Fijne website, zeer goede producten prijs-kwaliteit en vriendelijke communicatie. Update: Geen dank, graag gedaan! ☺️ Ik kom uit Italië en ik ken deze merk heel goed, mijn oma gebruikte het oo... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Onlangs 3 crèmes besteld om uit te proberen. De anti-age nachtcrème, de hydra dagcreme voor de droge/gevoelige huid en Rosa crème. Heerlijke producten, mijn huid is er blij mee. Ruiken lekker, poedera... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Beste Team van CERA DI CUPRA, IK heb fantastisch ervaring met producten welke ik heb gekocht! Ik heb jaren Beautiful ervaring en zal zeker Julie klant blijven! Alleen onder oogen creme he... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
De bestelling is prima uitgeleverd. Dat ging goed. Het enige minpuntje is de afleverdatum via de track-en trace code. Ik snap dat het 'n drukke tijd is, maar als ik via de code keek wanneer het afgele... Zobacz więcej
Napisane przez firmę
Belviso Cosmetics is de exclusief Benelux-distributeur van Italiaanse fabrikanten Ciccarelli (Milaan) met haar merken Cera di Cupra, Pasta del Capitano en Dimensione Uomo en Dounia (Rome) met Esprit Equo.
Beide merken zijn bekend om hun hoogwaardige en biologische schoonheidsproducten. Door deze unieke samenwerkingen kunnen wij een vrouwen- en mannenprogramma leveren voor gezicht-, tand-, lichaam-, en haarverzorging, geschikt voor alle huid- en haartypen.
Gewaardeerde service aan een betaalbare prijs Wij koppelen de door honderden klanten gewaardeerde service aan een betaalbare prijs. Uiteraard hoort bij een goede service een objectief advies; welk product geschikt is voor uw huid, lichaam of haar.
U kunt ons altijd bereiken via e-mail: info@belviso.nl, per telefoon: +31 23 8200 973 of op onze website www.belviso.nl via Whatsapp.
Wij laten u graag kennismaken met onze geweldige producten.
Team Belviso Cosmetics
Crommelinbaan 3, 2142EX, Cruquius, Holandia
Natuurlijke samenstelling van de producten. De bekende bloemengeur. Snel bezorgd en lage basisprijs voor verzending gratis.

Odpowiedź od Belviso
Goede feedback en snelle levering

Odpowiedź od Belviso
Snelle levering, en ook nog eens leuke proefjes erbij die je kennis laten maken met andere producten. Graag weer!

Odpowiedź od Belviso
Ik gebruik al decennia Cera di Cupra, een Italiaanse crème. Eerst namen we het altijd mee van vakantie. Nu kan ik het in Nederland bestellen via Belviso. Voor een geweldige prijs, altijd heel snel en altijd met proefpakketjes. Super!

Odpowiedź od Belviso
Snelle levering met leuke monstertjes erbij.
Lekkere (iets vettere)crèmes!

Odpowiedź od Belviso
Uitstekende producten tegen een betaalbare prijs. Ik gebruik zelf de tandpasta (zonder irriterende stoffen) voor gevoelig tandvlees. Ook de handcreme voor ruwe handen en de lippenbalsem zijn de beste producten die ik heb gebruikt.

Odpowiedź od Belviso
Zeer klantvriendelijk, goede informering over de status van de bestelling, correcte levering.

Odpowiedź od Belviso
Hoge kwaliteit producten (en ik heb echt al heel veel andere merken geprobeerd). Snelle bevestiging; goede informatie. Dit is echt top!

Odpowiedź od Belviso
uso questa crema da molti anni, sono felice ke lo si può comprare anche in Olanda

Odpowiedź od Belviso
In de eerste instantie was er een fout product bij de bestelling. Dit is binnen 24 uur rechtgezet. Top.

Odpowiedź od Belviso
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.