Jag beställde en ryggsäck men behövde byta till en annan storlek eftersom den första var lite för liten. Kundtjänsten var otroligt hjälpsam och snabb genom hela processen. Returen hanterades utan pro... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Im very happy with the shoes I bought. I ordered a pair slightly too small and the customer support helped me get the right size in time for my hike ! Super reactiv and fast delivery. Thanks beredd :)... Zobacz więcej
Letade på diverse sidor efter halkskydd till kängorna som var enkla och användarvänliga att ta av och på. Detta var helt perfekt och jag är mycket nöjd med det sätt de håller i på is, dessutom var de... Zobacz więcej
Så nöjd med Beredd! Köpte ett par stövlar i julklapp till min sambo, som tyvärr var en storlek för små. Jag hörde av mig och fick returnera skorna, samtidigt som dom la undan rätt storlek till mig und... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Beredd – din webbshop med det bästa inom friluftsliv, outdoor och äventyr.
Dane kontaktowe
Flygfältsgatan 15, 12830, Skarpnäck, Szwecja
- 070-863 85 88
- info@beredd.se
- beredd.se
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Fantastiskt snygga och sköna skor som…
Fantastiskt snygga och sköna skor som snabbt och enkelt levererades.
Det jag ville ha fanns
Det jag ville ha fanns. Det jag beställde leverades snabbt och sandalerna var perfekta för mig.
Snabb leverans men då skorna inte…
Snabb leverans men då skorna inte passade behövde jag returnera vilket kostade orimligt mycket och betydligt mera än aviserat. Bekräftelse av retur tog dessutom väldigt lång tid.

Odpowiedź od Beredd
Bra urval av skor Bra pris
Bra urval av skor Bra pris. Snabb leverans.
Klockrent köp och leverans
Klockrent köp och leverans! Enkel och bra hemsida, gick snabbt att beställa med tydlighet och transparens, och leveransen till min paketbox gick på under 2 dygn. Dessutom var Beredd billigast på Crocsen jag köpte!
Outstanding customer experience
Ordered an Osprey backpack.
Delivery was very fast.
The fluid reservoir system that was supposed to be included had not been included by Osprey, so I reached out to Beredds customer service and was told I could order it directly from Osprey and get reimbursed, since Beredd didn't have it in stock.
I ordered it from Osprey directly, sent the receipt to Beredd and got reimbursed for the complete purchase including shipping costs.
Outstanding customer support in both responsiveness and resolution strategy!
If I could give a higher rating than max, I would! :)
Bra pris och bra leverens
Sandalerna passade och leveransen var…
Sandalerna passade och leveransen var snabb.
Första gången jag beställde från denna…
Första gången jag beställde från denna sida, billigare pris än andra webbsidor och varan kom redan dagen efter. Mycket nöjd!
Beställde sandaler
Beställde sandaler, de kom väldigt fort och motsvarade mina förväntningar. Är så nöjd.
Så himla nöjd med Beredd
Så himla nöjd med Beredd. Snabb leverans. Rekommenderar verkligen att handla av Beredd.
Fungerade perfekt frå beställning till…
Fungerade perfekt frå beställning till leverans.
Jag ringde efter 2 veckor då jag inte…
Jag ringde efter 2 veckor då jag inte fått återbetalning och någon yrvaken tonåring svarar som till slut hittade mitt första mail i deras skräplåda. När det gått ytterligare 2 veckor skrev jag igen och påpekade att det börjat ackumulera ränta. dessutom skickar de inte tillbaka hela beloppet. Bedrägeri. Om jag hade haft tid hade jag fortsatt att driva detta vidare.

Odpowiedź od Beredd
Påminnelse om att läsa köpvillkoren
Som köpare är det viktigt att läsa igenom deras köpvillkor. Jag har egentligen inget klagomål då jag paketet blev ivägskickat och jag fick snabb och trevligt respons via deras mejlkontakt. Däremot fick jag betala 200kr i straffavgift när jag inte hämtade ut paketet i tid. Problemet jag hade var dock att PostNord skickade sms-avisering 24/5 om att jag skulle hämta paketet senaste 26/5. Jag fick alltså två dagar på mig från avisering, vilket jag tyvärr inte hann med. Detta förklarade jag för Beredd, men fick hänvisning till köpvillkoren.

Odpowiedź od Beredd
Bra bemötande från kundtjänst som löste…
Bra bemötande från kundtjänst som löste problemet tillfredsställande 👍👍👍👍👍
Storleken blev fel och jag behövde…
Storleken blev fel och jag behövde betala 79 kr för returfrakten.

Doświadczenie Trustpilot