Had en bed overtrek besteld krijg ik hem binnen, en dan zie ik dat zijkant stiksel los zijn , stuur en bericht, krijg ik te horen stuur maar en foto’s, alsof ik leugens aan het vertellen ben , had he... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Mooi dekbedovertrek v Cinderella gekregen. Ik kwam erachter dat allebei de slopen scheef op de stof genaaid waren waarvan 1 echt vrij erg. Ik heb een mail naar Cinderella gestuurd met de vraag of ik... Zobacz więcej
Weinig meedenkende klachtenafhandeling. Dekbedovertrek en hoeslaken besteld in de kleur antraciet. Hoeslaken bleek een hele andere kleur. Helaas vonden ze mijn klacht ongegrond! Ik kreeg geen ander ho... Zobacz więcej
MIjn ervaring met deze webwinkel was goed. Men heeft proactief kontakt genomen omdat 1 van de producten niet op voorraad was met het logische voorstel geld terug of ander artikel. Ik heb gekozen voo... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Bij Beddengoed.com ontdekt u een zeer uitgebreid assortiment aan beddengoed voor de slaapkamer. Ons veelzijdige assortiment bestaat naast ons eigen unieke label ZaZa Bedding ook uit; diverse dekbedovertrekken van bekende beddengoed merken, dekbedden, hoeslakens, spreien & dekens, klamboes, sluiers, voetenzakken, kussens, prachtige accessoires en nog veel meer... Een bestelling plaatsen op Beddengoed.com is gemakkelijk, voordelig en veilig. Wij bieden u kwaliteit, een snelle levering met een uitstekende vriendelijke klantenservice. Beddengoed.com maakt de slaapkamer compleet!
Dane kontaktowe
Krelis Louwenstraat 1-C09, 1055KA, Amsterdam, Holandia
- 020-7730994
- info@slaaptextiel.nl
- beddengoed.com
Goede kwaliteit producten
Ik ben super content van deze…
Ik ben super content van deze bedovertrek ken, ik zal in de toekomst zeker mijn overtrekken verder aan jullie bestellen een dikke dank u wel👍👍👍
na 1 wasbeurt kleur weg! Slechte kwaliteit
helaas na 1 wasbeurt op 30 graden, de kleur is weg en al mijn wasgoed is licht blauw geworden. Wat een zonde!
Ook geen oplossing van de klanten service
Makkelijke site en zoals je ziet krijg…
Makkelijke site en zoals je ziet krijg je dus helemaal tevreden !
Prima service !
Mijn bestelling zou er binnen 3…
Mijn bestelling zou er binnen 3 werkdagen zijn. Nadat ik 4 werkdagen lang nog steeds geen track & trace code had, besloot ik toch maar eens te bellen. De klantenservice was maar 2 uur per dag open.. Ze wisten in eerste instantie mijn pakket niet te vinden. Daarna wel en toen was het er een dag later. Voor de prijs die ik voor de dekbedden heb betaald, vind ik de bijbehorende service niet voldoende.
Snelle levering top!
goede verhouding prijs/kwaliteit
Prima webwinkel!
Goede service en prettige communicatie. Snelle verzending en items netjes verpakt.
Prima bedrijf .Super snelle levering
Best geregeld
Prima handdoeken en theedoeken
Prima handdoeken en theedoeken. Mooie kwaliteit. Het opsturen duurde wel erg lang.
Ze zijn zeer goed?
Mooie kist.
Mooie munitiekist besteld, was de volgende ochtend al in huis! Dus supersnel en goed verpakt. Ga er zeker meer voor in huis bestellen. De kist ruikt vanbinnen wel erg sterk. (Verf? Chemisch?) Wat kan ik doen om die geur zo snel mogelijk te laten verdwijnen? Nog één tip: Artikelen die niet meer leverbaar zijn kunnen beter van de site gehaald worden. Ik koos steeds 'de mooiste' kist uit, maar die was er dan niet meer. Zorgt voor kleine teleurstelling en onnodig lang zoeken.
In eerste instantie kreeg ik een…
In eerste instantie kreeg ik een kussensloop met een winkelhaak en een te kleine hoeslaken. Gebeld en na foto's opgestuurd te hebben werd het juiste toegestuurd. Jammer dat het niet in 1x goed kon, maar het is goed opgelost door uiterst vriendelijke medewerkers!
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.