Norgestaxi - Tlf: 08000 Recenzje

Wynik TrustScore: 1.5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 1 z 5

Bestilte en taxi på appen deres på søndag for en tur mandag morgen. Ble trukket for 2 turer, men fikk ingen bekreftelse på appen. Ringte dem mandags morgen for å bekrefte turen, som tok minst 10... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Bestilte Taxi til ett gitt tidspunkt. Ingen dukket opp. Da jeg ringte å ville vite hvorfor det ikke kom noen bil fikk jeg til svar, på gruelig dårlig norsk: Vi har ingen bil, hva vil du jeg skal gjør... Zobacz więcej

Oceniono na 3 z 5

Jeg har vært veldig fornøyd med NorgesTaxi i flere år. Men så fikk jeg en kjedelig opplevelse med en forhåndsbestilling som var blitt kansellert uten mitt samtykke. Ikke fikk jeg mail eller sms. Ikke... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Skulle med tidlig morgentog, og forhåndsbestilte i appen, en hel dag i forveien. Sjekket både kvelden før og på morgenen om det var noen endringer i appen. 2 min over tiden, ringte jeg Norges taxi, o... Zobacz więcej

Bardzo słaba

Wynik TrustScore: 1.5 na 5

45 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji

Jak firma korzysta z Trustpilot

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 15

Napisz recenzję

Oceniono na 1 z 5

Utrolig dårlig selskap!!!!! Useriøst og de har ingen sympati for sine kunder!!!!

Null stjerner. Utrolig dårlig!!! Aldri mer. Styr unna!!!! Bestilte taxi 2 dager i forveien. Taxien skal komme kl 9 i dag i følge appen til Norges taxi. Jeg flytter og derfor har jeg gitt fra meg nøkkel og står med tingene mine ute på veien. Og 8.55 får jeg melding fra NorgesTaxi om at taxien er på vei og den er der om 5 minutter. Så 5 min etter på ringer taxien at han ikke kan kjøre den strekningen og klager på prisen. Jeg ringer nummeret til NorgesTaxi og de svarer med at taxien ikke kan komme til Drammen men jeg ser på appen at taxien er i nærområdet og taxien har ringt meg og sagt at han er her i nærheten men nekter å kjøre. Dette er utrolig dårlig og bare tull rett og slett!!!
Norges taxi er ikke å stole på. Til slutt står man der alene på veien med bagasje og ingen taxi som kan kjøre. Når man ringer dem sier de « bruk appen og bestill». Og når man bestiller via appen så lager de unnskyldinger over at de ikke kan komme . Anbefaler alle å velge et annet selskap som tar avtalene/ bestillingene sine serriøst.

2 maja 2025

Ikke til å stole på!!!!

Ikke til å stole på! Praiet taxi hjem fra byen. Turen gikk forsåvidt fint, men etter å ha betalt, sier sjåføren at det ikke gikk gjennom, og at jeg må prøve igjen. Jeg betaler, og ser i nettbanken når jeg kommer hjem i leiligheten, at jeg har betalt to ganger. Sjåføren har da forsøkt å svindle meg! For all del, IKKE BESTILL TAXI HERFRA!!

2 marca 2025
Oceniono na 1 z 5

Taxien kom aldri på nyttår

Vi bestilte taxi flere dager før nyttår. Den taxien kom aldri og vi fikk bare beskjed om at det var ingen tilgjengelige. Det ente opp med at vi måtte bestille tre dyrere taxier som kom 1,5 timer etter avtalt tid. I tillegg til gebyr på 90kr hos de, for å spørre hvor taxien var i rute!!

31 grudnia 2024
Oceniono na 1 z 5

Forhåndsbestilt taxi til flyplass.

Forhåndsbestilt taxi til flyplass dagen før.
Får beskjed 5 min før avtalt tid om at taxi er på vei. Venter ute i 15 min, kontakter så kundeservice. De sier at ingen er på vei, men at turen er prioritert, så det kommer noen snart.

Venter i ytterligere 15 min, og ingen har fremdeles kommet. Kundeservice sier at grunnen er at ingen er i området nå, så jeg må vente litt til. Jeg sier at dette skjønner jeg ikke, siden det er en forhåndsbestilt tur og at taxien da skal møte opp på riktig tid (ikke vente på en tilgjengelig taxi). Jeg spør så om hvor lenge hun tenker at en liten stund er - dette kan hun ikke svare på, men foreslår at jeg kan prøve å ringe Oslo taxi. Jeg sier at det er alt for sent og at da rekker jeg ikke flyet mitt. Jeg bor ikke sentrumsnært og måtte da ha ventet igjen en god stund, samt betalt ca dobbel pris. Jeg informerer om at dette ikke er akseptabelt, og at jeg ikke kommer til å bruke norgestaxi igjen når de er så upålitelige.

Jeg rekker heldigvis flyet med knapp margin da jeg hadde en person hjemme som kunne kjøre.

2 stycznia 2025
Oceniono na 1 z 5

Dont use Norgestaxi if you don't want unwanted travel anxiety

This might be the worst taxi service in Tromsø! We booked a cab to the airport but never received a confirmation via email or phone. When we tried contacting them, the IVR system was entirely in the local language with no option for English. To make matters worse, the taxi driver never reached out or showed up.
The only positive is that they don’t charge you when booking through the app.

Avoid using Norgestaxi if you want to save yourself unnecessary travel stress.

8 grudnia 2024

Useriøs aktør

Forhåndsbestile taxi via app dagen før for å rekke ett tidlig fly, men denne taxien dukket aldri opp. Ringte Norgestaxi som ikke kunne gjøre noe ifølge de. Heldigvis var Ålesund Taxi behjelpelig og fikk meg til flyplassenn i tide.
Aldri mer Norgestaxi.

15 października 2024
Oceniono na 1 z 5

WARNING ⚠️ a taxi driver tied to scam…

WARNING ⚠️ a taxi driver tied to scam myself and my partner. We arrived at the airport and got in a taxi waiting at the taxi rank. We showed the driver the address and he said he knew where to go. He then began to drive the car and told us it was a set price of 700 in Norwegian currency, which is £50 in sterling. We immediately knew this was not correct as we were only going 20 minutes up the road. My partner asked him to pull over and he did at a bus stop. My partner pulled the luggage we had from the boot over the back seat but during this time the driver began to drive again and said we had to pay for the cost the drive had taken so far, which by that point was no more than 5 minutes. My partner gave him some money to get him to stop so we could get out safely. The whole experience was very scary and upsetting! We walked to the tram and able to do our journey that way, which is what I'd recommended to anyone driving. Or check the taxi driver before you get in. The taxi drivers number was VE-2149. We were traveling on the 12th August 2024. We tried to call the company but their number doesn't work anymore.

12 sierpnia 2024

Utrygg opplevelse

Avklarte med taxisjåfør at han skulle slippe av to venninner på veien hjem til min adresse som lagt inn i appen. Dette var altså 100% på veien, de gikk av 10-15 min unna bosted, for at taxisjåfør ikke skulle bruke ekstra tid på å kjøre dit. Er forøvrig fysisk umulig å kjøre hjem til min adresse uten å kjøre forbi der de skulle hoppe av. Når vi ber sjåfør stoppe 5 sek i busslomme slår han seg helt vrang og prøver å kaste ut meg som skal hele veien. Dette er da kl 3 på natten. Jeg får mine to venninner til å gå ut av taxi, og befaler nesten sjåføren til å kjøre meg hjem, da det 1) er utrygt for en jente i 20-årene å hoppe av i på natten og stå alene i påvente av ny hjemreiseplan og 2) vi var kun halvveis og prisen ble beregnet etter min adresse. Når jeg omsider får overtalt sjåføren til å kjøre meg hjem er han svært aggressiv og kjører utrygt og langt over fartsgrense. Dette til tross for at dette stoppet på veien hjem ble avklart i det vi satt oss inn i taxi, uten at sjåføren sa noe om at dette var ugreit, og at stoppet i praksis tok han 5 sekunder ekstra fra planlagt rute i appen. Opplevdes svært ubehagelig og utrygt. Har også tidligere opplevd lignende, hvor taxisjåfør råkjørte og ble tatt i fartskontroll. Kommer ikke til å bruke Norgestaxi igjen.

28 lipca 2024
Oceniono na 1 z 5

Ikke bestill herifra om du faktisk ønsker at taxien kommer

Bestiller taxi via nettsiden til et gitt tidspunkt. Får beskjed om at den er på vei. Lenge etter at taxien skulle vært der ringer jeg dem opp og spør hvor de er. Får beskjed av en sur og usympatisk dame på telefonen om at det ikke var noen taxier tilgjengelig og at det ikke kommer noen. Hun har ingen interesse i å hjelpe.

Rakk ikke toget mitt til flyplassen, selv om jeg hadde planlagt å dra i god tid før toget dro.

Ser her at jeg burde lest anmeldelsene først. Disse anmeldelsene gir et godt bilde av hva du kan forvente.

14 lipca 2024

Forhåndsbestilte taxi til Gardermoen

Forhåndsbestilte taxi til Gardermoen. Fikk melding om at taxi var på vei. 10 minutter etter at bilen skulle vært her får jeg melding om «beklager, vi har ingen taxi i området så ordren kanseleres»

2 lipca 2024

Dritt - i hvertfall i Kongsberg

Hvis man ringer og bestiller taxi til et spesifikt tidspunkt, bestillingen mottas skrives ned, og deretter bekreftes, SÅ FORVENTER MAN AT BILEN KOMMMER. Når den ikke kommer, og man ringer tilbake, får man beskjed om at vedkommende ikke vet om bilen er på vei...!!! Og forklarer at man "har lagt inn bestillingen".
Er det mulig?
Jeg mistet et tog, med påfølgende plunder og heft. Så mitt råd er å ikke satse på Norgestaxi hvis du virkelig har behov for transport til et gitt tidspunkt.

15 czerwca 2024

Vestby taxi

Begynte å ringe 00.10 natt til søndag. Googlet: Vestby taxi. Det som sto øverst var Follo Taxi. Etter en stund svarte en hyggelig stemme at de ikke kjørte i Vestby.
Googler: Bestille taxi Vestby. Kommer opp nye forslag og trykker på det og havner hos Norges Taxi. Hver gang kommer det info om at det koster 49,- Mange varianter ble testet. Faktisk en av dem som svarte at de kunne sette over. Samme info om at det også kostet 49,- Dessverre samme svar: Nei de kjørte ikke i Vestby.
Har fått trekk på 8 x 49,- for at Norges Taxi har skrevet Vestby på søkemotoren eller noe lignende. Ja, til slutt slo jeg inn Ski Taxi. Var hjemme kl 03.05 etter ca 3 timers forsøk på å få tak i Taxi. HVA er grunn til at Norges Taxi har lagt inn Vestby i søkefeltet. De kommer øverst.
5,9km taxitur kom på 800,-! Hva er grunn til at de ikke oppgir at Ski Taxi kjører i Vestby!

10 grudnia 2023

Never again

I have preodered with them the night before but the car didn’t come. I called kundeservice and was told that there is no car available:)))) never again!!😡😡😡

28 listopada 2023

Bare rot og surr

Bare rot og surr, glemte avtalen, måtte ringe opp igjen og be dem komme, de skulle komme med én gang, etter en halvtime ringer de og spør om jeg fortsatt skal ha taxi. Så går det enda en lang stund og så ringer en taxisjåfør som ikke finner fram og det er tilnærmet umulig å forstå hva han sier (manglende språkkunnskaper). Setter meg tilslutt inn i en forferdelig møkkete bil og det er full gass, bråbrems og krenging av en annen verden på de 80 kilometrene turen er på. Skulle gjerne gitt null stjerner. Anbefales absolutt ikke!

9 czerwca 2023

Czy to Twoja firma?

Załóż darmowe konto

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej