Bellwell gut balance er det bedstsmagende produkt jeg hidtil harprøvet og nemt at iblande skyr og flydende drikke. Firmaet har god service og kommunikation samt rettidige leverencer
Reakcja na opinię
Jeg har siden barnsben haft udfordringer med min tarm og døjet med obstipation/forstoppelse igennem plus 25 år. Har afprøvet Balance Gut igennem et par uger og oplever det væsentlige skifte min mav... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Jeg har gennem 3 år haft problemer med maven. Oppustet, forstoppelse og rumlen. Har naturligvis været ved læge og er blevet undersøgt, uden der blev fundet noget galt. (lægen tilrådede afførings... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Vores mission: Din mave i balance. Vores mission er at tilbyde dig videnskabeligt baserede, naturlige og bæredygtige kosttilskud af allerhøjeste kvalitet til din mave. Vi engagerer os dog ikke blot i at udvikle og markedsføre produkter der indeholder 100% clean og naturlige ingredienser, men også i at uddanne, give inspiration og rådgive dig, så du kan opnå en optimal tarmsundhed, på den måde der passer til netop dig – for lad os indse det, ikke to maver er ens, og det kræver hver sin tilgang for at give de bedste betingelser for en mave i balance.
2200, København N, Dania
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Her er virkelig et produkt som holder hvad det lover 😊 min mave er glad igen og bonus for mig er, at jeg ikke længere føler den oppustede fornemmelse efter et måltid 😊 hej fra en tilfreds kunde 🙋♀️😊

Odpowiedź od Bellwell
Jeg havde fået lavet en fejlbestilling som endte ud i en dobbelt bestilling og det havde jeg ikke lige råd til. Kontaktede BELLWELL og oplevede en fantastisk service og hjælpsomhed og de formåede at då stoppet levering og de tilbageførte den betaling til min konto.
Tak for god service.
Kan varmt anbefale BELLWELL

Odpowiedź od Bellwell
Nu er jeg næsten lige begyndt på det, men synes min mave umiddelbart har det godt.

Odpowiedź od Bellwell
Bellwell er det eneste der virker på min mave, starter morgenen med en smoothie med Gut Balance

Odpowiedź od Bellwell
En god oplevelse og super hurtig levering . Har brugt produktet i 1 uge og lader til at virke hurtig på min oppustede mave

Odpowiedź od Bellwell
Jeg er først lige begyndt at bruge Gut balance, men jeg synes allerede jeg kan mærke den giver en form for lettelse i maven, hvis den er oppustet eller jeg har mavekneb. Så har gode forventninger til den.

Odpowiedź od Bellwell
Fantastisk service og super hurtig levering. Varm anbefaling herfra.

Odpowiedź od Bellwell
Jeg har taget produktet i 2 måneder. Er super tilfreds med både indvirkningen på min tarmfunktion, produktets smag og konsistens. Nemt at blande i smoothie. Skulle lige ændre i abonnementet og havde glemt min adgangskode. Et eller andet virkede ikke med at få den nulstillet. Fik hurtig og venlig hjælp via mail fra Christina hos Bellwell.

Odpowiedź od Bellwell
Har igennem Bellwell et abonnement på Gut Balance. Jeg havde brugt det sidste af mit Gut Balance og det ville vare 8 dage inden jeg fik igen. Forespurgte om jeg kunne få tilsendt mit abonnement - og ja, efter vi havde afsluttet vore mailskrivning gik der ikke 5 min. Så havde jeg min faktura og besked på at det var afsendt. Jeg hentede min bestilling næste dag - det er en fantastisk service 😊 og en rigtig dejlig oplevelse 😊

Super produkt. Holder gang i min mave. Der meget taknemmelig
Super service ved kontakt til firmaet

Odpowiedź od Bellwell
Er meget flinke og hjælpsomme
Gut balance er et super godt produkt

Odpowiedź od Bellwell
Pakken blev afsendt 10 minutter efter jeg havde lagt ordren og var klar til afhentning næste dag! Mega nemt og hurtigt :) Glæder mig til at prøve produktet.