Beautify Institute Recenzje 19

4,2

Informacje dotyczące firmy

1. Coach kariery

Napisane przez firmę

Med over 15 års erfaring hjelper Beautify Institute deg fra nybegynner til en sertifisert karriere innen skjønnhet – helt digitalt. Gjennom steg-for-steg videoleksjoner lærer du populære behandlinger, hvordan du tiltrekker kunder og bygger en stabil inntekt. Metodene er utviklet og testet i vår egen salong, Voilà Hair & Beauty på Bislett i Oslo – så du vet at det fungerer i praksis. Når du har fullført programmet og fått godkjent arbeidet ditt, mottar du diplom som bekrefter sertifiseringen din.

Dane kontaktowe

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin

Jak firma korzysta z Trustpilot

Ambisjoner omgjort til virkelighet

Jeg startet denne reisen som både uerfaren og ambisiøs, med et håp om en dag å kunne starte noe eget – men uten å ane hvordan, hvor eller når det skulle skje. En dag kom jeg tilfeldigvis over en annonse fra Beauty Institute, der de tilbød en unik kombinasjon av skjønnhetsutdanning og opplæring i å starte egen bedrift. Det virket nesten for godt til å være sant.
Etter å ha lest mer og sett hva tidligere studenter skrev, bestemte jeg meg for å booke et digitalt møte med team Beauty Institute. Der ble jeg møtt av et varmt og profesjonelt team som tok seg tid til å forklare hele prosessen for meg. Det gjorde meg både trygg og motivert.De hadde utviklet en grundig, trinn-for-trinn plan som dekket både ferdighetene innen den valgte skjønnhetsbehandlingen og hele prosessen med å etablere en bedrift. Det er en gjennomført plan fra A til Å, som gjorde det lett å se hvordan jeg kunne gå fra drøm til virkelighet.

I dag er jeg stolt over å være sertifisert bryn- og vippe-tekniker. Jeg har nå ferdighetene og verktøyene som trengs for å drive min egen bedrift. Men det jeg setter aller mest pris på, er støtten og oppfølgingen fra Team Beauty Institute. De har vært fantastiske mentorer som har fulgt meg tett – både faglig og personlig. Jeg er utrolig takknemlig for deres veiledning og støtte, som har gjort det mulig for meg å gjøre ambisjonene mine til virkelighet.
Anbefales på det sterkeste.

1 grudnia 2025
Oceniono na 5 z 5

Fantastisk opplevelse og fint team!

Jeg har deltatt på kurs hos Beautify Institute innen både keratinbehandling og vippeextensions, og det har vært en utrolig fin og lærerik opplevelse. Jeg har lært så mye på kort tid, og føler virkelig at jeg har vokst både faglig og personlig.

Mentorene har vært fantastiske – alltid tålmodige, støttende og klare til å hjelpe uansett spørsmål. Jeg har følt meg trygg gjennom hele prosessen, og det betyr mye når man skal lære noe nytt.

Jeg setter så stor pris på all hjelpen, veiledningen og kunnskapen jeg har fått. Tusen takk til hele teamet for en så positiv og inspirerende opplevelse 💖

Anbefales virkelig til alle som ønsker å utvikle seg innen skjønnhetsbransjen!

22 października 2025
Oceniono na 5 z 5

Jeg har tatt flere kurser hos beautify…

Jeg har tatt flere kurser hos beautify institute men har fått sertifikatet innen keratin behandling så langt, jeg holder på med de andre! Jeg har åpnet en liten salong i Grønland og tjente ganske godt på 2 helger, jeg ville aldri hatt motet til å starte en bedrift hvis jeg ikke hadde tatt de kursene hos dem! De har mentorer og lærere som er med deg gjennom alt, og er veldig takknemlig for dem! 😊🫶

1 sierpnia 2025
Oceniono na 5 z 5

Profesjonell, varm og inspirerende oppfølging

Da jeg meldte meg på Beautify Institute, hadde jeg en klar drøm – å starte mitt eget firma og kunne bygge noe jeg kan stå stolt bak. Fra første dag har jeg fått profesjonell oppfølging, varme råd og en trygg struktur å bygge på.

For meg har kurset vært mer enn læring – det har vært en reise til å skape en ekte bedrift. Jeg har nå fått satt opp både annonser, system og struktur, og det føles utrolig godt å se resultater av alt arbeidet.

Det beste med kurset har vært kombinasjonen av støtte, tydelige steg og mentorer som virkelig bryr seg. Meena og Karim har vært fantastiske i å vise vei, og Tobias har bidratt med struktur og ro på den tekniske delen. Jeg har aldri følt meg overlatt alene, og det gir stor trygghet.

Til alle som vurderer å starte sin egen reise: jeg kan virkelig anbefale Beautify Institute. Alt de har lovet, har stemt – og mer til. Dette er starten på et nytt kapittel, og jeg gleder meg til å bygge videre med den kunnskapen og støtten jeg har fått.

Tusen takk for at dere står i ryggen min på denne reisen. Jeg føler meg stolt og trygg på veien videre.

25 sierpnia 2025
Oceniono na 5 z 5

Meena er en så fantastisk kvinne og en…

Meena er en så fantastisk kvinne og en så god veileder, hun har hjulpet meg hele veien og gitt meg en så bra opplæring for keratin behandling av hår❤️ Og Karim har vært en så bra veileder, de begge holder kontakten og hjelper deg hele veien og spør deg om hvordan det går. Jeg er så utrolig fornøyd med at jeg tok kurset hos dem og anbefaler de på det sterkeste!🫶🏻 Om du vil starte businessen din et sted, så er dette stedet her perfekt!❤️🥹

3 lipca 2025
Oceniono na 1 z 5

Ble lovet “ingen risiko” – men sitter igjen med null resultat og full regning.

Takk for svar men jeg opplever fortsatt at dere unngår å ta tak i det viktigste poenget.

Konsulenten sa tydelig at jeg kunne trekke meg og få pengene tilbake hvis det ikke fungerte for meg. Det var visst bare noe som ble sagt for å få meg til å signere. Når jeg ba om å avslutte, ble det plutselig masse krav, forbehold og “du må fullføre alt først”. Litt for beleilig! PASS PÅ FOLKENS

Dette handler ikke om hvor mye av kurset jeg har brukt, eller hvorvidt jeg har uttrykt tilfredshet i starten. Det handler om at hele avtalen ble inngått på feil grunnlag basert på feilinformasjon fra deres konsulent.

Under salgssamtalen, mens vi delte skjerm, bekreftet konsulenten flere ganger at jeg kunne trekke meg og få pengene tilbake dersom programmet “ikke fungerte for meg.” Utsagn som “ingen risiko” og “du får pengene tilbake hvis det ikke passer” ble gjentatt uten en eneste gang å nevne at dette var avhengig av fullført program, dokumentert innsats, eller spesifikke inntektsmål.

At dere nå viser til en helt annen virkelighet med forbehold og vilkår jeg aldri ble informert om betyr at jeg inngikk avtalen med en forventning som rett og slett ikke stemte med det dere leverer. Dette handler altså ikke om å “angre” etter å ha brukt innholdet, men om at selve beslutningen om å takke ja ble tatt på feil premisser. Jeg har vært åpen hele veien om hvorfor jeg ønsket å avslutte. Og nei, jeg ønsker ikke å bruke resten av programmet, nettopp fordi det ikke var dette jeg ble forespeilet. Å vise til hvor mange prosent jeg har sett av kurset, eller at jeg har mottatt produkter og diplom, sier lite om hvordan innholdet faktisk oppleves. Man kan følge alle stegene dere anbefaler og likevel sitte igjen med en følelse av å ha kastet bort både tid og penger.

Jeg respekterer at dere står for produktet deres men da bør også salgsprosessen reflektere det faktiske innholdet og garantivilkårene. Å gi nye deltakere en følelse av “risikofri trygghet”, og først i etterkant vise til en rekke forbehold, skaper mistillit. Og det kunne lett vært unngått med tydelig og ærlig kommunikasjon i forkant.

Min anmeldelse ble skrevet for å dele en reell erfaring ikke for å “ta dere” eller skade omdømmet deres. Men folk har rett på å vite at programmet ikke nødvendigvis passer for alle, og at garantien ikke er så rett frem som den først virker. Åpenhet og ærlighet burde være standard, ikke noe man først får innsyn i etter at kontrakten er signert.

Jeg ga beskjed tidligere, men når det ikke blir tatt tak i, må dere også forvente at folk deler sine erfaringer med andre. Hva dere gjør med denne tilbakemeldingen, er selvsagt opp til dere. Jeg har i hvert fall valgt å være ærlig både i starten, underveis og nå.

Vennlig hilsen,
Kader

27 maja 2025

Hei Kader,

Vi synes det er leit å lese anmeldelsen din – spesielt fordi du kort tid i forveien skrev til oss:

– “Det har vært en veldig god opplevelse å samarbeide med dere, og jeg tar med meg mye positivt videre.”
– “Jeg har allerede anbefalt dere sterkt til flere venner som vurderer å ta kurs.”
– “Tusen takk for hjelpen og støtten du har gitt meg så langt! Det har vært veldig verdifullt.”
– “Etter nøye vurdering har jeg imidlertid kommet frem til at jeg ønsker å trekke meg fra samarbeidet. Jeg vil derfor be deg om å avslutte kontrakten min.”

Dette satte vi stor pris på. Derfor oppleves det også urettferdig at anmeldelsen du har publisert ikke samsvarer med det du tidligere selv formidlet. For klarhetens skyld ønsker vi å svare åpent og ærlig – både for deg og for andre som vurderer Beautify.

Om garantien og samtalen med konsulenten:
Du refererer til at det ble sagt:
“Hvis du ikke lykkes, får du pengene tilbake.”

Det stemmer – men gjelder kun dersom man fullfører hele programmet og likevel ikke oppnår kunder eller resultater. Det er dette vår inntektsgaranti bygger på, og det ble også formidlet i samtalen.

Du stilte oppfølgingsspørsmål, og konsulenten svarte i retning av:
“Hvis det ikke funker, kan du selvfølgelig avslutte.”

Det er helt riktig – du kan trekke deg når som helst. Men det gir ikke automatisk rett til full refusjon etter flere måneders tilgang til kurs, materiell og tett oppfølging.

Om påstanden om “ingen risiko”:
Denne formuleringen har blitt brukt i betydningen: du risikerer ikke å bruke tid og innsats på noe som ikke gir resultater – dersom du fullfører og gjør jobben, men ikke lykkes. Det betyr ikke at man kan gi opp halvveis og få pengene tilbake. Dette ble også gjennomgått i informasjons- og kvalifiseringssamtalen.

Fakta i ditt tilfelle:
• Du har fullført 44 % av det digitale innholdet
• Du har mottatt startpakken med produkter og verktøy
• Du har deltatt på fysisk kurs og mottatt diplom
• Du har hatt tett mentorskap og oppfølging i over 3 måneder
• Du har fått tilbud om ekstra støtte flere ganger

Med andre ord: Beautify har levert det som ble lovet – og mer.

Om garantien, tydelig forklart:
Vår inntektsgaranti gjelder kun dersom du:
✅ Fullfører hele programmet
✅ Gjennomfører alle steg og gjør jobben
✅ Ikke oppnår en inntekt på 50.000 kr etterpå

Dette står tydelig i informasjonsmøte, kvalifiseringssamtale og skriftlig kontrakt – og gjelder likt for alle studenter.

Vi tilbyr garantien fordi vi har sett gang på gang at det fungerer for de som fullfører og står løpet ut. Rekorden er 90 dager, men mange bruker opptil ett år. Det er innsats og gjennomføring som avgjør, ikke bakgrunn eller erfaring.

Derfor:
Beautify er et resultatbasert program – og det krever handling for å lykkes.
Suksess kommer ikke av seg selv, og derfor er vi nøye med hvem vi tar inn. Før oppstart går alle gjennom en informasjons- og kvalifiseringsprosess for å sikre at vi kun tar inn deltakere vi oppriktig tror har forutsetninger for å lykkes i bransjen.

Til slutt:
Vi ønsker deg oppriktig alt godt videre, Kader.
Dersom du ønsker å ta opp igjen prosessen og faktisk fullføre, står vi klare til å hjelpe deg. Du har fortsatt tilgang til hele programmet, og vi håper du får brukt det til å bygge videre på det du startet.

– Team Beautify Institute

Oceniono na 1 z 5

40k for ETT kurs…

40k for ETT kurs…. Sinnsykt dårlig infoermering om policyen deres på telefonen så søk opp selv inni nettsiden dems. Det er foresten ikke mulig å bytte mening siden angreretten bortfaller nesten med en gang så vær obs på det.

21 lutego 2025

Hei Marileta,

Takk for at du tok deg tid til å dele din opplevelse. Vi er lei oss for at informasjonen ikke stod til forventningene dine, og vi tar tilbakemeldinger som dette på alvor.

Vi ønsker å presisere at prisen du refererer til ikke gjelder for ett enkelt kurs, men for et komplett utdanningsprogram som inkluderer fysisk undervisning, et startsett med produkter og verktøy, tilgang til digitale systemer og oppdaterte steg-for-steg-materiale, ukentlige mentorsamtaler og et fellesskap med støtte underveis.

I tillegg får man som Beautify-medlem eksklusive rabatter på produkter – noe mange av våre deltakere opplever som verdifullt både under og etter kurset.

Dette er ikke bare et kurs – det er et komplett program for å starte og utvikle din egen skjønnhetskarriere med trygghet og støtte hele veien.

Når det gjelder angreretten og våre vilkår, informeres det tydelig både i informasjonssamtalen og kvalifiseringssamtalen, samt skriftlig i kontrakten som godkjennes før påmelding. Vi følger gjeldende regelverk for digitale tjenester, hvor angreretten bortfaller når innholdet tas i bruk.

Likevel forstår vi at dette kan oppleves som uklart, og vi jobber kontinuerlig med å forbedre hvordan vi formidler dette.

Vi setter pris på innspillet ditt og tar det med oss videre i vårt arbeid med å gjøre informasjonen enda tydeligere.

Mvh,
Beautify Institute Teamet

Oceniono na 3 z 5

Bra kurs

Bra kurs, men prisen er i overkant da den ikke inkluderer alt som man må betale for å starte en business

19 kwietnia 2025

Hei Silvana,
Tusen takk for at du tok deg tid til å dele erfaringen din – det setter vi stor pris på 🌟

Vi er glade for at du synes kurset er bra!
Vi forstår godt at totalprisen kan føles høy, spesielt i starten. Vårt mål er derfor å tilby en mest mulig komplett pakke med både faglig innhold og støtte:

– Fysisk undervisning og oppfølging
– Startkit og digitale ressurser
– Steg-for-steg videoleksjoner og manualer
– Ukentlige mentorsamtaler og fellesskap
– Beautify-medlemskap med eksklusive rabatter på produkter

Å starte for seg selv krever innsats – og vi ønsker å gi deg både verktøyene og tryggheten du trenger for å bygge en langsiktig, lønnsom skjønnhetskarriere.
Vi tar med oss alle tilbakemeldinger videre, og ønsker deg masse lykke til videre i programmet 💛

Vennlig hilsen,
Teamet i Beautify Institute

Fantastisk opplevelse

Meena og Karim har fått til noe som ikke mange der ute har klart! Alt fra kurs, oppfølging, kunnskap, metode og markedføring er tilgjengelig i nettkurset deres. Og ikke minst så er de alltid der når enn man skulle trengt. Utrolig flinke og dedikerte! Fantastisk opplevelse så langt, og gleder meg til veien videre!!

14 lutego 2025

Tusen takk for en utrolig fin tilbakemelding, Laila! 🙏
Det betyr enormt mye for oss å høre at du opplever både kursinnhold, oppfølging og tilgjengelighet som verdifulle – akkurat slik ønsker vi at reisen med oss skal føles!

At du også trekker frem metode og markedsføring gjør oss ekstra glade, for vi vet hvor viktig det er med støtte gjennom hele prosessen – ikke bare det tekniske.

Vi er utrolig stolte over å få være med deg på denne reisen, og vi gleder oss masse til å følge utviklingen din videre! 🌟

Oceniono na 5 z 5

Læring, støtte og enkel fremgang

Så langt har erfaringen min vært veldig positiv! Teamet er utrolig hyggelig, støttende og dedikert, noe som har gjort læringsprosessen både motiverende og givende. Jeg føler meg godt ivaretatt og har allerede lært masse. Gleder meg til å fortsette denne reisen!😊

6 lutego 2025

Tusen takk for den fine tilbakemeldingen, Rinnah! 💛
Det gjør oss utrolig glade å høre at du opplever læringsprosessen som motiverende og givende – akkurat slik vi ønsker at reisen skal føles! Å vite at du føler deg godt ivaretatt og allerede har lært masse gir oss enorm motivasjon.

Vi er så glade for å ha deg med, og gleder oss til å følge deg videre på denne spennende reisen! 🌟

Bryn og vippe laminering

Jeg har tatt kurset vipper og bryn. Veldig fornøyd så langt!❤️ Lærte masse på kursdagen og har hatt veldig god oppfølging i etterkant, både i dialog med Meena og Karim og med all nyttig informasjon som alltid er tilgjengelig på nettkurset dems. Jeg gleder meg til fortsettelsen og anbefaler dem på det sterkeste!

1 lutego 2025

Tusen takk for den fine tilbakemeldingen, Michelle! ❤️
Vi er så glade for å høre at du er fornøyd med kurset og at både undervisningen og oppfølgingen har vært verdifulle for deg. Det betyr mye for oss at du føler deg godt ivaretatt – både på kursdagen og i etterkant.

Vi setter stor pris på at du anbefaler oss videre, og vi gleder oss til å følge deg videre på reisen din i skjønnhetsbransjen! 🌟

Super fornøyd☺️ Hyggelige mennesker

Super fornøyd☺️ Hyggelige mennesker, og veldig god læring.

24 listopada 2024

Tusen takk for den hyggelige tilbakemeldingen, Madelene! ❤️
Vi er så glade for å høre at du er fornøyd og at læringen oppleves som god – det er akkurat slik vi ønsker at det skal føles!
Vi setter stor pris på deg og gleder oss til å følge deg videre på reisen 🌟

Ypperste klasse

Ypperste klasse!

Dette er kursholdere som vet hva de snakker om, jobbet mange år i bransjen og lærer bort med kjærlighet til faget. Oppfølgingen i etterkant må også skrytes av. Kan når som helst sende sms eller ringe for å se om jeg har skjønt/gjort rett ift behandling. Jeg anbefaler på det sterkeste!

4 sierpnia 2024

Tusen takk for de nydelige ordene, Nova! ❤️
Det betyr enormt mye for oss å høre at du føler deg ivaretatt både under og etter kurset – akkurat slik ønsker vi at det skal være. At du kjenner på trygghet til å ta kontakt når som helst, er noe vi setter stor pris på 🌸

Takker deg for tilliten og anbefalingen! ❤️

Oceniono na 5 z 5

Jeg hadde kurs der jeg er utrolig…

Jeg hadde kurs der jeg er utrolig fornøyd,det er så bra service,utrolig hyggelige mennesker hadde det utrolig kjekt der❤️

13 stycznia 2024

Tusen takk for den fine tilbakemeldingen, Amex! ❤️
Vi er så glade for at du hadde en god opplevelse hos oss – og at både servicen og stemningen ble lagt merke til! Det betyr mye å høre at du trivdes og følte deg godt tatt imot.

Vi setter stor pris på deg og gleder oss til å følge deg videre på reisen! 🌟

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej