Dit prachtige materiaal is door een handige doe-het-zelver bij ons op keurig op maat gemaakt. Ze zijn als spatschermen boven de aanrechtbladen geplaatst. Het patroon is prachtig en past heel goed bij... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Het experience center bezocht, de keuze bleek reuze, het kiezen was nog het moeilijkste. Prima (ook technische) uitleg gekregen. Panelen en profielen besteld en keurig op de afgesproken datum en tijd... Zobacz więcej
Prachtige wanden van Benacci glans marmer. De marmer platen zijn een mooi product, met een mooie uitstraling, goed te verwerken en de mensen zijn behulpzaam, meedenkend en erg vriendelijk. Er ston... Zobacz więcej
Wij willen graag onze ervaring betreft Benacci wandpanelen delen. Het eindresultaat is zelfs beter dan verwacht! De kwaliteit van het materiaal is erg goed en het is bovendien heel makkelijk te... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Benacci wilt bijdragen aan een exceptionele levensstijl middels het ontwikkelen en aanbieden van exclusieve wandpanelen. Wij zijn overtuigd van de kracht van mineralen welke de kern zijn van al onze producten. We streven daarmee volledig naar enkel hoogwaardige en duurzame creatuur.
Dane kontaktowe
Holandia
- info@benacci.com
- benacci.com
Wat ze zeggen dat doen ze ook
Benacci denkt met je mee en wat ze zeggen dat doen ze ook.
Niet echt goedkoop, maar daarvoor is het ook van goede kwaliteit.
Van A tot Z een goed bedrijf je hoeft…
Van A tot Z een goed bedrijf je hoeft maar en mail testuren en als wordt goed afgehandeld.
Fijn bedrijf om mee te werken
De Benacci platen zijn mooie platen en goed verwerkbaar. Wel wat prijzig.
Ook de telefonische support is prima.
Een fijn bedrijf om mee te werken.
Zorg ontnemend bedrijf.
Top bedrijf ook al zijn we nooit in de showroom geweest. Afspraken werden volledig nagekomen en de medewerk(st)ers waren zeer servicegericht.
Eerst proefplaatjes besteld om echt tot de beste keus te komen. Voor de juiste keus kregen wij steun van Fleur van het Benacci-team wat wel of geen goede keus zou zijn. Met de proefplaatjes uitgeprobeerd hoe makkelijk de panelen te verwerken zijn. Heel makkelijk.
Hierna tot een beslissing gekomen en een bestelling gedaan. Per speciale koerier werden de panelen tot in huis bezorgd.
Mooie produkten en super service
2e keer een bestelling gedaan
Voor de 2e keer een bestelling gedaan en ook nu zijn de panelen weer prachtig en mijn toilet is weer als nieuw.
Persoonlijke en goede service
Persoonlijke en goede service. Materiaal is ook van goede kwaliteit en makkelijk te monteren. Ziet er prachtig uit.
Vanwege ziekte van mijn man had ik de spullen snel nodig, hier was begrip voor en werd in meegedacht wat mogelijk was.
Benacci wandpanelen zijn gewoon goed
Benacci wandpanelen zijn gewoon goed. ziet er natuurlijk uit wat bij andere panelen wel anders is.
Stevig en toch makkelijk te verwerken.
Schitterend product
Benacci heeft een heel mooie productlijn met haar panelen. Veel designs met een degelijke uitstraling. Goed advies, snelle levering en snelle/vriendelijke afhandeling van vragen. Erg tevreden.
Mooie showroom en heel veel keuze
Mooie showroom en heel veel keuze, panelen zijn wel wat prijzig maar je koopt wel echt hele mooie kwaliteit.
Schitterende panelen èn TOP service
De wandpanelen zelf zijn schitterend. De service van het Benacci team is werkelijk uitmuntend. Wij hebben verschillende panelen op de wanden en vloer gebruikt en hadden op een gegeven moment wat kleurverschillen tussen verschillende productiebatches. Benacci heeft dit keurig en snel opgelost. Echte top service!
goed en perfecte levering
We hebben in de showroom goed en duidelijk advies gekregen. Uitleg over het product en de voerkosten, montage kit en afdicht kit.
Levering was perfect op tijd.
Mooi materiaal
Mooi materiaal, prachtige print , makkelijk te verwerken , alleen ‘aan de prijs’ , maar ja…..,als je goed spul wil….
goede service & mooie panelen
goede service & mooie panelen. een extra compliment voor de service. Nadat we een paneel hadden verzaagd hebben de benacci mensen alles op alles gezet om zsm een nieuw paneel afhaalbaar te maken. Top meegedacht & ook heel aardig! Zsoka
Alles goed geregeld
Alles goed geregeld!
Bestellen, leveren, ophalen,
vragen snel beantwoord.
Platen die over waren terug kunnen sturen. 👍🏻top!
Op tijd geleverd en in perfecte staat…
Op tijd geleverd en in perfecte staat en top product
Correcte levering en prima service
Prachtig!
Ik wist wat ik wilde. Ik ben naar de showroom in Rosmalen geweest. Meteen besteld en vervolgens werd alles netjes en op tijd geleverd. Ik heb nu de mooiste gastentoilet ooit.
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.