Vi bestilte alt på menu kortet og slushice var 10/10 og den er faktisk grunden til at BENI får hele en stjerne da alt andet var så absurd ringe! Smashburger smagte af en cheeseburger på MCD, bare ti... Zobacz więcej
Alt det du ser på influencers videoer og hans egne hvor det ser møg lækkert ud er absolut ikke der du får som kunde !!! Vi bestilte alt på menu kortet og hold nu kæft en forfærdelig oplevelse alt var... Zobacz więcej
Min veninde og jeg havde glædet os til at smage beni, men blev enormt skuffede af det mad vi fik serveret. Smashburgeren smagte af en cheeseburger fra maccen, bare med mindre smag og en s... Zobacz więcej
Alt i alt en god oplevelse. Selvom vi tog maden med hjem, var den stadig varm og appetitlig. Havde ikke forventet det store, men en god saftig kyllingeburger og sprøde fritter vinder altid dagen derpå... Zobacz więcej
Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji
Inni użytkownicy przeglądali również
Hvis jeg kunne give 0 stjerner
Hvis jeg kunne give 0 stjerner, havde jeg gjort det. Jeg prøvede både deres smash burger og chicken burger, og det var ærligt en kæmpe skuffelse. Maden var langt fra det, jeg havde forventet, og jeg følte virkelig, at jeg havde spildt mine penge.
Jeg forstår seriøst ikke, hvordan man kan servere noget så skuffende og stadig forvente, at folk kommer igen. Jeg kommer i hvert fald ikke tilbage.
Hvis du overvejer at spise her, så spar dine penge og find et andet sted. Jeg kan på ingen måde anbefale det her sted. Aldrig igen.
Vil heller på McDonald
Burgerne smuldrede og var rigtig tørre. Kyllingeburgeren smagte brændt og var så tør, at den næsten ikke var spiselig. Smashburgeren var fin, men også rigtig tør.
Tenders var til gengæld rigtig gode.
Jeg ville ikke tage derhen igen. Jeg vil hellere på McDonald’s.
Kæmpe scam.
Smager så dårligt
Smager så dårligt - kvaliteten er kæmpe sjusk - jeg er skuffet.
Ikke vær at bruge penge på tag andre steder hen
Virkelig dårligt
Virkelig dårligt ! Alt for fedtet og vammelt
Kastede op 30 minutter efter
Både mig og min kollega fik madforgiftning
Puha
Talentløst, alt for vammelt!
Min kollega brækkede sig 30 minutter efter vi havde spist der!
HOLD JER VÆK FRA DERES KYLLING!!
Bedste i KBH
Bedste Sted i hele københavn.
Hvis du ikke har prøvet det skal du til at gøre det
Kæmpe god mad for ikke at glemme servicen🙌🏽
Jeg må bare sige wow. Kæmpe wow.
Ikke nok med at maden var fænomenal, men servicen var virkelig også i top.
Jeg havde en lille episode, hvor jeg havde bestilt to omgange chicken tenders, men kun fik den ene med. Det opdagede jeg først, da jeg var kommet hjem. Jeg skrev derfor en besked til Casper Drømme på Instagram, og blot en time senere svarede han, at de selvfølgelig var meget kede af fejlen, og at jeg næste gang, jeg kom forbi, ville få en gratis omgang chicken tenders.
Men ikke nok med det – han smed også en valgfri sodavand og en dip oveni.
Det kalder jeg service på højeste plan. De havde på ingen måde behøvet at kompensere mig med mere end det, der manglede, men det gjorde de alligevel.
Det er de små ting, der tæller, og her må man bare sige, at Casper Drømme har ramt plet. Kæmpe cadeau til ham og hele holdet – jeg ønsker dem alt det bedste fremover 🙌🏽
Virkelig god mad
Bedste burger jeg nogensinde har smagt…
Bedste burger jeg nogensinde har smagt 10/10