Oceniono na 1 z 5

Har aldrig oplevet tyveri ved højlys før jeg vandt et væddemål på bet365. Jeg spillede på e-sport Fifa. Da mit odds er 30 sekunder fra at vinde lukker kampen/streamen ned? Ikke nogen forklaring.... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Samme oplevelse som flere andre herinde. Bet365 lukker stadig folks konto uden grund, og blokere så folk ikke kan trække deres penge ud. Og uden hjælp fra support, de kan intet gøre

Oceniono na 1 z 5

Øsvindler firma… Lukker min konto uden nogen varsel, uden nogen begrundelse, snakker med en mega flabet support arbejder! Har aldrig svindlet snydt eller noget som helst, og så skal man behandles såda... Zobacz więcej

1,2

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

Oceniono na 1 z 5

Hvis jeg kunne give 0 havde jeg gjort…

Hvis jeg kunne give 0 havde jeg gjort det. Pludselig lukkede de min konto men begrundelse om handels betingelser osv og at jeg aldrig kunne oprette en konto hos dem. Jeg spillede for omkring 500 om måneder og hævede stort set aldrig penge ud. Der stod ca. 3000 på min konto da de lukkede mig. Totalt dårligt firma. De vil åbenbart ikke have kunder

23 marca 2025

Må man ikke vinde?

Tilmeldte mig bet365 den 21/3 og spillede indtil den 23/3 hvor jeg havde overskud på 2600 kr. Dagen efter den 24/3 var min konto spærret og de ville ikke åbne den igen før jeg havde udfyld et skema om mine påvirkninger når jeg spiller samt talt med en rådgiver via sms(tog 75 min???)..Heldigvis nåede jeg at lugte lunten og nåede at hæve min saldo, da de jo selvfølgelig efter den lange samtale lukkede min konto helt...Rystende oplevelse! Ellers er bet365 siden ret god at oddse og spille casino på!

24 marca 2025
Oceniono na 1 z 5

Satsede 3000kr på en næste scoring på…

Satsede 3000kr på en næste scoring på en livekamp med scoren da stod 19-15 og i det sekund jeg trykkede godkend væddemål fik jeg en kupon da stod tabt med en registreret score på 14-13 (resultatet i kampen 3 minutter før jeg satsede) og “kundeservice” findes ikke ved Bet365, men dog har de medarbejdere da kan opmuntre dig med de trøstende ord om at man da bare kunne have satset modsat nu hvor man påstod man kunne satse tilbage i tiden..

14 marca 2025
Oceniono na 1 z 5

Hvis jeg havde kunne give dem 0…

Hvis jeg havde kunne give dem 0 stjerner, så havde jeg gjort det. Jeg oprettede en konto på BET365. Jeg får lov til at komme ind, og får ydermere også lov til at indbetale penge. Under oprettelsesprocessen, modtager jeg en mail fra BET365.

Herefter kan jeg hverken af lov til at oddse, eller udbetale mine penge - på en helt ny bruger, som jeg lige har lavet.

Jeg skriver til supporten, og de skriver at de ikke kan verificere min mailadresse. En mailadresse, som de lige har sendt en mail ud til, da jeg oprettede mig. Jeg skal derfor nu vente op mod 24 timer, mens de behandler min sag. Jeg har derfor indbetalt penge på deres hjemmeside, som jeg ikke kan gøre noget med.

Jeg ville egentlig prøve BET365, for at se om det var bedre end danskespil. Det kan jeg så skrive under på, at det ikke er. Hold jer langt, langt, væk fra BET365.

2 marca 2025

Really bad experience

Really bad experience, I joined on the weekend to make a boxing bet, Actually lost the bet of £150
So i decided to play roulette to get my back back, so i deposited another £150
and ended up winning £414
tried to withdrawal, My account has been blocked, there asking me to explain my Financial Situation. and almost a week later my funds have been frozen, but on hold etc and i just want my money .
Never using this website again, zero ratings and poor customer service.
There saying im making concerning comments, about wanting my money back.
Mate its £414 anyone would want their money, its that simple.
instead they give you a hard time

22 lutego 2025

Startbonus-scam

Jeg har lige prøvet at benytte deres startbonus, hvor man indbetaler 200 kr. og spiller for dem på deres Originals-maskiner. Det gør jeg så, men efter at have spillet for 200 kr., har den kun talt halvdelen af pengene.

Jeg kontakter deres livechat for hjælp, men de gør ingenting udover at sige, at det er min egen skyld, fordi jeg åbenbart ikke har accepteret tilbuddet, før jeg begyndte at spille. Men hvordan kan halvdelen så alligevel have talt? Det er til grin. Vil aldrig anbefale at spille herinde

23 lutego 2025
Oceniono na 1 z 5

De frister ofte med "50-100,- gratis…

De frister ofte med "50-100,- gratis bet på specifikke kampe - hvis væddemålet tabes får du indsatsen retur". Man lokkes altså til at spille på kampe man måske normalt ikke havde rørt ved. Problemer er bare at de ikke erstatter indsatsen når væddemålet tabes. Så det er faktisk bare fup og svindel.

15 lutego 2025

De er faldet af på den

De er faldet af på den. Bet365 var i mange år en af de bedste online bookmakere, men de er blevet overhalet af flere nye danske bookmakere. Ikke tiden værd længere imo.

16 lutego 2025
Oceniono na 1 z 5

Jeg havde et odds som ikke ku gå hjem…

Jeg havde et odds som ikke ku gå hjem men godt ku luk for 3000 kr og lige inden jeg ku luk den så crashede deres app og luk mig ud og ku ikke gøre noget det virkelig en skam speciel når man ikke kan gøre noget, vil aldrig nognesinde anbefale den app til andre folk, for min skyld find andre app i kan smide jeres penge på

29 stycznia 2025

MÅ IKKE VINDE FOR MEGET

MÅ IKKE VINDE FOR MEGET.
Kender mange der er blevet udelukket fra bet365, eneste grund er at de har vundet for meget. deres support kan/vil ikke hjælpe. og du bliver truet med divs. retssager. hvis du siger dem imod
HOLD JER VÆK FRA DETTE FIRMA

27 stycznia 2025
Oceniono na 1 z 5

Gratis spil stoppede med at virke jeg…

Gratis spil stoppede med at virke jeg mailede dem og det siger det suspenderede mig... for at spørge dem i mail... det vil sætte din lykke til nul % og annullere dine bonus spiller og vil ikke kunne udbetale det du vinder hvis du mailede dem

22 stycznia 2025

Don’t use Bet365

Det er en fuldstændig kryptisk hjemmeside, helt umulig at forstå. Det tog mig en halv time at oprette mig som bruger, og derefter var det umuligt at finde ud af hvad det var man spillede på.
Find en anden betting side, hvis du vil spille

21 stycznia 2025

Ren svindel

Ren svindel, de lover gratis væddemål, men trækker alligevel pengene, når du skriver til dem kommer der bare en lang søforklaring om at man ikke forstår reglerne, har flere gange oplevet at de trækker pengene to gange for et væddemål

19 stycznia 2025
Oceniono na 5 z 5

Ældre sites bedre end de ny

Efter jeg oplevet svindel på diverse ny sider (betina / campobet - som jeg afprøvet meste for at får de indbetalings-bonuser) er jeg glade for at komme tilbage til bet365

Jeg læste op på svindel på diverse siges, og tænkt jeg vil tjek bet365s ry på trustpilot, og blev meget overrasket over 1 stjerne. Jeg kan så se nu at stort set alle betting sites har elendig vurderinger på Trustpilot dog. De fleste som skriver herind er folk som føler sig snydt (sikkert mange som er, eller ikke gjorde tingene korrekt)

Dog vil jeg tilføje at jeg har spillet på bet365 i mere end 5år og har aldrig oplevet problemer med dem. Jeg har fået udbetalt ok stor summer penge også.

Taget i betragtning af hvordan mange af de ny bettingsites behandler folk, så må bet365 og de ældre bettingsites siges at være de bedst og mest troværdige vi kan vælge (unibet osv) jeg tvivler ikke på nogle har haft bøvl med de ældre sites også, men de er langt mere tilbøjelig til at holde deres ord end de ny sider som dukker op hele tiden.

14 stycznia 2025
Opinia niezależna

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej