Ambisjoner omgjort til virkelighet
Jeg startet denne reisen som både uerfaren og ambisiøs, med et håp om en dag å kunne starte noe eget – men uten å ane hvordan, hvor eller når det skulle skje. En dag kom jeg tilfeldigvis over en annonse fra Beauty Institute, der de tilbød en unik kombinasjon av skjønnhetsutdanning og opplæring i å starte egen bedrift. Det virket nesten for godt til å være sant.
Etter å ha lest mer og sett hva tidligere studenter skrev, bestemte jeg meg for å booke et digitalt møte med team Beauty Institute. Der ble jeg møtt av et varmt og profesjonelt team som tok seg tid til å forklare hele prosessen for meg. Det gjorde meg både trygg og motivert.De hadde utviklet en grundig, trinn-for-trinn plan som dekket både ferdighetene innen den valgte skjønnhetsbehandlingen og hele prosessen med å etablere en bedrift. Det er en gjennomført plan fra A til Å, som gjorde det lett å se hvordan jeg kunne gå fra drøm til virkelighet.
I dag er jeg stolt over å være sertifisert bryn- og vippe-tekniker. Jeg har nå ferdighetene og verktøyene som trengs for å drive min egen bedrift. Men det jeg setter aller mest pris på, er støtten og oppfølgingen fra Team Beauty Institute. De har vært fantastiske mentorer som har fulgt meg tett – både faglig og personlig. Jeg er utrolig takknemlig for deres veiledning og støtte, som har gjort det mulig for meg å gjøre ambisjonene mine til virkelighet.
Anbefales på det sterkeste.