Reakcja na opinię
Veldig solide og bra produkter, fint å støtte et ordentlig skandinavisk produkt som tåler litt vær og vind. Bra kundeservice som hjelper til når det trengs, og veldig gode garantiordninger om noe sku... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Raskt levert rett hjem, kvalitet som holder antagelig livet ut og i mange generasjoner, har noen på hjul av str 60x60 cm som lett flyttes rundt på uteplassen, er kjempefornøyd med disse. Det negative... Zobacz więcej
Fantastiske produkter som virkelig vekker oppsikt her i nabolaget! Mine kasser ble kjøpt i 2 omganger, og etter 1. innkjøp strevde jeg noe med monteringen - men ikke så mye at det avskrekket ytterlige... Zobacz więcej
BEDD er et unikt system for å bygge vakre og varige blomsterkasser i stål. Bygg enkle kasser med bunn og hjul, kreative karmer i hagen eller sammenhengende løsninger for skjerming og lune soner på terrassen. BEDD er 100% norsk og garanterer kortreiste produkter og rask leveringstid. Du finner produktene hos våre 100 forhandlere og i vår egen nettbutikk.
Norwegia
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Jak firma korzysta z Trustpilot
Veldig fornøyd med levering og produkt.
Kort leveringstid ved bestilling på net😀Lett å montere, kanskje litt mye «skruing», men resultatet ble bra👌
Oppfølging etter vi hadde bestilt, rask levering, fine kasser
Fulgte ikke med nok skruer. Flere av pakkene inneholdt ikke skruer og måtte kjøpe ekstra på hageland for å få montertsom planlagt, kjedelig å bruke tid på å ringe rundt og finne ut hvor det var mulig å få tak i flere samt bruke tid på å kjøre til hageland for å hente, når det burde fulgt med

Odpowiedź od Bedd
Veldig solide og bra produkter, fint å støtte et ordentlig skandinavisk produkt som tåler litt vær og vind. Bra kundeservice som hjelper til når det trengs, og veldig gode garantiordninger om noe skulle gå galt.
Handlet der flere ganger og kommer til å gjøre det igjen bare jeg får større balkong i fremtiden

Odpowiedź od Bedd
Alltid rask og sikker levering. Aldri vært noen problemer. Og har bestilt flere ganger.

Odpowiedź od Bedd
Gode produkter.Topp service og rask/ problemfri levering.
Rask levering og god kundeservice. Fikk lagt på mer på ordren uten problem og med enkel betalingsløsning.
God kommunikasjon med de ansatte.
Fine flexible kasser
Det var helt nytt for meg før jeg kjøpte denne. Jeg kan flytte på den akkurat hvor jeg vil og dyrke det jeg ønsker i den. Veldig fornøyd.
Manglet 14 vingemuttere og skrue.
Har sendt mail men ikke noe svar

Odpowiedź od Bedd
Veldig godt fornøyd med Bedd! Lett å bestille på nett. God kommunikasjon før utsendelse. Lett å montere! Anbefales!!
Først og fremst, veldig pene! Dernest lette å flytte! Dermed : Vakkert og praktisk!
Rask levering og sååå lekker. Enkel å sette sammen. Solid. Bestiller flere🤩
Nydelige kasser. Hos meg ekstra glad for at de har hjul. Da kan jeg rulle de dit jeg vil ha skjerming. Praktisk og vakkert!
Har flere BEDD produkt - hatt noen i flere år. Meget bra produkt og veldig god kundeservice!
Leveringen opplevde jeg som veldig bra. Det som trekker ned er at Bring brukte en uke fra lageret i Oslo til Kløfta.

Odpowiedź od Bedd
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.
Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.