Beetronics - Professional Display Solutions - Polska Recenzje 14

4,5

ul. Postepu 15C, 02-676 Warszawa, PL

Bardzo dobra obsługa klienta i poziom doradztwa przy wyborze produktu. Jako GOODMAN GROUP Sp. z o.o. firma wyspecjalizowana w zarządzaniu zakupami rekomendujemy Beetronics jako solidnego dostawce.

Bardzo dobry kontakt z Firmą Beetronics. Szczególnie warta docenienia jest otwartość na "negocjacje" oraz poziom zaufania do klientów. Szczerze polecam zakupy w tej firmie.

1. Dostawca sprzętu

Beetronics produkuje monitory oraz ekrany dotykowe do użytku profesjonalnego. Nasze rozwiązania w dziedzinie wyświetlaczy wykorzystywane są w wielu różnych branżach na całym świecie, np. przemysł, bezpieczeństwo, media, transport morski, opieka zdrowotna czy rynek audiowizualny. Wszystkie monitory produkowane są przy użyciu komponentów najwyższej jakości, a to zapewnia ich niezawodne działanie.

4,5

Doskonała

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

Zamawiałem monitor przemysłowy z…

Zamawiałem monitor przemysłowy z dodatkowym, zewnętrznym regulatorem jaskrawości. Towar otrzymaliśmy dosyć szybko, dobrze zapakowany. Monitor to solidna konstrukcja godna polecenia, natomiast sam regulator to mało profesjonalne wykonanie. Przewody przylutowane bezpośrednio do małego potencjometru. Całość obkurczona koszulką termokurczliwą. Mechanicznie bardzo i wizualnie słabe. Do poprawki.

23 października 2023