Oceniono na 5 z 5

Velfungerende og enkel webshop og med hurtig og sikker levering. Lækker og velsmagende honning af den ypperligste slags - kan stærkt anbefales. Vil helt sikkert handle igen 😄🙌👌

Oceniono na 5 z 5

Mega god virksomhed som har styr på tingene. Har nu taget gelé royal i ca 3 måneder, hvor jeg helt klart mærker mere overskud til tingene i min hverdag og har allerede købt flere. Anbefaler dette prod... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jeg har over en længere periode taget Gelé royal og rå honning. Kan virkelig mærke på min krop at jeg har mere overskud igennem dagen, og især når jeg aktiv! Kæmpe anbefaling og mega hurtig levering... Zobacz więcej

1. Fitness i dietetyka
  2. Sklep z witaminami i suplementami

Napisane przez firmę

Bee Raw leverer rene og naturlige bi-produkter af høj kvalitet. Vi arbejder med 100% naturprodukter, bæredygtig biavl og dansk produktion. Vores mission er at tilbyde bi-produkter i deres mest naturlige form - uden unødige tilsætninsstoffer.

4,7

3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Fantastiske produkter

Jeg har nu spist Beeraw et par måneder, hvor jeg tydeligt kan mærke forbedringer. Super vejledning af Simon omkring produkterne som lever op til mine forventninger.

16 listopada 2025

Virkelig godt produkt 💯

Mega god virksomhed som har styr på tingene. Har nu taget gelé royal i ca 3 måneder, hvor jeg helt klart mærker mere overskud til tingene i min hverdag og har allerede købt flere. Anbefaler dette produkt 100%👌🏼👌🏼

10 listopada 2025

Fantastiske produkter

Fantastiske produkter, som gavner en i hverdagen.
I mine fodboldkampe har jeg virkelig mærket en forskel, da jeg ikke bliver lige så hurtig træt, som jeg har oplevet førhen.
Kan klart anbefales :)

7 listopada 2025

Beeraw

Beeraw er et helt vildt produkt. Jeg har været syg i nogle dage, men efter jeg tog det hver dag om morgenen blev jeg meget hurtigt rask. Jeg har mere overskud, og mere frisk. Selvom man tror at 400 kr er meget for sådan en lille kop, så holder den lang tid, og man får virkelig noget for pengene
Kæmpe anbefaling

1 listopada 2025
Oceniono na 5 z 5

Det har været en fantastisk oplevelse…

Det har været en fantastisk oplevelse at starte min dag ud med produktet gele royal. Deres honning smager fremragende, og det hjælper at vide at honningen er 100% naturlig. Udover rigtig gode produkter har der været professionel håndtering fra bee raws side, samt hurtig levering!🤩

25 października 2025
Oceniono na 5 z 5

Top kvalitet og hurtig levering

Super lækkert og energi givende produkter! Servicen og leveringstiden er på højeste niveau. Har smagt både gelé royal og rå honning, det smager så godt!

1 października 2025
Oceniono na 5 z 5

Fornøjelse at handle med Simon hans produkter🤩

Jeg har haft en fantastisk oplevelse i form af virkelig god service og et produkt i topkvalitet🤩 Jeg købte et par glas af deres Gelé Royal, og jeg må bare sige, at det virker fantastisk at tage på tom mave om morgenen. Overskuddet og mit energiniveau er bare fornyet efter indtagelsen🔥

15 września 2025
Logo Beeraw

Odpowiedź od Beeraw

Tusind tak for din fine anmeldelse Oscar! Jeg er glad for at høre du har effekt af produktet!

Godt produkt

God service. Der var hurtig levering og produktet ankom i rigtig god behold.

7 września 2025
Logo Beeraw

Odpowiedź od Beeraw

Tusind tak for din anmeldelse Jens! Det er jeg glad for at høre :-)

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej