Oceniono na 5 z 5

Bjørn fra Become har stået for vores server site tracking, og han har taget et stort ansvar i opsætningen. Han forstår at formidle løsningen i øjenhøjde. Vi har ligeledes haft sparringsmøder med Mus... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

jeg beder for 2 år siden at de sletter mine kontakt informationer og ikke kontakter mig yderligere, da de ikke levede op til mine forventninger i forhold til hvad de kunne tilbyde. Idag ringer de... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Become har fra første opkald imødeset det konkrete behov, vores virksomhed har haft. At samarbejdet dertil har sendt os hjem med masser at arbejde videre med kommer oveni. Mustafa Bozan kan især anbef... Zobacz więcej

1. Agencja marketingu internetowego
  2. Agencja reklamowa
  3. Agencja e-commerce
  4. Dostawca rozwiązań e-commerce
  5. Doradca marketingowy
  6. Agencja marketingu i mediów

Napisane przez firmę

VI ER ET DIGITALT MARKETING BUREAU. Markedsføring er en investering – ikke en udgift. Hos Become hjælper vi kunder med online tilstedeværelse gennem rådgivning og eksekvering af digital markedsføring. Vi hjælper dig og din virksomhed med at blive til mere – og med at skabe succesfulde forretninger. Hos os får du bindingsfrie abonnementer, direkte adgang til specialister og målbare resultater.

3,9

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

Sindsygt god service

Sindsygt god service!
Michael har grebet den store bold vi har kastet op, og hjulpet virkelig meget. Både ift. rådgivning, planlægning samt udførelse. Sidst men absolut ikke mindst hjalp han en søndag med at få vores side ud af unoder! Tak

25 września 2022

De bedste anbefalinger herfra

Kan kun komme med de bedste anbefalinger af Becomes medarbejdere og kompetencer. De har fra start haft forståelse for vores branche og de udfordringer, som virksomheden stod over for.

De har hjulpet med alt fra at få styr på det tekniske i forhold til website til at få sparket arbejdet med Google Ads i gang.

Altid med stor entusiasme, forståelse og de rette kompetencer til den givne opgave.

30 listopada 2021

Vores forlængede marketingsafdeling

Vores forlængede marketingsafdeling
Become var en enorm hjælp i vores virksomheds seneste store kampagne. Med proaktivitet, konstruktive dialoger og stor ekspertise hjalp især Mikkel fra Become os i mål med vores marketingplaner.
Jeg kan på det varmeste anbefale Become.

25 października 2021

Super god support

Super god support! Jeg har fået en virkelig god sparring og support til annoncering på sociale medier.
Jeg giver mine varmeste anbefalinger til Signe og Become :-)

29 września 2021

Hjælpsom og kompetent rådgivning

Vi havde et tag problem med Google analytic.
Vi havde prøvet forskellige guider på nettet uden held.
Det tog kun Andreas 5 minutter på et Skype møde at løse problemet !

Kan varmt anbefale Andreas og Become

Hilsen
Bjørn Nielsen
minmadopskrift.dk

21 czerwca 2021

Hurtig og kompetent service

Jeg kontaktede Become for at få hjælp til Google Analytics og SEO. Jeg blev ringet op med det samme og vi arrangerede også et videomøde, hvor jeg fik al den viden, jeg havde brug for. Det betød, at jeg lynhurtigt kunne komme videre med mit site og nu har fået de værktøjer, jeg har brug for til at optimere det.

30 marca 2021
Oceniono na 5 z 5

Brug Become, hvis din marketingindsats har brug for en faglig opdatering og flere kræfter.

Vi har arbejdet med Become i 8 mdr. nu og er meget tilfredse med deres kompetente og tilgængelige service.

Vi er en uddannelses- og vidensvirksomhed som særligt har haft fokus på at øge vores SEO indsats i samarbejdet med Become. Her har vi oplevet både højt fagligt niveau, løbende og konstruktive dialoger om vores samarbejde og god projektstyring.

Samarbejdet med Become har både bestået af rådgivning og styrkelse af vores interne kompetencer, men også konkret udførelse af tekniske opsætninger og optimeringer på vores hjemmeside og vores annoncer.

Vi kan anbefale dig at tage fat i Become, hvis du ønsker at styrke jeres digitale marketingindsats med enten større viden eller flere muskler.

/Morten, Feedwork

13 października 2020

Mit marketing-team

Hos Become har jeg haft et fantastisk team af SEO, AdWords og SoMe nørder i ryggen. Som eneste marketingansvarlige hos DANexplore har mit team hos Become været en uvurderlig sparringspartner, og både løftet og leveret alt fra annoncer, web content og ikke mindst, virkelig gode julegaver :)

9 października 2020
Oceniono na 5 z 5

Become får min varmeste anbefaling!

For Mig at bruge Become til min markedsføring har gjort underværker i denne tid med corona, de har hjulpet mig bla, med
At få gang i vores salg af Weber Grill kurser i Århus, som har været med til at jeg kunne holde hjulene i gang.. Jeg kan varmt anbefale Bjarke og hele hans team i Become, som har være yderst kompetent.

Daniel Immerkær
Bistro Immervad
Immervad's Baglokaler
Weber Grill Academy Århus

27 września 2020
Oceniono na 5 z 5

Holder mere end de lover

Become holder mere, end de lover. Mine forventninger var høje - og jeg fik endnu mere i form af langt mere kvalificeret markedsføring og hurtige tilbagemeldinger. Becomes indsats har været tydelig at se på mit salg! Anne Buhl, Buhl Mediation (Konsulentfirma)

27 września 2020

Fantastisk bureau

Fantastisk bureau - der har forbedret vores ROAS og konvertering til det bedste nogensinde. Vi har længe ledt efter en samarbejdspartner, (i en branche med mange “specialister”) der, foruden at knuse data, har kunne formå at sætte sig ind i vores branche og dermed give os sparring og nye ideer. Det må vi sige at have fundet i Become. Vi glæder os til at fortsætte samarbejdet og den gode udvikling. Mvh Lars Jessen, ToftJessen

26 września 2020
Oceniono na 5 z 5

Jeg har igennem snart 3 år samarbejdet…

Jeg har igennem snart 3 år samarbejdet med Bjarke og Compell, som nu er blevet til Become. Bjarke har hjulpet mig utrolig meget, både med vores online markedsføring, trukket vores forretning op på et helt andet niveau, men også som sparringspartner på mange af vores skøre og sjove påfund.

Become er usandsynligt gode til at se ud ad boksen, og er ikke bange for at påtage sig nye udfordringer.

Jeg kan roligt sige, at Become er det helt rette match for os, når det gælder digital markedsføring.

26 września 2020
Oceniono na 1 z 5

At hyre become.dk er ubetinget den…

At hyre become.dk er ubetinget den største fejl jeg har gjort i mine 20 år, som erhvervsdrivende.

Hvad jeg troede skulle blive en styrkelse af min onlinemarkedsføring resulterede i en komplet udradering af min Google rangering, og når der skulle rettes op på katastrofen, kørte taxametret der ud af.

Ud over at det har kostet mig rigtigt mange penge, så har det også været en modbydelig oplevelse, der på alle måder har drænet mig.

Det vil tage mig mindst et år at komme tilbage til der hvor jeg var, inden jeg engagerede become.dk og nu med en Covid-19 økonomi, nok nærmere 2-3 år.

Jeg har samarbejdet med et andet digitalt marketing bureau, i snart to måneder nu, og jeg kan tydeligt se og mærke forskellen. Det er som nat og dag. Det nye bureau tager ansvar, viser engagement og deres viden er simpelt hen af en helt anden kaliber. Jeg har derfor noget at sammenligne med, når jeg laver denne anmeldelse. Jeg føler derfor også at jeg har et helt oprigtigt ansvar om at advarende andre, gennem denne anmeldelse. Det handler ikke om at jeg er sur, uden om at min virksomhed reelt var truet på livet, grundet become.dk inkompetence og mangel på samvittighed.

Ud fra den dårlige erfaring jeg har haft med become.dk kan jeg give følgende råd til andre mindre virksomheder der har brug for hjælp til onlinemarketing:

1. Skaf jer en egen basisviden omkring det arbejde, I beder et onlinemarketing bureau om at udføre. Uanset om det er SEO eller SoMe eller noget tredje så brug tid på at sætte jer ind i emnet – det er rigtigt godt givet ud. De har nemlig ikke aflagt et ”lægeløfte".

2. Tjek anmeldelserne af bureauet, grundigt. Husk at deres profession er online markedsføring!

3. Forventningsafstem på skrift. Hvis de ikke vil love noget, vil/kan de nok heller ikke lave noget.

7 sierpnia 2020

Become er nogle stjerner

Become er nogle stjerner, hvor stolthed, autencitet og engagement skinner igennem deres service! Det er helt tydeligt at Bjarke og co. er fagligt utroligt dygtige og dedikerede til at hjælpe kunden, men at de samtidig lægger en ære i at levere en service i verdensklasse. Vi har været enormt glade for at indgå samarbejde med Become, og det gør en forskel for vores virksomhed! De varmeste anbefalinger herfra.

19 lipca 2020
Opinia niezależna

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej