Belisol - Kozijnen en Deuren - Leiden Recenzje 9

2. Sklep z drzwiami
  3. Dostawca drzwi
  4. Dostawca okien PVC

Napisane przez firmę

Belisol kozijnen en deuren, opgericht in 1977, telt meer dan 80 showrooms en ruim 1.000 medewerkers in België, Nederland en Frankrijk. Belisol is een op-en-top Belgisch familiebedrijf dat inzet op service, kwaliteit en innovatie.

Dane kontaktowe

2 gwiazdki
1 gwiazdka

Jak firma korzysta z Trustpilot

Oceniono na 1 z 5

Er komt een offerte. Oh nee toch niet, sorry geen tijd.

Hele vriendelijke meneer over de vloer gehad voor het vervangen van onze serre. Heel positief en super leuk. Er zou een offerte komen.
En dan komt er ineens een e-mail met "sorry we hebben het te druk, we gaan het niet doen"
Vreemd hoor. Volop reclame overal maar geen tijd voor ons.

8 stycznia 2026

Odpowiedź od Belisol - Kozijnen en Deuren - Leiden

Wat vervelend dat u deze ervaring heeft. We vinden het spijtig dat de offerte niet is doorgegaan en dat we uw verwachtingen niet hebben waargemaakt. We nemen uw feedback serieus en zullen intern bespreken hoe we onze communicatie kunnen verbeteren. Dank voor uw tijd. Mvg, Belisol Leiden

Oceniono na 5 z 5

Super wat een mooie pui.

Wij hebben een schuifpui over de volle breedte van het huis aangeschaft, werd Keurig geplaatst en netjes afgewerkt, de monteurs hebben een probleem aan huis keurig opgelost, super.

8 października 2025

Odpowiedź od Belisol - Kozijnen en Deuren - Leiden

Wat fijn te horen dat de schuifpui keurig geplaatst is en de afwerking netjes gedaan is! We zijn blij dat de monteurs het probleem adequaat hebben opgelost. Bedankt voor de super feedback! Mvg, Belisol Leiden

I recommend this company

I recommend this company. I had to replace 4 windows on the first floor and a sliding door on the ground floor. The company's installation team worked professionally and cleanly. There is indeed a longer waiting time of several months for their production and assembly, but for those looking for quality and professionalism, they can offer it.🙂

25 października 2024

Odpowiedź od Belisol - Kozijnen en Deuren - Leiden

Hi Liviu, thanks for this nice feedback. Enjoy your new Belisol windows. Best regards, Belisol Leiden

Belisol Leiden is een aanrader

10 jaar geleden hebben wij met Rob contact gehad over kunststof kozijnen en pui voor ons huis. De communicatie was prima. Rob kwam zelf inmeten en wilde niets aan het toeval overlaten.
Voor de keuken moest iets bedacht worden om te voldoen aan de eisen van de gemeente en daar is prima over meegedacht. Onder barre omstandigheden werden de kunststof delen gemonteerd door professionele vaklui. De pui bleek in een verkeerde kleurencombinatie geleverd en die wilden ze al terugsturen, maar wij vonden deze toch wel mooi en we kregen als dank flinke korting op latenders. We waren zo te spreken over de service en de kwaliteit dat we vorig jaar terugkwamen voor de rest van het huis: kozijnen, voordeur en achterdeur. Rob en Alyse zijn nog steeds even aardig en even secuur. Prima offerte opgesteld en de communicatie is altijd prettig en duidelijk.
Helaas zijn de levertijden tegenwoordig erg lang en ook de prijzen zijn stevig. Maar als je het kunt betalen dan is kunststof wel heel fijn, mooi en comfortabel. Na een paar maanden is kosteloos een scharnier vervangen en het sluitmechanisme van de achterdeur dat te stroef was opnieuw afgesteld. Wij zijn echt heel tevreden over de service, de communicatie en de producten van Belisol Leiden.

21 października 2024

Odpowiedź od Belisol - Kozijnen en Deuren - Leiden

Bedankt voor uw positieve review! We zijn blij te horen dat u tevreden bent met onze producten en service. We streven ernaar om onze klanten de best mogelijke ervaring te bieden. Mvg, Belisol Leiden

Prima

De kozijnen zijn eerder geleverd dan verwacht en zien er prima uit. De communicatie door het hele proces is goed en duidelijk geweest. De plaatsing verliep vlot en volgens afspraak. Er is nu nog een raam dat niet helemaal ok is maar wij hebben er alle vertrouwen in dat dit ook vlot en correct afgehandeld wordt.

17 listopada 2023

Odpowiedź od Belisol - Kozijnen en Deuren - Leiden

Dank je wel voor deze mooie beoordeling. Fijn om te lezen dat alles vlot en naar wens is verlopen. Het laatste kozijn brengen we snel in orde ;-) Vriendelijke groet, Belisol Assen

Oceniono na 5 z 5

Van begin tot het oplevering uitstekend…

Van begin tot oplevering uitstekend geholpen. Heel goed advies ontvangen en een heldere offerte. De monteurs waren uitmuntend, het is een moeilijk huis met veel scheve muren en plafonds, maar ze hebben de kozijnen er erg mooi ingekregen en uitstekend de boel afgewerkt. Elke dag werd de werkplek mooi schoon achtergelaten. Heel tevreden, kan iedereen dit bedrijf aanraden.

21 listopada 2023

Odpowiedź od Belisol - Kozijnen en Deuren - Leiden

Hi George, mooi zo! Dank je wel voor deze aanbeveling! Vriendelijke groet, Belisol Steenwijk

Vakkundige monteurs, goede kwaliteit

Monteurs werken zeer vakkundig, kwaliteit van materiaal is top. Wij hadden nog wat nazorg nodig, die service is goed verleend. Helemaal top!

13 października 2023

Odpowiedź od Belisol - Kozijnen en Deuren - Leiden

Hi Kees, fijn om te lezen dat ook de naservice vlot is verlopen! Dank je wel voor de mooie review. Vriendelijke groet, Belisol Leiden

Zeer tevreden over Belisol

Wij zijn zeer tevreden over Belisol. Nadat we bij Dennis van Belisol in Leiden na een goede voorlichting en goed gesprek onze schuifpui hadden besteld, is deze na overleg met onze aannemer tijdens onze verbouwing geplaatst. Vooraf kwam Gerard, de technische man, samen met Dennis checken of alles goed was voorbereid door de aannemer. Er moest nog een aanpassing plaatsvinden en dat is na goed overleg tussen Gerard en de aannemer prima verlopen. Heel fijn dat deze samenwerking ook zo relaxed ging. Op de dag van de plaatsing kwam ook Dennis nog even langs en dat stelden we erg op prijs. Ook gaven Gerard en Dennis goede tips m.b.t. gebruik en schoonhouden van de pui.
Kortom: wij zijn heel blij met Belisol en natuurlijk vooral met onze mooie schuifpui.

22 września 2022

Odpowiedź od Belisol - Kozijnen en Deuren - Leiden

Hi Ineke, super leuk om te horen dat jullie zeer tevreden zijn over de service van onze showroom in Leiden. Dank je wel alvast!

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej