Zamawiam już kolejny raz. Dla mnie jest to profesjonalizm. Szybko i sprawnie . Nigdy nie ma problemu. Zawsze można zwrócić się o pomoc która przychodzi szybko.

Jestem zadowolony z mojego zamówienie, szybka obsługa i odpowiedź na wiadomości.W miarę szybka dostawa. Polecam sklep:)

1. Sklep RTV
  2. Sklep AGD
  3. Sklep z telefonami komórkowymi
  4. Sklep internetowy
  5. Sklep TV
  6. Sklep z pralkami i suszarkami

Hoogwaardige Elektronica, betalen in termijnen zonder rente en achteraf betalen. Betalen met Bitcoin en andere cryptocurrencies. Voor 18:00 besteld, morgen in huis. Gratis verzending, gratis retour. Koop bijvoorbeeld uw nieuwe TV of laptop op afbetaling zonder meer te betalen. A-Merk nieuwe producten, Samsung, Philips, LG, Sony en vele anderen. Beeld & Geluid, Computer, Huishouden, Componenten, Accessoires en meer! Breed assortiment aan hoogwaardige elektronische producten en de mogelijkheid om op verschillende innovatieve manieren te betalen met een vriendelijke klantenservice bereikbaar via WhatsApp chat, e-mail en telefoon. WhatsApp chat +31647776785 bereikbaar van Maandag t/m vrijdag 09:00 - 14:00

4,5

Doskonała

2 tys. recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin

Profesjonalizm

25 listopada 2024

Bardzo szybka dostawa cóż wiecej..

Bardzo szybka dostawa cóż wiecej... Jestem zadowolony w 100%👌👌👌

11 lipca 2021

Odpowiedź od Beryl Media

Thank you for your review! We would like to see you again as a customer in the future.

Super

Super alles .

24 czerwca 2021

Odpowiedź od Beryl Media

Bedankt voor uw review! Wij wensen u graag nog een fijne dag.

top super snel

27 maja 2021

Odpowiedź od Beryl Media

Bedankt voor uw review! Tot de volgende keer weer. Leuk om te weten is dat wij deze week ons assortiment met ca. 750 producten gaan uitbreiden.

Odpowiedź od Beryl Media

Thank you, we have struggled with shipping because of the evening curfew. But we spend a lot of time to ensure fast shipping and continiously look at the fastest and best partner for shipping our goods.

Everything is good

Everything is good, delivery next day!

28 stycznia 2021

Odpowiedź od Beryl Media

Thank you for your review! We hope to see you as a returning customer in the future. As we grow we continiously expand our assortment and improve our service.

Beryl Media