder!
De retourzending moet je ook nog zelf betalen, mocht je het terug willen sturen. PURE OPLICHTERIJ!

Wat een oplichting

Net mijn aankoop binnengekomen , ik voel me vreselijk genaaid. Stond glaswerkmozaiek is verdomme gewoon kunststof. En dat voor 40 euro AliExpress is met de zelfde 30euro goedkoper. Voor het eerst in dropship getrapt. De uil staat niet eens opdezelfde manier als ik m uitgezocht had . Echt baal als een stekker. En de oude mensen op de foto zijn eigenlijk een jong gezet stel OPLICHTERS.🤬

5 września 2025

Pure oplichterij!

Pure oplichterij!
Hele mooie website dat er heel aantrekkelijk uit ziet. Aanbiedingen zijn te mooi om waar te kunnen zijn. Hoe dom zijn we geweest dat we in die val zijn gelopen. Aangekocht product is helemaal niet hetzelfde als op de website. Nochtans op hun site suggereren ze dat het " handgemaakt" zou zijn. Pure plastic uit China! Levering liep stroef, mails worden telkens met dezelfde standaardtekst beantwoorden. Ik vrees dat terugsturen nog erger zal zijn. Hopelijk zal de economische inspectie hun werk doen.
Kortom: KOOP NIET bij Betsie Boutique

Allemachtig, wat een zooi

Allemachtig, mensen wees gewaarschuwd!!! Laat je niet in de maling nemen door de mooie plaatjes vanuit China. Betsie boutique lacht ons allemaal uit.
Wat een goedkope foeilelijke rotzooi krijg je toegestuurd, terwijl je denkt iets moois te hebben besteld. TRAP ER NIET IN, HET ZIJN OPLICHTERS!!!

Betsie-Boutique: misleiding

Betsie-Boutique: te mooi om waar te zijn... Een lampje is de vorm van een katje. Plaatje is mooi, suggereert Tiffany. Product is kermis rommel. Prijs is bijna € 35,-. Waarde waarschijnlijk € 3,-. Zeer misleidend. Je kunt het product retourneren, op eigen kosten. Naar Azië. God weet wat dat kost. En maar zien dat je geld terug krijgt.. Dit is dropshipping geloof ik. Oplichting?

Oceniono na 1 z 5

Je denkt een tiffany lampje gekocht te…

Je denkt een tiffany lampje gekocht te hebben van oudere mensen die willen stoppen .
En wat krijg ik vandaag een plastic foeilelijke katten lampje ( dropshipping) ook nog usb terwijl ik elektrisch gekocht heb .
Bah dat dit op Facebook steeds weer gedaan ksn worden , wat een oplichterij!
Ik wil mijn geld terug het gaat om 34.95 !! Te gek voor woorden zo word je voor de gek gehouden, bah !!

Oceniono na 1 z 5

Er ging niks mis, nou ja niks.

Er ging niks mis, nou ja, niks. De uil die ik besteld had en met vertraging kreeg leek in niks op de uil op het plaatje. Het is gewoon een plastic niemendalletje, en het enige wat het deed was de verlichting. Ik heb contact opgenomen met Betsie of hoe ze ook heten mag, en ze begrepen dat ik teleurgesteld was. Boden zelfs aan als ik nog iets wilde bestellen, een opwindend alternatief aan dat me nog gelukkiger zou maken. Ha ha, wat een clowns die oplichters. Thanks but no thanks, once was more than enough.

2 września 2025

Oplichterij

Oplichterij. Net als velen zwaar besodemieterd zie ik wel. 2 katjes besteld die na ruim 2 weken eindelijk binnen komen in een witte zak en dat gaf me al een raar gevoel.
Nou ze zijn zó kneiter lelijk en nep dat je haren er van overeind gaan staan. Wat een oplichtersbende is dit. Zó jammer dit soort verrotte mensen die dit doen.

Oceniono na 1 z 5

In mijn ogen een oplichtersbende

In mijn ogen een oplichtersbende. Heel misleidend filmpje op face book. Dat de overheid of facebook geen stappen onderneemt dat snap ik niet. EEN WAARSCHUWING.NIETS BESTELLEN

2 września 2025

Ben er ook ingetrapt

Ben er ook ingetrapt. Zag er zo leuk uit een teckel van glas en lood dacht ik is dit gewoon van plastic en het lijkt er nog niet op. En dan duurt het ook nog een eeuwigheid dat het bezorgd wordt. Op Facebook wordt ook nog eens gezegd dat een oudere vrouw ermee gaat stoppen etc. Zit zij dan in Azië grrr 😡

18 sierpnia 2025

Een goede les

Erg belangrijk om eerst reviews en ervaringen op te zoeken op internet. Wat een oplichterij! Mooier laten lijken dan het daadwerkelijk is. Lekker makkelijk dropshippen met troep uit China. Wat een verschrikkelijke kwaliteit. Voortaan dat soort prulletjes via Temu bestellen ofzo. Wat een flop is deze website. Zelf nog bijna €60 moeten betalen om de producten terug te sturen. Nee niet naar een Nederlands persoon, maar naar China! Doe je jezelf voor als Nederlandse boutique, is het chinese troep. Nooit hier wat bestellen! Mijn moeder is zwaar opgelicht!

26 sierpnia 2025
Oceniono na 1 z 5

Ik lees dat ik niet de enige ben die…

Ik lees dat ik niet de enige ben die erin getrapt is
De kattenlampkomt nooit binnen.
Track en trace onbekend
Steeds andere namen die de lampjes verkopen die niet bestaan? Iedere dag reclame op facebook en tijdens mijn spelletjes.
BAHhh sorry Peter dat was een verjaardags cadeau

30 sierpnia 2025

Ben er ook ingetrapt! :(

Ik lees nu net deze reviews,
Volgens mij ben ik er dan ook in getrapt!! Net een hondje (lamp ) en armband gekocht:( voor mijn moeder en zus als cadeau.

Dit kan toch niet zomaar
Heel dom van mij!

28 sierpnia 2025

Czy to Twoja firma?

Załóż darmowe konto

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej