Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 1 z 5

Voorheen gebruikten we altijd easybelasting.nl. Dit was een ontzettend fijne uitkomst binnen onze branche. Dit is per heden Belastingtool.nl geworden met alle gevolgen van dien. Belastingconsulen... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Prima tool voor efficiente verwerking van de boekhouding. Jammer dat hier 1-ster reviews worden uitgedeeld enkel omdat er een kleine vergoeding wordt gevraagd. Blijft een bijzonder soort ras mens die... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

Na het wegvallen van het hulpmiddel van de Belastingdienst voor het opzoeken van de aanslag aan hand van het betalingskenmerk op zoek gegaan naar een oplossing. Deze gevonden in de Belastingtool. Het... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Sinds je op de site van belastingdienst niet meer kunt opzoeken welke belasting bij een betalingskenmerk hoort ben ik op zoek gegaan waar dat wel kan. ik kwam toen uit bij Belastingtool.nl. In het b... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Oprogramowanie księgowe

Napisane przez firmę

Sinds 2017 maakt Belastingtool.nl het verwerken van betalingskenmerken van de Belastingdienst een makkie. Aangifte-, aanslag- en beschikkingsnummers vertalen wij ook! Binnen een seconde ontcijferd, inclusief de perfecte omschrijving voor in de boekhouding.

Dane kontaktowe

3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Oceniono na 5 z 5

Werkt echt top en is onmisbaar!

ik kwam toen uit bij Belastingtool.nl.
In het begin een paar gratis proef vertalingen gehad maar het is zo onmisbaar dat we nu een een abonnement hebben afgesloten

24 kwietnia 2023
Oceniono na 1 z 5

Enkel betaald mogelijk.

Voorheen gratis via Belastingdienst website en daarna via Easybelasting.nl. Vanaf 19 april enkel een betaalde versie mogelijk door samenwerking tussen Easybelasting en Belastingtool. Dit zou geen service moeten zijn waarvoor betaald moet worden.
Het omzetten van betalingskenmerken naar aanslagnummers zou een gratis service moeten zijn (vanuit de Belastingdienst).

Aanvulling:
Pim,
Dit is geen review voor de belastingdienst maar een review gericht aan Easybelasting.nl

21 kwietnia 2023
Logo Belastingtool.nl

Odpowiedź od Belastingtool.nl

Beste Jaimy,

Wij begrijpen de frustratie, maar Belastingtool.nl is op geen enkele manier verbonden aan de Belastingdienst. Voor klachten over de Belastingdienst, verwijzen we je graag door naar de Trustpilot pagina van de Belastingdienst. Zou je de review willen verplaatsen naar het juiste bedrijf?

Pim

Oceniono na 4 z 5

Snel alle informatie van je aanslag

Ideaal om snel een Belastingaanslag bij het betalingskenmerk te zoeken als de klant deze informatie niet meer heeft.
Binnen een paar klikken alle informatie op het scherm die je nodig hebt voor een correcte verwerking

27 marca 2023
Oceniono na 3 z 5

Jammer dat hiervoor betaald moet worden.…

Ik begrijp inmiddels dat deze tool niet aan de belastingdienst verbonden is. De tool werkt goed maar ik gebruik hem niet, omdat ik vind dat dit gratis moet worden aangeboden door de belastingdienst.
Ik heb zelf inmiddels een andere gratis oplossing gevonden via het forum fiscaal dienstverleners. Deze tool werkt prima en is helemaal gratis!

16 lutego 2023
Logo Belastingtool.nl

Odpowiedź od Belastingtool.nl

Beste Stemop twee,

Pim

Oceniono na 5 z 5

Doodsimpel maar zoveel tijd besparing

Hoe iets super eenvoudigs je leven zoveel simpeler kan maken.
Dat doet de belastingtool.
Ik had dit 4 jaar eerder moeten vinden. Scheelt me zovele tijd. Super blij.
Heb direct een berg credits gekocht want ik ga ze zeker opmaken 😁

8 lutego 2023

Super handige tool

Super handige tool, echt een waardige opvolger (en zelfs beter) dan de tool zoals we die kenden bij de fiscus. Alle betalingskenmerken worden vertaald, met daarbij de handige optie om de juiste aanslag met goede omschrijving te kopiëren en gelijk in je mutatieregel te kunnen plakken in de boekhouding.

14 lutego 2023
Oceniono na 5 z 5

Belastingtool kost geen geld, maar levert geld op!

Wat een heerlijke website is dit. Belastingtool.nl staat nu vrijwel standaard op mijn linker beeldscherm en de administratie op het andere scherm. Ik heb nog nooit zo snel de bankafschriften van mijn klanten verwerkt (mede dankzij de copy-paste functionaliteit).

Ik kan iedereen Belastingtool aanraden.

11 lutego 2023
Oceniono na 5 z 5

Belastingtool is een handige tool

Belastingtool is een handige tool om via betalingskenmerken de achterliggende informatie op te vragen zodat je snel kunt zien op welke beschikking dit betalingskenmerk betrekking heeft.
Met handige copy&paste functie om de omschrijvingen snel te kopiëren naar de boekhouding.

Voor mij als Winstadviseur is het ook handig om te zien of mijn klanten per ongeluk boetes hebben geboekt bij de BTW afdracht. Of dat ze bij de BTW afdracht per ongeluk inkomstenbelasting of ZVW geboekt hebben.

1 lutego 2023
Oceniono na 5 z 5

Belastingtool.nl gaat verder waar de…

Belastingtool.nl gaat verder waar de Belastingdienst stopt. Eindelijk een goede tool welke mij in staat stelt om alle betalingen aan/van de Belastingdienst te controleren voor de boekhouding. Ook de recente add-on met de KvK gegevens zorgt voor aanvullende controles van de administraties.

30 stycznia 2023

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej