Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Bij Bellum Limited streven we ernaar om niet alleen producten te leveren, maar ook ervaringen die de levens van onze klanten verrijken. Ons doel is om door middel van innovatie en aandacht voor detail, uitzonderlijke artikelen te creëren die zowel functioneel als esthetisch aantrekkelijk zijn. Wij bieden sieraden aan die gemaakt zijn van hoogwaardig kwaliteit roestvrijstaal.
Dane kontaktowe
Holandia
- bellumlimited.nl
Inni użytkownicy przeglądali również
Zeer slechte service
Grote probleem gehad met de levering, was een maand te laat.
Zouden problemen zijn bij de leverancier, en bedrijf zou van e-mail adres zijn gewijzigd. Uiteindelijk product binnen gekregen, retour formulier deed het niet. Na veel heen en weer gemail uit eindelijk product kunnen retourneren. En mijn geld terug ontvangen.
Wilde 2 sterren vanwege matige service, maar vanwege altijd vriendelijkheid klanten service 3 sterren
Snelle levering en mooi product
Snelle levering en mooi product. Had sieraden besteld en zijn echt top !
Goede kwaliteit
Top prijs kwaliteitsverhouding, ik heb een armbandje voor mijn vriendin gekocht.
Goed spul, zeker een aanrader
Erg tevreden
De bestelde sieraden kwamen erg snel binnen. Ben ook erg te spreken over de kwaliteit van de producten. Zeker aan te raden dus!
Cadeautje gekocht voor mijn vrouwtje
Cadeautje gekocht voor mijn vrouwtje, ze is er erg blij mee. Snelle levering en goede kwaliteit. Had een paar vragen, werd snel op gereageerd. Mijn ervaring is erg prettig.
Goeie klanten service!!
Goeie klanten service!!! Had een vraag over het product en de zelfde dag werd deze nog beantwoord. Sieraden zien er ook goed uit en zijn van goede kwaliteit.
Mooie sieraden
Mooie sieraden al een aantal keer mee gedoucht en verkleuren niet super blij mee!
Ketting voor m’n vriendin besteld
Ketting voor m’n vriendin besteld, ze vond hem helemaal te gek! Ook nog is een snelle levering.
Verkleuren niet
Mooie, unieke sieraden van goede kwaliteit. Heb er de hele vakantie mee gezwommen en ze zijn niet verkleurd!
Leuk!
Was een cadeautje voor mijn vriendin en ze vond hem heel mooi.
Top service
Top service! Prachtige sieraden ontvangen in mooie verpakking! Voor Moederdag, 2de zondag in mei, echt een aanrader!!
10/10 …
De klantenservice heeft mij enorm goed geholpen met mijn bestelling! Ik bestel zeker weten nog is.
Tevreden
Mijn oorbellen werden snel geleverd en in een mooie verpakking. Erg blij met de golden waves oorbellen.
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.